lohusa kadina (gebelik sonlandirma) anne mi bakmalı kayınvalide mi?

başınız sağolsun. geçmiş olsun. inşallah atlatırsınız bu durumu ileride sağlıklı huzurlu bebekleriniz olur. ben olsam annemi isterdim. anneniz ömrünüz boyunca tanıdığınız içinizi dışınızı bilen o stres sinirle bağırsanız bile alınmayacak her şeyi rahatlıkla isteyeceğiniz alınır mı gücenirmi demeyeceğiniz insan çünkü. ama en çok eşinizin desteğine ihtiyacınız var..

ben yorumlarada şaşırdım eşiniz olacak densize de şaşırdım kv olacak uyuza şaşırmadım o doğal...
yahu arkadaşlar siz ne diyorsunuz bi silkelenin yahu!
kadın bebeğini kaybetmiş bebeğini!!!
ister annesi bakar ister tek kalır ister hepsinin ağzına küfür eder onlarda tamam kızım öyle kızım öyle karıcığım diycekler ...
kadının acısı yetmiyormuş gibi kaşla göz arasında kaynanalık yapıyor kadın
annesi gelir az sonra kovar sonra çağırır gene gelir alttan alcaklar tabi ki..
o eşin olacak ADAMA da çok diyeceğim varda neyse...

Lohusa olan kadın kiminle dahaa rahat ediyorsa o bakmalı
benim için annemden ve eşimden başka rahat edebileceğim insan yok o yüzden annem ve eşim baktı sağ olsunlar

o kadar guzel yazmissin ki icimden geçenleri. . Kaynanam "evimiz yok mu bizim" yerine "evlerinde kalsinlar" deseydi agzimi acmazdim ama esim ve o anca kendilerini tatmin edip ego yukseltiyolar. Zannediyoki ben artık onun kiziyim beni doguran anam ikinci planda kalsin hep normal zamanda yapsa neyse bu halimle bile onu dedi

ne insanlar var ya

Cok gecmis olsun cnm allah sabir versin cok zor bi durum seni ii anliorum benimde basimdan gecti cunki.kizkardesin falan yokmu benim kardesim gelmisti.gerci ben kimsenin gelmesini istemiordum cunki her soylenileni yanlis anliodum uzuntume uzuntu katiolardi.daha dogrusu kaynanamin laflari .su kaynanalarin heryerden cikmalarinada kiziorum bisey var sanki kiz annesiyle kalip dertlesicek kiskancliklarindan canlari cikio ayyy cok sinir oldum simdi yaff

Annem 8 gun kaldi kayinvaldem tam 52 gun. Ben 2 saatte bir emziriyosam ofa bana 2 saatte bi corbami meyvemi kahvaltimi hosafimi aysma getirdi bebek gb bakti banada kizimada annem ne evimi bilir ne esyamin yerini 8 gun kaldi kayinvaldem onada soyledi gosterdi o yardim etti tabi biri misafir katsilayip biri bizle ilgilendi olk 8 gun ikisininde olmasi iyiydi dahada durmadi kayinvaldemden allah razi olsun her derdimdede o var yanimda srvincimdede gel dedigimde hemen yanimdadir hakkini odeyemem rabbim bizede saygida kysur rttirmesin onada kayinpederimede layigiyla bakmayi nasip etsin. O yuzden degisir sorunuzun cevabi sizde genelde annesini secer herkez ben kayinvaldemi secerim

ben kendime bakarım kimse gelmesin daha iyi kvde de kalacağıma.iş eşinde bitiyor böyle hassas bir dönemde ne kadar da bencilce düşünüyor.bence burada nasıl derdini anlatıyorsan aynı şekilde eşine de anlatmalısın.kız annesinin bakması tabii ki daha normal.

Gebelik sonlandirma yazarak kurtaji kastettiniz sanirim.Benimde 4,5 aylık dustugum oldu,mecburi olarak kürtaj oldum,goguslerim bile sütten sızliyordu.bu durumda da lohusa olunuyor derler ama ben kurtajin ertesi günü normal hayatıma geri dönmüştüm, agri, sanci bakima ihtiyaç duyulacak biseyim yoktu. sizin durumunuz nasil?

Hangisi iyi bakarsa o bakin bencede...benim dogumuma kv geldi...bana biraz yardimci olsun diye..iki tane evladim oldugu icin bu konuda yardici oluyor sag olsun ama rahatina cok duskun. Sabahtan aksama kadar tv izlese iki kap yemek yapayim demez...temizlik anlayisimizda cok farkli.. Beni asiri titiz olarak goruyor halbuki normal temizdir asirilik yok... Kac ay oldu geleli mutfaktan gidip bir kap yemek isitip yemez bile usengecliginden illa ayagina gelecekki yiyecek.. Cekiniyor desem kac ay oldu geleli...Evi tezek goturse bi supurge tutalim demez...sabahtan aksama kadar otur otur icim siser benim, yapim degil...

Mesela bi kac saat uyumustum bugun, az bulasik vardi, onlari makinaya dizmemis bile oylece duruyor. Aksamdan kalan iki
Kap yemegi dolaba koymamis.. Gelde sinir olma.. Ayni evin icinde yasayipta herseyi birinden beklemek cok ayip bence.. Tabiiki kv olmadaydi ben kendim yapacaktim gene ama dedigim gibi ayni evde bu duyarsizlik niye?? Ha bunun gibi bir cok sey daha.. Kisaca ayni evde yasamak cok zor...heleki bizim gibi zit karakterler...herkes evinde sag olsun ve Allah kv ile yasayanlara yardim etsin...

eğer bakıma hala ihtiyacınız yoksa kayınvalidenizide yollayın eşiniz işten geldikçe yardımcı olur yapamadıklarınızı böyle durumlarda herkez burnunu sokmayı çok seever.muhtaçlığınız yoksa kimseyi istemeyin bence.allah bir daha yaşatmasın böyle acı geçmiş olsun.

Ben suni sancı ile normal doğum yaptım plasentayi falan total attim icimde parca kalmamis şükür anestezi verilip kurtaj falan yapilmadi ama iste normal dogum gibi oldugu icin cok kalkma yat dinlen elini biseye sürme herkes oyle diyo yoksa iyiyum aslinda agrim sancim yok tek ihtiyacim psikolojik destek

biraz esine disini goster yanlis anlama ailen arkandami
Sesim cok cikar zaten tamam deyip oturmam asla.. esim cok iyi biri Allah basimdan eksik etmesin. Ama kv ile yakin oturunca o da istiyoki can ciger olalim onlarla ama olamam beni zorladikca daha da soguyorum onlardan. Biraksa oluruna gecer kinim ben kinci bi insan degilim ama olmasam bile asla kendi anamin babamin yerine koyamam annesini babasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…