- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
Ben zaten bangir bangir bagiriyorum burda ben iyiyim kendime bakarım diye. Zor degil yaniPsikolojiniz bozuk Anlıyorum ama niye bu kadar abartıyorsunuz ki? Kimseyi istemiyorum ben evde kendime bakarım demek bu kadar mi zor?
tabikide kızın annesi sonuçta morali yüksek tutmak gerekanne diyorum başka da bir şey demiyorum.
o kadar guzel yazmissin ki icimden geçenleri. . Kaynanam "evimiz yok mu bizim" yerine "evlerinde kalsinlar" deseydi agzimi acmazdim ama esim ve o anca kendilerini tatmin edip ego yukseltiyolar. Zannediyoki ben artık onun kiziyim beni doguran anam ikinci planda kalsin hepben yorumlarada şaşırdım eşiniz olacak densize de şaşırdım kv olacak uyuza şaşırmadım o doğal...
yahu arkadaşlar siz ne diyorsunuz bi silkelenin yahu!
kadın bebeğini kaybetmiş bebeğini!!!
ister annesi bakar ister tek kalır ister hepsinin ağzına küfür eder onlarda tamam kızım öyle kızım öyle karıcığım diycekler ...
kadının acısı yetmiyormuş gibi kaşla göz arasında kaynanalık yapıyor kadın
annesi gelir az sonra kovar sonra çağırır gene gelir alttan alcaklar tabi ki..
o eşin olacak ADAMA da çok diyeceğim varda neyse...
ne insanlar var yao kadar guzel yazmissin ki icimden geçenleri. . Kaynanam "evimiz yok mu bizim" yerine "evlerinde kalsinlar" deseydi agzimi acmazdim ama esim ve o anca kendilerini tatmin edip ego yukseltiyolar. Zannediyoki ben artık onun kiziyim beni doguran anam ikinci planda kalsin hepnormal zamanda yapsa neyse bu halimle bile onu dedi
Ben suni sancı ile normal doğum yaptım plasentayi falan total attim icimde parca kalmamis şükür anestezi verilip kurtaj falan yapilmadi ama iste normal dogum gibi oldugu icin cok kalkma yat dinlen elini biseye sürme herkes oyle diyo yoksa iyiyum aslinda agrim sancim yok tek ihtiyacim psikolojik destekGebelik sonlandirma yazarak kurtaji kastettiniz sanirim.Benimde 4,5 aylık dustugum oldu,mecburi olarak kürtaj oldum,goguslerim bile sütten sızliyordu.bu durumda da lohusa olunuyor derler ama ben kurtajin ertesi günü normal hayatıma geri dönmüştüm, agri, sanci bakima ihtiyaç duyulacak biseyim yoktu. sizin durumunuz nasil?
Sesim cok cikar zaten tamam deyip oturmam asla.. esim cok iyi biri Allah basimdan eksik etmesin. Ama kv ile yakin oturunca o da istiyoki can ciger olalim onlarla ama olamam beni zorladikca daha da soguyorum onlardan. Biraksa oluruna gecer kinim ben kinci bi insan degilim ama olmasam bile asla kendi anamin babamin yerine koyamam annesini babasini.biraz esine disini goster yanlis anlama ailen arkandami