- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 39
-
- Konu Sahibi Esrin mine
Adama bu yıl lojman çıkma sebebi , amirinin de bilgi sahibi olduğu boşanma ve nafaka ödeme durumu dahi olabilir.
Bu durumda eşi hakkında türlü iddialarda bulunan konu sahibi , eşiyle aynı konutta yaşamayı düşünüyorsa; orada farklı bir amaç şüphesi oluşuyor.
Kanunu kötü niyetle kullanmak için eşinden farkli ildeyken , evi terk ettikten 3 gün sonra taze izlerle darp raporu alan olmuştu maalesef.
Zannetmiyorum, lojman seçiminde bürokrasiyi kırmak biraz zor, eşin amirinden farklı birimler o konularda karar veriyor. Lojman başvurusunu ilk defa yaptıysa ve yıllarca kazanmamışsa bu sene çıkmasını beklerim.
Lojmanda tek başına yaşama durumu zaten olamayacak, ek oda nedir kapısı bir tekmeyle açılır. Diğer ülkelerde olan ayrı kilitli oda sistemi bizim mimaride yok. Eş hiç gelmesin dese anlayabilirdim ancak mevcut durumda konu sahibi hem maddi durumunu hem de can sağlığını gereksiz yere tehlikeye atıyor.
Konu sahibinin davası saçma sapan bir sekilde reddedildi, elinde darp raporu varken bu kadının davası reddedildi, boşanma konusunda belli ki travmaları olan kifayetsiz bir hakim tarafından. Adam anlaşmalı boşanmaya yanaşsın , kendisini bir şekilde istemeyen bir kadınla yıl oldu uğraşıyor.Kanunu kötü niyetle kullanmak için eşinden farkli ildeyken , evi terk ettikten 3 gün sonra taze izlerle darp raporu alan olmuştu maalesef.
Komplo teorinizi bölüyorum ama hali hazırda uzaklaştırma kararı var. Ayrıca durduk yere değil beni rahatsız ederse tekrar çıkarttırabilirm. Bunun şartları var, şartları sağlaması durumunda bu hakkımı kullanmaktan geri durmam. illa şiddet olması gerekmiyor. Lojman ise başka bir konu. Karı koca da birbiri için uzaklaştırma çıkarttırabilir ve kanun ama orası onun da evi demiyor.Ee ne diyecek
Biz aynı eve geçtik ama adam gelmesin mi?
Kim inanır buna Allah aşkına?
Evi dağıtıp kendini mi tokatlayarak uzaklaştırma çıkaracak? Gerçi buna yorulmasına bile gerek olmayabilir
Tam tersi lojmana geçme şartı olarak evli olmak var. Bekara lojman verilmiyor.
Komplo teorinizi bölüyorum ama hali hazırda uzaklaştırma kararı var. Ayrıca durduk yere değil beni rahatsız ederse tekrar çıkarttırabilirm. Bunun şartları var, şartları sağlaması durumunda bu hakkımı kullanmaktan geri durmam. illa şiddet olması gerekmiyor. Lojman ise başka bir konu. Karı koca da birbiri için uzaklaştırma çıkarttırabilir ve kanun ama orası onun da evi demiyor.
Komplo teorinizi bölüyorum ama hali hazırda uzaklaştırma kararı var. Ayrıca durduk yere değil beni rahatsız ederse tekrar çıkarttırabilirm. Bunun şartları var, şartları sağlaması durumunda bu hakkımı kullanmaktan geri durmam. illa şiddet olması gerekmiyor. Lojman ise başka bir konu. Karı koca da birbiri için uzaklaştırma çıkarttırabilir ve kanun ama orası onun da evi demiyor.
Sonra gerçekten ihtiyacı olan mağdur oluyor bizde şaşırıyoruz.
Çok yazık
konu nereden baksam elimde kaldı.boşanılan eşin hakkı olan lojman da neden otursun?ayrıca o adam neden evin bir odasında kalsın?duyduğum en tuhaf öneri.ayrıca kim 5 ayda bir evin peşinat parasını kazanabilir yazılım mühendisi falan değilse?ha madem böyle bir para kazanabiliyor ailesine versin kira otursun .bana çok çok saçma geldi anlatılanlarHayatımda duyduğum en saçma proje. Boşandığım adamla ne diye aynı evde yaşayayım? Şerefimle kira öderim daha iyi. Bence ona da gerek yok. Madem 5 ay sonra ev peşinatı kadar paranız olacak, annenizin babanızın yanında kalın geçici olarak. En mantıklı bu gibi geldi.
konu nereden baksam elimde kaldı.boşanılan eşin hakkı olan lojman da neden otursun?ayrıca o adam neden evin bir odasında kalsın?duyduğum en tuhaf öneri.ayrıca kim 5 ayda bir evin peşinat parasını kazanabilir yazılım mühendisi falan değilse?ha madem böyle bir para kazanabiliyor ailesine versin kira otursun .bana çok çok saçma geldi anlatılanlar
Hakım olsam gelsem su konuyu okusam bende siz bi durun derim herhlde.Kım bılr hakım ne gördü de bekletıyor.Konu sahibinin davası saçma sapan bir sekilde reddedildi, elinde darp raporu varken bu kadının davası reddedildi, boşanma konusunda belli ki travmaları olan kifayetsiz bir hakim tarafından. Adam anlaşmalı boşanmaya yanaşsın , kendisini bir şekilde istemeyen bir kadınla yıl oldu uğraşıyor.
ben lojmanda oturma derim. gün gelecek o adam sana tekrar ayni seyleri yasatacak benim evim de oturuyorsun diyecek, sürekli gelip gitmeye calisacak, bu sefer cocuklarin travmalarini düsünemiyorum.
lut ranın konusundan bile saçma bu.boşanacağım adamın evimde 1 odası olacak.aynı nefret ettiğimiz komşumuzu her gün davet etmemiz kadar saçmaSürekli gelip gitmicekmiş, konu sahibi bir oda vermeyi düşünüyor.
Konu sahibinin davası saçma sapan bir sekilde reddedildi, elinde darp raporu varken bu kadının davası reddedildi, boşanma konusunda belli ki travmaları olan kifayetsiz bir hakim tarafından. Adam anlaşmalı boşanmaya yanaşsın , kendisini bir şekilde istemeyen bir kadınla yıl oldu uğraşıyor.
Peki boşanma olacak mıİlk duruşmada nafakaya karar verildi ayrıca davanın açılış tarihi itibariyle geçmiş ayların nafakasını da ödemeye mahkum edildi. Son duruşmada da hem davam reddedildi hem de nafakanın devamına karar verildi. Sanırım hakimin insiyatifiyle olan bir şey.
Aynen öyle uzaklastırma kaRarı aldırmaya calısırıken kac kadın öldürüldüUzaklaştırma kararını kendi çıkarları için kötüye kullananlar yüzünden , gerçek mağdurlar zarar görüyor.
O ismi söyleme banlanıyorum , Voldemort gibi benim için. Adı anılmaması gereken kişilut ranın konusundan bile saçma bu.boşanacağım adamın evimde 1 odası olacak.aynı nefret ettiğimiz komşumuzu her gün davet etmemiz kadar saçma