- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Merhabalar 4 ay oldu doğum yapalı hamileyken çok sıkıntı yaşadım ama içimdeki minicik kıpırdadıkça herşeyi unutuyordum onu sabırsızlıkla bekliyordum taki doğum yapana kadar doğum yapınca bi tuhaflık hissettim sanki o bebek benim değil sanki bu hayata ait değilim bütün hislerimi yitirmiş gibiydim bebeğime olan sevgimi yitirmiş gibiydim 4 ay oldu çok kötüyüm evimde tek başıma kalamıyorum çok boğuluyorum sürekli ağlama krizleri bebeğime sanki baglanamiyorum eşim sanki yabanci annem kardeşlerim kendime bile yabancı gibiyim psikiyatr ilaç verdi almak istemedim sanki hep böyle kalacam hic mutlu olamiyacam eski hayatima geri donemiyecem günler sanki yıl gibi hiç gecmiyo bazen delirecem gibi geliyo insanlar çok tuhaf geliyo geçermi benim gibi olup ilaçsız atlatan warmi yardımcı olun yazarken bile ağlıyorum bazen bebegimin warligini unutuyorum hoş artık herşeyi unutur oldum artık ölmek istiyorum...
Çok şükür ilaç almadim daha önce kullanmıştım çok kötü etmişti uyuşuk uyuşuk geziyordum şimdi kendi çabalarımla atlatmaya çalışıyorum özelden bir arkadaş yazmıştı sakın kullanma ve bazı tawsiyeler vermişti iiki dinlemişim hem bu ilaçlar bebeğe de geçiriyor doktor bile ilacı verirken bi kağıt imzalatti herhangi bir mesuliyet alınmayacağına dair burda ne kadar da kolay ilaç alın deniyorölmek istiyosun ama ilaç kullanmak istemiyosun?
niye ki?
ilaç öcü mü?
almayin o zaman kendinizi kotu hissetmeye devam edin mi diyelim?Çok şükür ilaç almadim daha önce kullanmıştım çok kötü etmişti uyuşuk uyuşuk geziyordum şimdi kendi çabalarımla atlatmaya çalışıyorum özelden bir arkadaş yazmıştı sakın kullanma ve bazı tawsiyeler vermişti iiki dinlemişim hem bu ilaçlar bebeğe de geçiriyor doktor bile ilacı verirken bi kağıt imzalatti herhangi bir mesuliyet alınmayacağına dair burda ne kadar da kolay ilaç alın deniyor
Canım ben 2 ay önce açmıştım suan daha iim bebegimle ilgileniyorum çok şükür oyunlar oynuyoz ilaç almadan bu aşamaya geldim inşallah daha da ii olacağımalmayin o zaman kendinizi kotu hissetmeye devam edin mi diyelim?
Fiziksel hasta olanlar da ilacini içmesin. Ben de demir eksikligi var ben de içmeyeyim. Mantikli dusunmek lazim. Dusunemedigimiz zaman da 100 kisiden 99u bir konuda hemfikirse 1 siz mi mantiklisinizdir yoksa 99 kisi mi?
Bebegine yazik, onun senin ilgine ihtiyaci var. Kendini topla o zaman, neseli pozitif ol bir anda. Sihirli degnekle degistir kendini.
