- 13 Haziran 2008
- 1.542
- 578
- 44
-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
Zaten zoruma gidende o.. ben kendi ayaklari üzerinde duran bi kadinim Allahtan sesimi cikarmamazlik yapmiyorum bide cikarmasam kendi mali zannedeceklerAsıl sorunun kimin bakacağı değil, eşinin ve annesinin davranışları. Çok geri kafalılarmış,seni kendi malları gibi görüyorlar.
Ben kayinvalidemi sevmiyorum ama esime asla gitme etme demem ama esim hep beni zorluyor onlara karsi. Esim benim aileme karsi cok iyi saygili daha dogrusu buyuklerine karsi oyledir. Onlar büyük sen hep alttan al modunda. Ben diyorum annemlerle iyi geçinmek zorunda degilsin bende zorlamam karismamda ama bana da karisamazsin tipki benim sana karismadigim gibi diyorum. Bizim evimiz kv le ayni avlu içerisin de dip dibe. Istiyolarki hep beraber yiyelim icelim konusalim oturalim. Ben restimi cektim bastan ama esimle kavga sebeblerimiz sadece aile yüzünden. Az once bile mutfaga gittim yemek yapacaktim ben kaynanam gitti sandim cikti geldi odadan sen elleme bisey iyi degilsin vs vs iyiyim diyorum yok papagan gibi car car konusuyo bi kere dese neyse. Derdimi anlatiyorum hala car car.. sen bilmezsin deyip duruyo. Halbuki hemsireyim ben. Aslinda o da iyilik yapmaya calisiyo ama iyilik yaparken kendini benim annemden öne gecirmeye calsiyo. Sanki ben evlenince onlar birinci ailemmis gibi olmami istiyo. Kaynanama karsi olan davranisim nisanlilik doneminden kalma o zaman sogudum bazi problemlerden dolayi daha da isinamam esimde zorlayinca iyice sogudum anlayacaginiz..Evlenince çiftler birbirlerinin sahibi oluyor birden bire. Unutuyorlar karşısındakinin bit geçmişinin olduğunu. Ailesini hiç satıyorlar birbirlerinin.
Gerçekten evliliği yıkıcı hareketleri yoksa ailelerin kimse kimsenin ailesiyle görüşmesini engelleyemez. Kendi goruşmesin , karşısındakine de karışmasın.
Bu islamiyettede hoş gorulmemiştir, etikte değildir.
İnsanlık dışı ya birine devamlı müdahale etmek. Birde eşin dışında " bir anne" başka bir anneyle görüşülmesine set koyuyor.
Traji komik. Kızı var mı bunların ?
Ettiklerini bulurlar.
..
Biraz sakin olun. Bu günler geçecek bunu bilin. Az sessiz kalın. Ortalık sakinleşince bu yapılana çok kırıldığınızı anlatırsınız. Net tavrınızı koyun. Kv. niz sizin kiminle konuşup konuşmayacağınıza karışamaz.
kendime kendim baktım çok zor değil kızkardeşimde vardı,ama yeğenim 4 yaşındayd hareketliydi o zaman yemek bile yaptım..çok zor değil..Arkadaslar Lohusa kadına sizce annenin bakmasimi uygun olur kayınvalidenin mi?
Kimsenin bakmasına gerek yok.Arkadaslar Lohusa kadına sizce annenin bakmasimi uygun olur kayınvalidenin mi?
bebeğim melek oldu yazmış arkadaş,Ben annemi isterdim kendi anneniz bakmalı ama kayınvalidenin de torunu o da gelsin ama devamlı annenin bakması mantıklı.
Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.Benim gebeligim sonlandirildi bebeğim malesef melek olduonun üzüntüsü yetmiyomus gibi esim annemlerdr 5 gun kalmama izin vermedi. SimdI kaynanam evimde. Annem esimim yaninda hadi ben bakiyim bikac gun dedi kaynanamda evimiz yok mu bizim dedi. Kaynanamin evide bizim evin yaninda heralde bizim ev bizim degil kendinin neye uzulecegimi kizacagimi sasirdim. Esime bu durumu nasil aciklayanilirim yada ikna edebilirim. Kaynanamim yuzunu dahi gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan
Benim gebeligim sonlandirildi bebeğim malesef melek olduonun üzüntüsü yetmiyomus gibi esim annemlerdr 5 gun kalmama izin vermedi. SimdI kaynanam evimde. Annem esimim yaninda hadi ben bakiyim bikac gun dedi kaynanamda evimiz yok mu bizim dedi. Kaynanamin evide bizim evin yaninda heralde bizim ev bizim degil kendinin neye uzulecegimi kizacagimi sasirdim. Esime bu durumu nasil aciklayanilirim yada ikna edebilirim. Kaynanamim yuzunu dahi gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan
Psikolojiniz bozuk Anlıyorum ama niye bu kadar abartıyorsunuz ki? Kimseyi istemiyorum ben evde kendime bakarım demek bu kadar mi zor?Aslinda bende soyle düşünmüştüm ilk hafta annemde kalayim diger haftada kayinvalidemde kalirim diye ama yok illa kendi evimde kalmam lazimmis benim evim yokmuymus esim boyle dedi. Ustune birde kaynanam anneme evimiz yok mu bizim deyince fitil oldum. Ona ne ki. Hem benim evim nasil onun evi oluyor. Allahim acimi bile yasayamiyorum bunlar yüzünden. Allahtan tek dilegim su lanet yerden baska yere atanip hem kaynanamdan hem annemdende uzak olmak ki evimim sadece bana ait oldugunu esimle sadece ikimizin bi aile oldugunu anlayabilmekneye uzulecegimi sasirdim