Adını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum daGöçmenlerde oluyor bu tür gelenekler yamulmuyorsam
Sagolasın tiçırGeçmiş olsun
Karadenizliler de arnavutlar da normalde gelinden çok şey bekler, gelin oturmaz, bütün hizmeti yapar ikisinde de, arnavut geleneklerinin özünde gelin kp ile konuşamaz onun yanında çocuğunu sevemez falan ama onlar kalmamıştır tabi, bunun gibi başka şeyler de var, o yüzden dedim inşallah sadece eğlenceliler kalmıştır diyeAdını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Ha yok onlar kalmamıs, bır taraf arnavut dedıgı an ben bıldıklerımı sıralamıstım da bızde yok onlar ya demıstı ıkısıdeKaradenizliler de arnavutlar da normalde gelinden çok şey bekler, gelin oturmaz, bütün hizmeti yapar ikisinde de, arnavut geleneklerinin özünde gelin kp ile konuşamaz onun yanında çocuğunu sevemez falan ama onlar kalmamıştır tabi, bunun gibi başka şeyler de var, o yüzden dedim inşallah sadece eğlenceliler kalmıştır diye
Insallah böbişimBen sana geçmiş olsun demeyi atladım yageçmiş olsun her kimse eğer çabucak şifa bulsun inşallah
Bismillah. Niye gülüyon bişey mi kaçırdım?Insallah böbişim
Allah yamultmasin dostumGöçmenlerde oluyor bu tür gelenekler yamulmuyorsam
Emojı basmak el alıskanlıgı olmus yaw hastalıgın nesıne gulecem sızde haBismillah. Niye gülüyon bişey mi kaçırdım?
Sana o da yakışırAdını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Bizde bindalli derler. Bindalli...Adını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Avukat bey(namı diğer Ahmet abi) çok büyük darbe yemiş bu kadından. İki çocuk yaptığı adamdan, ilk eşine dönmek isteyip, boşanıyor ve sonra tekrar geri barışmak istiyor. Kadın hiç normal değilmiş.( tamda dediğiniz gibi manyak bence)Evet psıkologa gıtmıs, ama ben durduk yere donmek ıstedıgıne kendımı ınandıramıyorum, sonra da dıyorum kı kadın madem gecerlı nedenlerden eskı esıne donmek ıstedı sonradan neden ahmet benı affetsın donelım barısalım dedi? Manyak mı canım
Bahsettigin çintiyan lovecan, arnavutlarin yöresel kıyafeti. Kınalarda giyilir genelde , çok çok güzelAdını bılemedıgım bır yoresel kıyafet, ş ile mi soylenıyor ç ıle mı bılmıyorum da
Sen diyince baktim. Makedon ve Arnavutlara özgü astarli şalvarmış.Bahsettigin çintiyan lovecan, arnavutlarin yöresel kıyafeti. Kınalarda giyilir genelde , çok çok güzel
Love yıkar geçer ortalığı bu güzellikleSen diyince baktim. Makedon ve Arnavutlara özgü astarli şalvarmış.
Ama ne guzel birsey ya ooooo
Ben bayildim. Bi de lovecanin üstünde monica fotosunun üstüne hayalimde monte ettim... Oh mis gibi oldu... Yeme de yaninda yat
Bence de...Love yıkar geçer ortalığı bu güzellikle
Love yıkar geçer ortalığı bu güzellikle
Bence de...
Utandırın beni, sokun kafamı bacaklarımın arasınaSen diyince baktim. Makedon ve Arnavutlara özgü astarli şalvarmış.
Ama ne guzel birsey ya ooooo
Ben bayildim. Bi de lovecanin üstünde monica fotosunun üstüne hayalimde monte ettim... Oh mis gibi oldu... Yeme de yaninda yat