- 23 Mart 2021
- 81
- 124
- 29
Toplumumuz * olcaktiBizim toplulumuz durması gerektiğini bilmiyo özel hayata saygı yok pek
Ben duymustum da etrafımda hic duymadımBen de mihir ilk defa duydum
Ama soyle bır guzellıgı varmıs o yemegın herkes gelıne hedıyelerle gelıyormus adjdldhskaBizim toplulumuz durması gerektiğini bilmiyo özel hayata saygı yok pek
Ben de senin beni duyabilme ihtimalini sevdimBende senın ılk defa duydugunu ılk defa duydum
Nasil bisi bu mihir depozito gibi bisi miBen ex öküzden 220gram almıstım bosandıktan sonra. Kendı kendıne arttırdı mal muduru ohh ıyı oldu
Tövbe est. YarabbımNasil bisi bu mihir depozito gibi bisi mi
Ama soyle bır guzellıgı varmıs o yemegın herkes gelıne hedıyelerle gelıyormus adjdldhskadamat dıyo kı hem 200gramdan oldum hemde hedıyelerı sevdeye verdıler bu
Nasil bisi bu mihir depozito gibi bisi mi
Sesli guldumNasil bisi bu mihir depozito gibi bisi mi
Her bolgede yok ama galiba bu, bizim burda(izmir) yok bence hic duymadimSesli guldumHayır kadının olaki yanlız kalma durumuna karşı kendini bi müddet idare edebilmesi için :)
Yılın yorumu bence buNasil bisi bu mihir depozito gibi bisi mi
Geleneksel yerlerde var karadeniz de var meselaHer bolgede yok ama galiba bu, bizim burda(izmir) yok bence hic duymadim
Ever öyle, evlenırken ımanımız gevrıyor goya hergun hak hukuk dıye mılletı savunuyoruz falan demıslerdıGelinler çok sansliymis hediyeler altınlar hey yavrum heyyysonradan kafaya kakmiyolardir inşallah bunu bunu yaptık diye
Avkat da vermis mi mihir acaba exe?Ever öyle, evlenırken ımanımız gevrıyor goya hergun hak hukuk dıye mılletı savunuyoruz falan demıslerdı