- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
- Konu Sahibi Esrin mine
Dogru öyle yazmisti, yazarken aklimdan cikmis.Sürekli gelip gitmicekmiş, konu sahibi bir oda vermeyi düşünüyor.
o daha kötü zaten, hic oluru yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru öyle yazmisti, yazarken aklimdan cikmis.Sürekli gelip gitmicekmiş, konu sahibi bir oda vermeyi düşünüyor.
Hakım olsam gelsem su konuyu okusam bende siz bi durun derim herhlde.Kım bılr hakım ne gördü de bekletıyor.
Valla daha acıl dosyaları olduguna yemın edebilirim bundan sonra ama ıspatlayamam fjkdkdk
Yanı bosanmaya gıden ınsan pardon da,aynı lojmana cıksak mı diye sormaz.
Evliyken tecavuze yeltenmıs adamın lojmanına katakulluyle cökmeye kalkmaz.
Hakların neyse onu yasal olarak almaya calısırsın.COcukların barınmasını zaten karsılamak zorunda babaları.
AYnı lojmandan cıkıp bosanma davasına gıttıklerınde,adam dese sabah evden bırlıkte cıktık geldık,bosanmıyorm ne diyebilecek?Var mı böyle mantık?
Kanunu kötü niyetle kullanmak için eşinden farkli ildeyken , evi terk ettikten 3 gün sonra taze izlerle darp raporu alan olmuştu maalesef.
Uzaklaştırma kararı fiilen hiçbir işe yaramaz. Tamamen bir göz korkutma yöntemidir. Öldürmek isteyen "acaba beni polise şikayet eder mi" diye düşünüp öldürmekten vazgeçmez. Bahsetmeye çalışıp bahsedemediğin şey "koruma kararıdır". Kadınlar KORUMA Kararı çıkartılmadığı için öldürülüyorlar. Bu da tamamen devletin zaafiyetidir. Konumu sabote edip haddini aşan kelimeler kullanmayı bırak. Zaten verebileceğin bir fikrin de yok.Aynen öyle uzaklastırma kaRarı aldırmaya calısırıken kac kadın öldürüldü
Onlardan da utanmıyorlar ya
Lojmana gırıp,sonra adama uzaklastırma aldırırım planına ben baska isim bulamadım.Katakulli mi?
Bizim verecegimiz fikirler sana gelmez ablacım haklısın.Uzaklaştırma kararı fiilen hiçbir işe yaramaz. Tamamen bir göz korkutma yöntemidir. Öldürmek isteyen "acaba beni polise şikayet eder mi" diye düşünüp öldürmekten vazgeçmez. Bahsetmeye çalışıp bahsedemediğin şey "koruma kararıdır". Kadınlar KORUMA Kararı çıkartılmadığı için öldürülüyorlar. Bu da tamamen devletin zaafiyetidir. Konumu sabote edip haddini aşan kelimeler kullanmayı bırak. Zaten verebileceğin bir fikrin de yok.
Anlayışlı falan değilMadem hem yuklu bir nafaka veriyor hem de ayni evde yasamayi teklif edecek kadar anlayisli biri, anlasmali bosanin neden 3 sene bekliyorsunuz? Ayni maddeden tekrar dava acamazsiniz, farkli bir madde ile ya da anlasmali olarak acabilirsiniz.
İki defa anlaşmalı metni üzerinde anlaştık, ikisinde de vazgeçti. Ayrıca tüm delillerimi bu davada kullandım. Elimde başka delil yok. Belki bu şekilde şiddetli geçimsizlik için delil elde ederim.Madem hem yuklu bir nafaka veriyor hem de ayni evde yasamayi teklif edecek kadar anlayisli biri, anlasmali bosanin neden 3 sene bekliyorsunuz? Ayni maddeden tekrar dava acamazsiniz, farkli bir madde ile ya da anlasmali olarak acabilirsiniz.
Anlayışlı falan değil
Kafalar pırıl pırıl maşallah, zeka yumağıymış sayın kişi.
Konu sahibi gerçekten saldırıya uğrayıp uğramadı mı bilemeyiz. Bu tip durumlarda polis gelene kadar zaten kurbanın öz güveni kırılmış olabiliyor.
Sokakta dayak atan kocayı ayırdıktan sonra eşin onu savunabildiğini görmüşüzdür. Olay şiddetin olmaması değil, kurbanın çaresizliği. Zaten bu tip olaylarda kurban da kendi çevresinde şiddet görmüşse normalleştirmiş olabiliyor.
