- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.852
İste bence de. Bazı ilkel yanlarını okşamak gerekiyor irkeklerin, arıza çıkarıyorlar sonra.Neyse gelecekteki koca adayıma mihircik isteyeceğim iyiki konusu açıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İste bence de. Bazı ilkel yanlarını okşamak gerekiyor irkeklerin, arıza çıkarıyorlar sonra.Neyse gelecekteki koca adayıma mihircik isteyeceğim iyiki konusu açıldı
Ben boylesını ılk defa duydum ama sevındım acıkcası ahdkshsh kabataslak bı hesap yaparsam ıkı evlılıkten takrıbı yarım kılo altınım olur, evet kabul edıyorumGeleneksel yerlerde var karadeniz de var mesela
Vermeden nıkahı kıydırmıyorlarmıs, vermeden nasıl evlenecek yavrumAvkat da vermis mi mihir acaba exe?
Mihiri bitcoin hesabi olarak isteyebilirmiyiz teknoloji gelisti
Oooo benim gibisini bulmuş sürünsün dursun acımamİste bence de. Bazı ilkel yanlarını okşamak gerekiyor irkeklerin, arıza çıkarıyorlar sonra.
Şükret yine de, elinde bebeyle boşanmak vardı.Ya dini nikahı kıyarken imam soruyor zaten. Bana bir ev ve düğünde takılan tüm altınları verdiler de, sonra yerinde yeller esti. Olanın da oyunla iki dümenle üzerine yattılar. Duruşmada bile inkar ettiler yahu. Boş beleş evlendim, boş beleş boşanıyorum. Şu hayatta bana yattığım yerden kazanmayı tatmak nasip olmadı, hep run anka run haha
Icıme oturdu su dedıgınŞükret yine de, elinde bebeyle boşanmak vardı.
Hiç böyle bakmamistim olaya mantıklı kesinlikle evlen avukatla hahaBen boylesını ılk defa duydum ama sevındım acıkcası ahdkshsh kabataslak bı hesap yaparsam ıkı evlılıkten takrıbı yarım kılo altınım olur, evet kabul edıyorum
Salladım zaten ya. İlk günler bir sinirimden hırslandım yalan yok, sonra sakinleşince yatmıştım. Okulumu bitirip fiti fiti kariyerimi yapayım da elleşmesinler beni. Dönyayı gezcem ben yemişim evliliğini.Şükret yine de, elinde bebeyle boşanmak vardı.
Konuyu takip etmeye çalışıyorum. Bence en güzelini yapıyosunuz. Birbirinizi ve ilişkinizi gereksiz takıntılarla yormadan tanımak en doğrusuYapıyorum zaten, tum ıhtımallerle benı degerlendırdıgının de cok farkındayım onun. Kı bende onu degerlendırıyorum, cok farkındayız ama caktırmıyoruz da
* evlenHiç böyle bakmamistim olaya mantıklı kesinlikle evlendim avukatla haha
Nıhayetınde en kotu 90gram cekme ıhtımalım var ahddkshsj 500yazan cıksın ınsallah onu cekerımHiç böyle bakmamistim olaya mantıklı kesinlikle evlendim avukatla haha
Sen alınma yahu, sizin durumunuz farklı. Sen yine az buz normal seyreden evlilikte yaptın çocuğu. Bu kıza az çocuk baskısı yapmadılar. Çocuk istiyorlardı, kız gidemesin diye.Icıme oturdu su dedıgın
Gez yavrum gez. Bende gezecegım yarım kılo bıtene kadar gezerım sonrası malum kurkcu tukkanıSalladım zaten ya. İlk günler bir sinirimden hırslandım yalan yok, sonra sakinleşince yatmıştım. Okulumu bitirip fiti fiti kariyerimi yapayım da elleşmesinler beni. Dönyayı gezcem ben yemişim evliliğini.
GaranticiVermeden nıkahı kıydırmıyorlarmıs, vermeden nasıl evlenecek yavrum
Damat sonradan hıle hurda olmasın dıye yazılan kagıtları saka hahahaha dıye acıp bskmıs, nalet ossun kı 90 yazan da varmıs dıyoGarantici
Valla ben altın ıcın evlenecek degılım ama evlenırsem çekzel altınlarım olur* evlen
Aşkım senin yaşın ve maddi durumun dan dolayı söz meclisten dışarıya oluyor. Üzülme lütfenIcıme oturdu su dedıgın
O Osirius doğru söylüyor bak katip. O beni özelden daha yakından tanıyor, hayatımın tüm detaylarını biliyor. Ondan öyle dedi.Sen alınma yahu, sizin durumunuz farklı. Sen yine az buz normal seyreden evlilikte yaptın çocuğu. Bu kıza az çocuk baskısı yapmadılar. Çocuk istiyorlardı, kız gidemesin diye.
Oturmasın love benim gibi defalarca tedavi olsaydın çocuk için “çocuğum olsaydı da boşanmış olsaydım “ tabirinin ne kadar çok kullandığına şaşırırdınIcıme oturdu su dedıgın
Nıhayetınde en kotu 90gram cekme ıhtımalım var ahddkshsj 500yazan cıksın ınsallah onu cekerım
Acaba birini kafalayip yazdiramanmi kızNıhayetınde en kotu 90gram cekme ıhtımalım var ahddkshsj 500yazan cıksın ınsallah onu cekerım