Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahha tabi ki hayır. Evlenmeden önce kendi üzerinden babasına geçirmiş, tabi sonradan çıktı karamanın koyunu😏
Bunu ispatlayamazmisinki mal kacirma yapmis diyecektim ki bosanmadan once yapti sandim bu durumu . Seninki daha evlenmeden bosanmayi dusunmus dostum malesef su kafaya bak .

Ayrica bana mehiir olarak ev verildi deme vermemisler ki 😡 dini kurallara uysalar onemseselerdi bosanirken mehrini vermeleri gerekli idi zaten ama oda fis anlasilan. Birak Allah muhtac etmesin

Bunu ispatlayamazmisinki mal kacirma yapmis diyecektim ki bosanmadan once yapti sandim bu durumu . Seninki daha evlenmeden bosanmayi dusunmus dostum malesef su kafaya bak .

Ayrica bana mehiir olarak ev verildi deme vermemisler ki 😡 dini kurallara uysalar onemseselerdi bosanirken mehrini vermeleri gerekli idi zaten ama oda fis anlasilan. Birak Allah muhtac etmesin
İmama hava attılar herhalde ne bileyim ben 😄. İmam soruyor verdin mi diye 3 kere verdim dediler yani. Tatlı su Müslümanı olduklarını bilemedim tabi 😄
Aman benden uzak olsunlar, kendi paramı kazanayım, kendi hayatımın patronu olayım yeter.
Olur da hakim anlarsa şeref fakiri olduklarını, tazminat verirse bana ahdım var zaten, sokak hayvanları için harcayacağım.

8. Sayfaya geçtiniz lan, nasıl yetişeceğim ben 😱

İmam nikahı kıyılırken kadına mihir olarak şöyle bir sistem uyguluyorlarmıs, kagıtlara herkes 90gramın uzerınde bır gram yazıyormus cekılıs yapar gıbı gelın bıtanesını cekıyormus ıcınden,cıkan mıktar gelının mıhrı olarak belırlenıyormus mesela. Damat o zaman bana 200gr kıtledıler o gunu unutabılır mıyım demıstı :KK70: :KK53: ha bıde kuralı varmıs yanında getırıp nıkah kıyıldıgı gıbı teslım edıyormussun o mıktarı:KK70:damat dıyor kı gıtmeden herkesı uyarmıstım lağn cok yazmayın bak yanıma bu kadar aldım dıye, ceketı bırakıp donecektım az kalsın benı salmıyorlardı falan dedı:KK70:ay bıde manyakca evlendıgın gunun aksam yemegı var onda da kurban falan kesıyorlarmıs o kısım cok cetrefellı anlatmasam daha ıyı:KK70::KK53:

Paran yoksa sıctın kısacası :KK53: sonra vereyım senet yapayım ıslemıyor bunlara ya dedı damat:KK53::KK70:
Ay çok eğlenceli 😂 damadın maddi gücüne göre davranıyorlardır ya vardır onun da vicdani bir kuralı. Kurban işine falan takılma, geline kestirip doğratmayacaklarına göre sen seyirci olursun tadını çıkarırsın ancak 😉

Mihre varana kadar ne hakların vardır onda. Kanırtırsın öteki tarafta. 😁
Ah Katibim gözümün önüne geliyooo affet diyisleri altta cehennem sicagi...
Uysşss zebanilere rica edecegim " mümkünse ben itebülür müyüm? 😎🤣🤣

Her bolgede yok ama galiba bu, bizim burda(izmir) yok bence hic duymadim🙆🏻‍♀️
İmam nikahının gereği bu yapılması şart aslında bölgesel değil. Benim 60gr bilezik artı alınacak ilk evin tapusuydu. Paranın yarısını ben kazanıyorum o bilezikler 60değil 120gr dedim 😂😂😂 yaptık beraber 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X