Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geleneksel yerlerde var karadeniz de var mesela
Ben boylesını ılk defa duydum ama sevındım acıkcası ahdkshsh kabataslak bı hesap yaparsam ıkı evlılıkten takrıbı yarım kılo altınım olur, evet kabul edıyorum

Şükret yine de, elinde bebeyle boşanmak vardı.

Ben boylesını ılk defa duydum ama sevındım acıkcası ahdkshsh kabataslak bı hesap yaparsam ıkı evlılıkten takrıbı yarım kılo altınım olur, evet kabul edıyorum
Hiç böyle bakmamistim olaya mantıklı kesinlikle evlen avukatla haha

Şükret yine de, elinde bebeyle boşanmak vardı.
Salladım zaten ya. İlk günler bir sinirimden hırslandım yalan yok, sonra sakinleşince yatmıştım. Okulumu bitirip fiti fiti kariyerimi yapayım da elleşmesinler beni. Dönyayı gezcem ben yemişim evliliğini.

Yapıyorum zaten, tum ıhtımallerle benı degerlendırdıgının de cok farkındayım onun. Kı bende onu degerlendırıyorum, cok farkındayız ama caktırmıyoruz da
Konuyu takip etmeye çalışıyorum. Bence en güzelini yapıyosunuz. Birbirinizi ve ilişkinizi gereksiz takıntılarla yormadan tanımak en doğrusu

Salladım zaten ya. İlk günler bir sinirimden hırslandım yalan yok, sonra sakinleşince yatmıştım. Okulumu bitirip fiti fiti kariyerimi yapayım da elleşmesinler beni. Dönyayı gezcem ben yemişim evliliğini.
Gez yavrum gez. Bende gezecegım yarım kılo bıtene kadar gezerım sonrası malum kurkcu tukkanı

Sen alınma yahu, sizin durumunuz farklı. Sen yine az buz normal seyreden evlilikte yaptın çocuğu. Bu kıza az çocuk baskısı yapmadılar. Çocuk istiyorlardı, kız gidemesin diye.
O Osirius doğru söylüyor bak katip. O beni özelden daha yakından tanıyor, hayatımın tüm detaylarını biliyor. Ondan öyle dedi.
Mesela senin kariyerin mükemmel. Bebeklerin var ama yalnız başına aslan gibi büyütecek gücün de var. Benim elimde hiçbir şeyim yok şu an. Kariyerim bile hala oluşum evresinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…