K
kraker kız
Ziyaretçi
Sanırım kayınvaliden yana bir ben dertli değilmişim bizimki doğumdan beri gelip kalamadığı için kudurdular her gün eşime telefon açıp dünya kadar duygu sömürüsü yapıp ağlıyormuş eşimde artık bunalıma girdi hangi birinle uğraşayım diye tabi beni şikayet etmekten geri kalmıyor yok bebeğe dokundurmadı kucağıma vermedi kıskanıyor kendi tarafına böyle yapmıyor diye başlayıp baya kafasını şişiriyor doğum yaptığımda 2 gün kaldılar yanımda ama burnumdan getirdiler bronşit olduğu halde daha hastaneye geldikleri gibi şap şup öptüler bebeği ya sabır deyip ses etmedim eşim eczaneye çıktığında hani güvendi annemler burda sana yardım eder dediler ama nerde utanmayıp benim yatağıma yatıp uyumayı seçtiler ki ben lavaboda kanamadan gidiyorum bağırıyorum sesimi duymuyorlar bile hemşireler yetişti neler oluyor diye hiç utanmadan kendini sevnuyor ama uyandırmadı ki biz nerden bilelim onun orda olduğunu yine ya sabır dedim bana gelen yemekleri yediler eşim tık demedi sonuçta doğum yapan benim benim gıdaya ihtiyacım var eşim hep sustu ziyarete kim gelse bir kulp taktı sorun çıkardı yok neden bunu taktılar neden bu hediyeyi getirdiler deyip surat astı bardağı taşıran son damla ailem hakkında konuşması oldu aman abileri taka taka bunumu takmış dediğinde eşimin hala sustuğunu görünce artık yeter gidin burdan dediğimde bak gördünmü yine aynı şeyi yapıyor sende biiz savunmuyorsun dedi ilk günlerim zehir oldu bide utanmadan evimize gelip 2 gün kaldılar eve gidincede yalan yanlış ne varsa anlatmış babama şikayet etmiş beni ne diyim allahından bulsunlar o günler hep kavga gürültü içinde geçti eşimle destek olucaklarına köstek oldular şimdi sesini duymak dahi istemiyorum ama eşimin hatrına susmaya devam ediyorum ve bana söylediklerini bir türlü söylemiyorum sonuçta yine annesini savunmaya geçicek biliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: