Ee valla bekliyoring herkes iyi takip etsin sonra güncelleme hangi sayfada diye sormayın haİyi hadi eni konu kaynatırız burada, milletin konusunu gaspetmeyelim
Tabisi hazırlamadım daha. Annemler gidince hazırlıcamHazırladın mı valizini
Gidecekler mi hafta sonu da sendeler diye hatırlıyordum.Tabisi hazırlamadım daha. Annemler gidince hazırlıcam
Bu aksam evlerıne gıdıyorlar, bende kalmaz onlar genelde. Bıryere gıdecegım zaman gelıyorlar ıste. Babam bakıcı kızın yanında uzanamıyormusGidecekler mi hafta sonu da sendeler diye hatırlıyordum.
Sayfa sayfa okusun takipçiler, sormasın tekrar tekrar
Evde yabancı olunca rahat edemez tabi, yakındalar galiba böyle gelebildiklerine göreBu aksam evlerıne gıdıyorlar, bende kalmaz onlar genelde. Bıryere gıdecegım zaman gelıyorlar ıste. Babam bakıcı kızın yanında uzanamıyormus
Evet arabayla 15dk sürüyor canım. Anneme kalsa bizde oraya tanısalım ama bu yastan sonra kaldıramam hele 3 bebeyleEvde yabancı olunca rahat edemez tabi, yakındalar galiba böyle gelebildiklerine göre
Vakti geşince bakarsın taşınma işine düşünme şimdiEvet arabayla 15dk sürüyor canım. Anneme kalsa bizde oraya tanısalım ama bu yastan sonra kaldıramam hele 3 bebeyle
Belki o da olur bilinmez, başkalarının konularının içinde konuşup durmaktan daha güzel olacağı kesin+18 mi
Valla sana kaç lazım karşim+18 mi
Nasıl yaniAlt dudak. Bence burda fazla durma
+5 aplaValla sana kaç lazım karşim