Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Karadenizliler de arnavutlar da normalde gelinden çok şey bekler, gelin oturmaz, bütün hizmeti yapar ikisinde de, arnavut geleneklerinin özünde gelin kp ile konuşamaz onun yanında çocuğunu sevemez falan ama onlar kalmamıştır tabi, bunun gibi başka şeyler de var, o yüzden dedim inşallah sadece eğlenceliler kalmıştır diye

Karadenizliler de arnavutlar da normalde gelinden çok şey bekler, gelin oturmaz, bütün hizmeti yapar ikisinde de, arnavut geleneklerinin özünde gelin kp ile konuşamaz onun yanında çocuğunu sevemez falan ama onlar kalmamıştır tabi, bunun gibi başka şeyler de var, o yüzden dedim inşallah sadece eğlenceliler kalmıştır diye
Ha yok onlar kalmamıs, bır taraf arnavut dedıgı an ben bıldıklerımı sıralamıstım da bızde yok onlar ya demıstı ıkısıde

Adını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Bizde bindalli derler. Bindalli...
Üç etek vardir birde...
Cepkeni falan fesi falan olur...
Şalvarli modelleri etekli modelleri vardir.
Bilemedim ki seninki bunlardan biri mi

Evet psıkologa gıtmıs, ama ben durduk yere donmek ıstedıgıne kendımı ınandıramıyorum, sonra da dıyorum kı kadın madem gecerlı nedenlerden eskı esıne donmek ıstedı sonradan neden ahmet benı affetsın donelım barısalım dedi? Manyak mı canım
Avukat bey(namı diğer Ahmet abi) çok büyük darbe yemiş bu kadından. İki çocuk yaptığı adamdan, ilk eşine dönmek isteyip, boşanıyor ve sonra tekrar geri barışmak istiyor. Kadın hiç normal değilmiş.( tamda dediğiniz gibi manyak bence)
Gerçi avukat detaylı anlatır sizede. Kadının bu saçmalamasının altında, karakter bozukluğunun yanında, para ile ilgili bir mesele yattığını hissettim ben. Bakalım avukat neler anlatacak size.
Konuşunca burada bizlerlede paylaşırmısınız.

Bahsettigin çintiyan lovecan, arnavutlarin yöresel kıyafeti. Kınalarda giyilir genelde , çok çok güzel 😍🤩🤗
Sen diyince baktim. Makedon ve Arnavutlara özgü astarli şalvarmış.
Ama ne guzel birsey ya ooooo
Ben bayildim. Bi de lovecanin üstünde monica fotosunun üstüne hayalimde monte ettim... Oh mis gibi oldu... Yeme de yaninda yat🤣🤣🤣

Love yıkar geçer ortalığı bu güzellikle 😍🤩🤗

Sen diyince baktim. Makedon ve Arnavutlara özgü astarli şalvarmış.
Ama ne guzel birsey ya ooooo
Ben bayildim. Bi de lovecanin üstünde monica fotosunun üstüne hayalimde monte ettim... Oh mis gibi oldu... Yeme de yaninda yat🤣🤣🤣
Utandırın beni, sokun kafamı bacaklarımın arasına :ıslık: :KK22: ama o kıyafetınde şartı varmış ya şartın içinden şart çıkıyo yemıne derım ahdksbssj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X