lohusa kadina (gebelik sonlandirma) anne mi bakmalı kayınvalide mi?

Diyorum sen yerimde olsan babana mi baktirirsin kendine benim babama mi? Babama diyo ama bana gelince annesi :KK43:

Başın sağolsun :KK43:

Ağla sızla sende burunlarından getir, hem acın var hem milletin gönlü olsun. Kimseye ihtiyacın yoksa, yatarsın dinlenirsin, film izlerin biraz kendini toparlamaya çalışırsın.

Lütfen konulari sonu kadar okuyun ama !kadın bebeği kaybetmiş nisanda konu açılmış. Ocak ayındayiz lohusalık mi kalır neden hortlatiyorsunuz ki kadına bildirim gidiyor tekrar tekrar üzmeyelim. .

Yeniden hamileymiş zaten 9 haftalık diyor

Bence şimdiden yolunu yapsın, doğumdan sonra anne baksın

Hem soruyorsun ama aslındada cevabı sen veriyorsun ama erkek genelde annesini ister kadının annesini istemez ,eğer kızın annesi kalacakça fazla konuşmayacak damatların en uyuz olduğu konu kadınların çok konuşması hepsi bundan nefret eder buna dikkat etmeli birde hiç annesi istemeyen damatlar illa annem annem diyen adamlarada uyuz oluyorum eşim annemi istememişti bu çok yıpratıcı , resmen anne gidebilirsin deyince annemde gurur yapıp gitmişti halen bu konuda annemi afedemedim
Benim gebeligim sonlandirildi bebeğim malesef melek oldu :KK43: onun üzüntüsü yetmiyomus gibi esim annemlerdr 5 gun kalmama izin vermedi. SimdI kaynanam evimde. Annem esimim yaninda hadi ben bakiyim bikac gun dedi kaynanamda evimiz yok mu bizim dedi. Kaynanamin evide bizim evin yaninda heralde bizim ev bizim degil kendinin neye uzulecegimi kizacagimi sasirdim. Esime bu durumu nasil aciklayanilirim yada ikna edebilirim. Kaynanamim yuzunu dahi gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan

ben kendi adıma kızın annesinin bakması gerektiğini düşünüyorum.kaynanam şuınu yaptı da sütüm gitti,depresyona girdim konularını okuyup duruyoruz burada:KK14:

gebelik sonlandirma diyor yanliz, sute falan ihtiyaci olmayacaktir, ama yinede anne hatta daha cok anne bu durumda sebep ne olursa olsun zor bir durum

Eşinin annenlerde kalmana izin vermemesi büyük saçmalık hiç mi söz hakkın yok senin.. Illa ki birinin bakmasını sa anlayamadım aslında, kendi evinde eşinle daha rahat olmaz mısın?

banada bu dogum yzpzn kadinin 40 gun yataktan cikmama muhabbeti abarti geliyor, herkesin kafasina kural gibi yer etmius illa gelip birisi bakacak. Ya bakacak 3-5 gun bilemedin ilk 10 gun baksinda gerisi bana her turlu sorunlari baslangici gibi geliyor. Ustelik evi kadinlarla doldurarak zaten elini ise surmeyen erkege cekil soyle sen ne anlarsin bebebk bakimi kadin isi sen karisma mesaji veriliyor halbuki daha ilk gunlerden hep bir elden babanin bu cocugun bakimina alistirmak lazim.
Sonra anne kv gidince kadin yapayanliz kaliyor alistigi rahatlik kalmiyor tabi esi desen zaten hicbirseye alini surmez ve ayni zamanda da kendi hayat konforunun saglanmasini ister, anne , kv varken oyleydi cunku.
Sistem bastan yanlis cocugu yapan iki kisi bakan buyuten de iki kisi olacak arkada ben bunu bilir bunu soylerim. Dunyanin her yerinde hem calisip hep cocuk buyuten ustelik bizim gibi anne kv birak cocugunu 1 saatligine emanet edecek yakin dostu bile olmayan insanlarda var. Bizim kukturde hersey abarti pek severiz zaten oyle seyleri.

