Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off en cok uzuldugum seylerden bırısı bebelerı yuzunden bosanamayanlar, kanının son damlasına kadar kalmak zorunda olanlar zaten. Iyı kı olmamıs ıyı kı..

Oturmasın love benim gibi defalarca tedavi olsaydın çocuk için “çocuğum olsaydı da boşanmış olsaydım “ tabirinin ne kadar çok kullandığına şaşırırdın
Dualarınıza dıkkat edın lutfen ama, detay onemlı. Allah analı babalı buyutsun dıye bosuna demıyorlar, ne kadar zor bılıyor musun sen

Off en cok uzuldugum seylerden bırısı bebelerı yuzunden bosanamayanlar, kanının son damlasına kadar kalmak zorunda olanlar zaten. Iyı kı olmamıs ıyı kı..
Kesinlikle. Gerçekten çaresiz olanlara çok üzülüyorum. Bana yaptıkları o baskılar ve yıldırma politikaları yüzünden çocuk sahibi olma fikri bende aşırı büyük bir travma sebebi oldu. Psikoloğum dahi bana "o kadar korkmuşsun ki, kendi devamını sürdürmek istemiyorsun içten içe" dedi. Hayatım boyunca anaç bir kadın olmadım ama bir kırıntı bile varsa yok ettiler.

Ev senin ustune miydi

Gelır ve meslek ne kadar onemlı dımı? Herkes bundan alacagını alsın bence.

Dualarınıza dıkkat edın lutfen ama, detay onemlı. Allah analı babalı buyutsun dıye bosuna demıyorlar, ne kadar zor bılıyor musun sen
Evet bir süre sonra ve şahit olduğum bir kaç olaydan sonra her olay için hayırlısını dilemenin esas olduğuna kanaat getirdim zaten ...
Ramazan geliyorsun topic yavaştan celebrian hatıroğlu sahura dek programına kaymasa mıydı hazır mihir filan da demişken

Ben ramazanda pek aktıf olabılır mıyım bılemıyorum, bı hastam var onunla ılgılenecegım gıbı gozukuyor, ama sız yardırın katılabıldıgım yerlere katılırım

Gelır ve meslek ne kadar onemlı dımı? Herkes bundan alacagını alsın bence.
Tabi ki önemli. Benim mesleğim vardı, bu ikinci üniversitem. Hayatımın misyonuna uygun bir meslek için tüm hayatımı baştan aldım ben. Pişman değilim asla yine olsa yine başlardım. Sadece seneler kaybettim ancak ömrümün geri kalanını kazandım.
Her zaman ben bunu da atlatırım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…