Kırılma noktasına bir şekilde geliniyor ancak o zaman da çok geç olabiliyor maalesef.
Konu sahibinin kurban olduğunu varsayarsak her durumda lojmana çıkması ona zarar verecek. Düzgün hukuki tavsiye alması lazım.
Adam çok mu iyi niyetinden yapıyor sanıyorsunuz? Evlilikleri oyle ufak tefek anlaşmazlıklardan bitmedi. Tecavüz ve şiddet vardı.Nafaka vermediği için icraya verildi zaten. Bu adama zerre üzülmüyorum, böyle adama böyle muamele.Lojmana gırıp,sonra adama uzaklastırma aldırırım planına ben baska isim bulamadım.
Benım kelime dagarcıgım darsa demek.
İki defa anlaşmalı metni üzerinde anlaştık, ikisinde de vazgeçti. Ayrıca tüm delillerimi bu davada kullandım. Elimde başka delil yok. Belki bu şekilde şiddetli geçimsizlik için delil elde ederim.
Madem hem yuklu bir nafaka veriyor hem de ayni evde yasamayi teklif edecek kadar anlayisli biri, anlasmali bosanin neden 3 sene bekliyorsunuz? Ayni maddeden tekrar dava acamazsiniz, farkli bir madde ile ya da anlasmali olarak acabilirsiniz.
Adam çok mu iyi niyetinden yapıyor sanıyorsunuz? Evlilikleri oyle ufak tefek anlaşmazlıklardan bitmedi. Tecavüz ve şiddet vardı.Nafaka vermediği için icraya verildi zaten.
Ailesi ve akrabalarına bakınca iki cehennemden birini seçtiğini gördümO zaman bence daha korkutucu, neden boyle bir teklifle geldi ki? Dort duvar arasinda her sey olur, ben bu teklifi iyi niyetli bulmam hatta konu sahibinin can guvenliginden bile endise ederim.
Ailesi ve akrabalarına bakınca iki cehennemden birini seçtiğini gördüm
. Çok üzücü.
Esrin mine çaresizliğinizi anlıyorum, herhangi bir etnik kökenle ilgisi yok bu tip mahallelerin, her kökenden insanın olduğu çok kapalı devre ve aşırı tutucu yaşayan mahalleler var, o mahallelerin anlayışına göre kadın boşanamaz, boşanmış erkeksiz kadın mahallenin tüm erkekleri için tehlikedir, edebiyle evde oturursa ne ala oturmazsa adı çıkarılır, herkes koca bulup evlendirmek için seferber olur, bu sebeple ailenizin oturduğu yere gitmemenizi anlayabiliyorum ama lojmana gitme fikrini de çıkarın aklınızdan çünkü eşinizinde ikameti lojman görünecek, bu da boşanma talebinizi mahkeme karşısında yine sekteye uğratabilir, ayrıca siz belli şartlarda kabul etseniz bile eşiniz için lojmana taşınmanız umut verdiğiniz manasına gelecek.Düşündüğünüz gibi değil. Anaerkil bir aile. Aşiret temalı dizilerde gördüğünüz türden. Kimse babaanneye höt diyemez. Dersem beni afaroz ederler. Bugüne kadar böyle bir sorunum yoktu, çünkü köyde yaşıyordu, şansıma bu sene kente yerleşme kararı aldı.
Ayrıca mahallenin adını yazamıyorum ama yazabilsem çoğu kişi anlayacaktır. Doğulu insanların gettolaştığı, kapalı zihniyetli bir yer. Korkmakta hiç haksız değilim.
Nasıl yani birde tecavüzmü var olayda.Adam çok mu iyi niyetinden yapıyor sanıyorsunuz? Evlilikleri oyle ufak tefek anlaşmazlıklardan bitmedi. Tecavüz ve şiddet vardı.Nafaka vermediği için icraya verildi zaten. Bu adama zerre üzülmüyorum, böyle adama böyle muamele.
Ah be güzel kardesim ,ben mı anlatamıyorum?Adam çok mu iyi niyetinden yapıyor sanıyorsunuz? Evlilikleri oyle ufak tefek anlaşmazlıklardan bitmedi. Tecavüz ve şiddet vardı.Nafaka vermediği için icraya verildi zaten.