Benim 3 hafta boyunca hafta sonlari haric bir gun kayinvalidem bir gun annem kaldi sagolsunlar. Hiç sikinti yasamadim ikisiyle de

Canim öncelikle başın sağolsun. Normalde bende kimse bakmasin kadin bebegine alissin diye düşünüyorum ama senin durumun farkli. Kesinlikle annenin destegine ihtiyacin var. Zaten cok hassassin eşini dinleme hemen çağır anneni gelsin. Kv isterse gitmesin yine onu bosver sen o yokmus gibi davran.Annenle muhattap ol.Esin kizarsa da kizsin, bu onun ego tatmini yapabilecegi bir konu degil.Sen kendini düşün. Gerisi hikaye...

Benim gebeligim sonlandirildi bebeğim malesef melek oldu :KK43: onun üzüntüsü yetmiyomus gibi esim annemlerdr 5 gun kalmama izin vermedi. SimdI kaynanam evimde. Annem esimim yaninda hadi ben bakiyim bikac gun dedi kaynanamda evimiz yok mu bizim dedi. Kaynanamin evide bizim evin yaninda heralde bizim ev bizim degil kendinin neye uzulecegimi kizacagimi sasirdim. Esime bu durumu nasil aciklayanilirim yada ikna edebilirim. Kaynanamim yuzunu dahi gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan

Aynı durumu ben de yaşadım canım öncelikle Allah sabır versin.İnşallah tez vakitte hepimizin hayırlı,ömürlü,sağlıklı bir bebeği olur .
Soruna gelince elbette annen bakacak.Bende de öyle oldu ve eşim kendisi söyledi annenlerle kal,sana daha iyi gelir diye çünkü o da biliyor ki kimse kimseye annesi kadar iyi bakamaz.Ayrıca annenden çekinmeden her şeyi istersin ama kv öyle değil.İlla ki arada mesafe olduğu için çekinirsin,bunu güzellikle anlat eşine.

banada bu dogum yzpzn kadinin 40 gun yataktan cikmama muhabbeti abarti geliyor, herkesin kafasina kural gibi yer etmius illa gelip birisi bakacak. Ya bakacak 3-5 gun bilemedin ilk 10 gun baksinda gerisi bana her turlu sorunlari baslangici gibi geliyor. Ustelik evi kadinlarla doldurarak zaten elini ise surmeyen erkege cekil soyle sen ne anlarsin bebebk bakimi kadin isi sen karisma mesaji veriliyor halbuki daha ilk gunlerden hep bir elden babanin bu cocugun bakimina alistirmak lazim.
Sonra anne kv gidince kadin yapayanliz kaliyor alistigi rahatlik kalmiyor tabi esi desen zaten hicbirseye alini surmez ve ayni zamanda da kendi hayat konforunun saglanmasini ister, anne , kv varken oyleydi cunku.
Sistem bastan yanlis cocugu yapan iki kisi bakan buyuten de iki kisi olacak arkada ben bunu bilir bunu soylerim. Dunyanin her yerinde hem calisip hep cocuk buyuten ustelik bizim gibi anne kv birak cocugunu 1 saatligine emanet edecek yakin dostu bile olmayan insanlarda var. Bizim kukturde hersey abarti pek severiz zaten oyle seyleri.
aynen öyle ben almanyada yasıyorum hemsıreler hemen kaldırıyorlar burdakı kadınlar kadın degıl galıba:)) trde mılletın kafasında bır kırmızı kurdele 49 gün yat .. yatıkca düzelmıyor kalktıkca düzelıyor

cok haklısınız mız mız bir toplum . benım yasadıgım yerde karı koca bakar bırbırlerıne :) sacma sapan adetler ve beklentıler.

bende 8 haftalik bebegimi kaybettim 3 hafta once,kimse gelip bakmadi bana.
hatta ben kimseyle gorusmek istemedim,tlfunumu filan kapattim,10 gun boyunca ara ara aglama krizlerim oldu ama eskisinden daha iyiyim.
bence size kimsenin bakmasi gerekmez,dogum yapsaniz illa ki yardima ihtiyac oluyor ama dusuk ve kurtajda en onemlisi sakin ortam,sade ferah bi yer.
bence kendi evinizde kimseden yardim istemeyerek kalin.

uvvv konu baya eski :KK14:
simdi dank etti bana:KK53:

X