- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #13.001
Sogudu yagmurda eşlik ediyorAynen canim. Konsolda falan cok kullanmadigim mutfak esyalarim vardi onlari koliledim. Bi iki oarca kaldi. Kitaplari toparliyorum. Sonra da ivir zivirlari toplicam iste. Esyali mi gitcez esyasiz mi gitcez bi belli olsaydi daha rahat toplardim boyle bölük pörçük oluyo en nefret ettigim sey yarim yamalak is yapmak.
Sogumaz insallah bakalim hava artik.
Tilyada içmeden ölçün diyor canım yagdan gidiyormuş kilolar gunde iki iç canım ramazanda 1 içersinBen cok duzenli kullanmiyorum ya unuttugum oluyo aralarda. Ama ona ragmen iyi geldi gibi hissediyorum.
Ya mekik yada tilya farkı200 abs challenge sonucumu da yaziyim. 7 gundu ama ben 6 gun yaptim. Son gun yapmayi unuttum. Sonra da canim istemedi hic. İlk basladigimda ölçtugumle bugun acken olctugum arasinda 5 cm fark var. Dogru mu olctum emin degilim. Karismasin diye tam gobek deligimin oldugu hizada ölçmüştüm. Hic boyle bi sonuc beklemiyodum şok oldum.
Hadi ya tüh. Zaten hep oyle olur. Sen hah havalar isindi dersin bi seyler yaparsin yazlik kislik falan ayarlarsin pat sogur. Bi yandan da iyi aslinda cok sicak olmamasi,ramazan rahat gecer.Sogudu yagmurda eşlik ediyorayy evet parca parca oldumu evi toparkamak zor oluyor. niye eşyaları napıcaksınız eşya almak kolaymı bu devirde sana kolay gelsin cagır birinide yardım etsin çocukla zor oluyor
Basen olcmedim canim keske mekik cekince ordan da gitseYa mekik yada tilya farkıohh ne guzel gitsin 90 cm ye kadar yolu var basenden gitsin
Aynen yaaaaSlm hanımlar hiç ugramıyorsunuz
Off zor iş allah kolaylık versin cnm. Temizlik yaptıgımda yazlıklar cıkar kışlıkları kaldırmiştim tekrar bir kaç uzun çıkardım bayada serinledi havaHadi ya tüh. Zaten hep oyle olur. Sen hah havalar isindi dersin bi seyler yaparsin yazlik kislik falan ayarlarsin pat sogur. Bi yandan da iyi aslinda cok sicak olmamasi,ramazan rahat gecer.
Canim hangi sehrin cikacagina bagli. Belki esim tek gitcek. Biz kizimla annemlere gidicez. Esyalar bi depo gibi bi yere gitcek. Belki hepimiz gitcez ama tehlikeli olabilcegi icin bolgesine gore 1+1 esyali apart veriliyomus. Elzem esyalari alip gerisini depoya gondercez. Belki lojman cikcak onlar da kucuk oluyo genelde, yine az esyayla gitcez. Belki de ayni burdaki gibi olcak ev hayati pılı pırtı toplanıp gitcez. O da belli olasiya kadar bisuru vakit gecicek. Kimseyi de cagiramiyorum malesef. Annem ogretmen calisiyor. Kayinvalidenin de 9 ve 16 yasinda cocuklari var okula gidiyolar. En son annemlerle gelip toparlicaz insallah ama ben onden ivir zivir topluyorum iste yavas yavas yarim yamalak.
Simitte gitse iyi mekik simitide yok ediyor. tabi simitin varsa benim cok şukur simit yok gitti 72 iken az vardıBasen olcmedim canim keske mekik cekince ordan da gitsehic sevmiyorum basen eriten hareketleri zor geliyo yapmak
Sagol canim zor bence de. Dusunme kismi daha cok yoruyo su an beni. Bu lazim olur mu sunu goturmek lazim mi olmasa da olur mu filan diye her seye bi kafa yoruyorumOff zor iş allah kolaylık versin cnm. Temizlik yaptıgımda yazlıklar cıkar kışlıkları kaldırmiştim tekrar bir kaç uzun çıkardım bayada serinledi hava
Simit degil de alt karin var bende malesef. O da mekikle gitmiyo. Bacaklari havaya kaldirmak lazim. Makas hareketi falan. Onlari da hic yapamiyorumSimitte gitse iyi mekik simitide yok ediyor. tabi simitin varsa benim cok şukur simit yok gitti 72 iken az vardı
Afiyet olsun guzelse bizede tarif verBugunku menumu de yaziyim.
Sabah
1 ispanakli peynirli borek
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
2 kare bitter
Aksam
Mercimek corbasi
1 kase sebzeli makarna
Ay bitmedi gitti yemekler ya. Hic yapasim da yok yemek falan.
Gece gece deli dürttü. Gittim magnolia yaptim
Yemekteyizde millet yapip övüp duruyo. Merak ettim nasi biseymis bakalim
Yarin yicem.
Sagol canim daha yemedim bakalimAfiyet olsun guzelse bizede tarif ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?