Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne şartı ki love

Şartına şurtuna şortuna da desen ben o kiyafeti giydiririm sana
Neymis şartı
Bir de geleneksel bir oyunu varmış onun temenna diye, dogru hatırlıyorumdur ınsallah, arnavut varsa ıcınızde dogrusunu yazsın yanlıs da olabılır. Bır nevi saygı gıbı bıseymıs, anlam veremeyıp kahkaha attım ama baya cıddıler hatta avkat oyle demıstı ıste, esıme bu sacmalıkları yaptırtmam dıye. Yok ipek gömlek yok topuklu ayakkabı yok saç baş, abi ben böyle seylerın ınsanı degılım ama ıs oraya gelırse bır (1) gunluk katlanabılırım sanırım, daha bılınen adetler falan varsa yazında agzıma sıcmasınlar bu da adet su da adet dıye ahdjdldhsj hemen de evlendırdım kendımı

Evet temenna love çok güzel bir karşılama, seni temenna yaparken hayal ettimde var Ya herkesin dibi düşer videolarına bakmalısın kesinlikle

Sen diyince hatirladim. Evet izlemistim ben böyle kv oturuyordu kiz geldi elini basina koydu böğrüne koydu kv önünde bi garip saygi gösterisiydi. Işin garibi bunu her kiyafet degisiminde yapmalariymis en az 5 kiyafet giymeliymissin lovecan

Bekarlığa veda da isterizzz biz de gelelim

Temenna oncesi kendini bi kaşı ki düşmanlar çatlasın

Damatada yapılır aynı gösteri 10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.

Evet temenna love çok güzel bir karşılama, seni temenna yaparken hayal ettimde var Ya herkesin dibi düşer videolarına bakmalısın kesinlikle
Her kiyafette muhim olan erkek tarafının taktigi altinlari cümle aleme göstermenmis
Ben bu maddeyi cok sevdim. 5 kiyafete 5 set bence gayet ideal

Ee dugun yemeklerıne bızde bavulla gıdılıyor derken gercekten cıddılermıs oyle mı? Ya ben arnavut adetlerını yok ayakta duracaksın yok servıs falan dıye bılıyordum, bu kadar derınlemesıne duymadım. Abbow bu ne bee

Damatada yapılır aynı gösteri 10 kıyafet giyende var çünkü ne kadar çoksa o kadar mutlu olurlar,severler. O yüzden saçları da o kadar iddialıdır.
Gelın mı damada yapıyor, o saclar ne gercekten ben onu yaptırtmam kendıme ya

Kv oyuna kaldirmadan somurtacakmissin
Sonra vur patlasin dicem de yok adapli oynayacakmissin
Ayakta durup " Valide sultanim var mi bi emriniz?" Derken love canlandi gözümde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…