- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 30
- Konu Sahibi Pisipisi16
Cok teşekkür ederim gerçekten cok sağolunnn... insallah gecer bende alışırım inşallah ben hayalimde hep musmutlu olacağımı hayal etmiştim böyle kaygılar aklima gelmemişti. Hatta kayinvalidem kayınbabam sürekli deli deli seviyorlar çocuğumu sinir oluyorum. Her dakika getirin getirin diyip duruyolar. Bi rahat bırakmıyorlar. Diken ustundeyim hep birisi kucagina alınca. Sadece kendi annemden sakınmıyorumYeni dogum yaptıgın zaman bunları hissetmen cok normal bebegımi anane yada babaanneye bıraktığımda bende boyle hissederdim buyudu ler ama hala daha oyle olur aklım onlarda kalır eve yanlarına gidene kadar defalarca ararım nasıl duruyor sorun var mı yemegıni yedi mi vs vs. insan anne olunca kendinden cok evladını dusunuyor ve hep ona yetemezsem iyi bir anne olamazsam dusuncesı ile bogusuyor. Yapmayın kendinize bunu evladınızla daha saglıklı ilgilenebılmek ıcın kendinize nefes alma imkanları yaratın. Bebek geldi diye sevdiğiniz etkinliklerden vazgecmek zorunda degılsınız sadece kısa bir sure yapmak istediklerinizı onun ihtiyac once ligine gore belirlemenız gerekiyor o kadar