Eğer bebeğini düşünmüyor olsaydınız ,ilaçları içmeyi reddetmezdiniz.Çok şükür ben kendim bebegime bakıyorum kimseye muhtaç etmiyorum olumsuz şeyler yazıp moralimi bozmayın ben burda olumlu şeyler duyup mutlu olmak ümit dolu olmak istiyorum mümkünse siz hiç yorum yapmayın
Psikiyatristlere hiç güvenmiyorum orta b.ka antidepresan yazıyorlar. en iyisini yapmissin ve dediğiniz gibi doktor korkup kağıt imzalatıyor kullan demek çok kolay.bol bol yürüyün temiz hava alın, kendinizi eve kapatmayin. Gerekirse konuşarak terapi alın.Çok şükür ilaç almadim daha önce kullanmıştım çok kötü etmişti uyuşuk uyuşuk geziyordum şimdi kendi çabalarımla atlatmaya çalışıyorum özelden bir arkadaş yazmıştı sakın kullanma ve bazı tawsiyeler vermişti iiki dinlemişim hem bu ilaçlar bebeğe de geçiriyor doktor bile ilacı verirken bi kağıt imzalatti herhangi bir mesuliyet alınmayacağına dair burda ne kadar da kolay ilaç alın deniyor
Çok şükür ilaç almadim daha önce kullanmıştım çok kötü etmişti uyuşuk uyuşuk geziyordum şimdi kendi çabalarımla atlatmaya çalışıyorum özelden bir arkadaş yazmıştı sakın kullanma ve bazı tawsiyeler vermişti iiki dinlemişim hem bu ilaçlar bebeğe de geçiriyor doktor bile ilacı verirken bi kağıt imzalatti herhangi bir mesuliyet alınmayacağına dair burda ne kadar da kolay ilaç alın deniyor
Canım ben 2 ay önce açmıştım suan daha iim bebegimle ilgileniyorum çok şükür oyunlar oynuyoz ilaç almadan bu aşamaya geldim inşallah daha da ii olacağım
Şimdi nasılsın ?Merhaba,
İki ay oluyor doğum yapalı. Bebeğe bir türlü alışamadım. Bazen bu benim çocuğum benim çocuğum var diyorum ama korkuyorum içime sıkıntı basıyor. Be yapacağım ben bundan sonra kendime bile zaman ayıramayağım ne yaptım ben gibi saçma düşüncelerden kendimi alamıyorum. Herkes seviyor ben öyle imrenerek bakıyorum ben neden böyle değilim diye ağlıyorum. Sürekli kaygı ve korku içindeyim. İlk iki hafta böyle değildim çocuğu seviyordum ama birgün aşırı emzirmekten aniden sıkıldım ve bu hale geldim. Çocuğa bakınca içimde hiç bir kıpırtı olmuyor. Bunları böyle yazmaktan dolayı kendimden Utanıyorum. Güler yüzüm gitti yerine böyle sıkıntılı bambaşka bir insan geldi. Eşime karşı bile düşünemez ilgisiz gibi oldum. Sıkıntılı olunca insan diğer şeylerle galiba ilgilenemiyor. Anlayamıyorum ki bu halden çıkmayacak gibi geliyor nasıl düzenleyeceğim ben lütfen yardım edin. Eşimle eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum eskiden çok rahattık çok güzeldi şimdi sanki tamamen hayatım alt üst olmuş gibi hissediyorum
Bu bile bebegine baglandigini gösteriyor aslindaPeki ilaç kullanırken emzirdinizmi bebeği düşünüyorm çok küçük sütten kesmek istemiyorum süte geciyor bu ilaçlar ya bebegime zarar verirse
Bende kendimi anlatmak istiyodum ama kuracak cümle bulamiyodum beni cok guzel anlatmissiniz inşallah duzelirizMerhabalar 4 ay oldu doğum yapalı hamileyken çok sıkıntı yaşadım ama içimdeki minicik kıpırdadıkça herşeyi unutuyordum onu sabırsızlıkla bekliyordum taki doğum yapana kadar doğum yapınca bi tuhaflık hissettim sanki o bebek benim değil sanki bu hayata ait değilim bütün hislerimi yitirmiş gibiydim bebeğime olan sevgimi yitirmiş gibiydim 4 ay oldu çok kötüyüm evimde tek başıma kalamıyorum çok boğuluyorum sürekli ağlama krizleri bebeğime sanki baglanamiyorum eşim sanki yabanci annem kardeşlerim kendime bile yabancı gibiyim psikiyatr ilaç verdi almak istemedim sanki hep böyle kalacam hic mutlu olamiyacam eski hayatima geri donemiyecem günler sanki yıl gibi hiç gecmiyo bazen delirecem gibi geliyo insanlar çok tuhaf geliyo geçermi benim gibi olup ilaçsız atlatan warmi yardımcı olun yazarken bile ağlıyorum bazen bebegimin warligini unutuyorum hoş artık herşeyi unutur oldum artık ölmek istiyorum...