- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.981
Sen anlatirken ben yoruldum iyi is yapmissin.Bugun evi temizledim yani buyuk temizlikti halıları yıkamaya gönderdim perdeler yıkandı camasır makinesi hiçdurmadı yıka ser kurut yıka ser aksam o yorgunlukla 4 km yurudumpusette 30 kilo var yokuşlarda yoruldum ikiz olunca puset surmekte zor yahu ayak altım zonkluyor resmen uykum gelmedi yorgunluktan bugun ugramadım sayfa ilerlemiş süper
Su
Hakkında fazla söze gerek yok. Su olmazsa olmaz. Diyetlerde negatif kalori etkisi vardır. Günlük olarak içilen her yarım litre su, 50 kalori harcanmasını sağlamaktadır. Günlük 2.5 litre soğuk su içerek 250 kalori yağ yakabilirsiniz.
1 kilo gittiSen anlatirken ben yoruldum iyi is yapmissin.
Parka getirdim kızları miğrende var dunku yorgunluktan kalmayımSelam kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
Su iyidir bol içBu ise basladıgımdan beri her gun 2 litre en az iciyorum cok sukur ya
Gecmis olsun. Bugun buraya dolu yagdi. Benim de niyetim vardi bi disari cikalim diye ama malesef olmadi. Kitap koliledik biz deParka getirdim kızları miğrende var dunku yorgunluktan kalmayım
Kolay gelsin kolınecekleri yavaş yavaş toplasan cok yorulmazsınız burayada cuma yanı bugun yagmur var diyor güzel sıcak hava dedim yerleri actım halıları gönderdim umarım sogumazGecmis olsun. Bugun buraya dolu yagdi. Benim de niyetim vardi bi disari cikalim diye ama malesef olmadi. Kitap koliledik biz de
Menun bir kac gundur güzel gidiyor inşallah karşiliğinı alırsınSelamlar. Bugunku menumi yaziyim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 kare bitter
Cay
Ara
1 bardak sut
Aksam
1 kase sebzeli makarna
Yarim saat sonra tilya cayi.
Tilya cayı sende yaradımı cnmSelamlar. Bugunku menumi yaziyim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 kare bitter
Cay
Ara
1 bardak sut
Aksam
1 kase sebzeli makarna
Yarim saat sonra tilya cayi.
Aynen canim. Konsolda falan cok kullanmadigim mutfak esyalarim vardi onlari koliledim. Bi iki oarca kaldi. Kitaplari toparliyorum. Sonra da ivir zivirlari toplicam iste. Esyali mi gitcez esyasiz mi gitcez bi belli olsaydi daha rahat toplardim boyle bölük pörçük oluyo en nefret ettigim sey yarim yamalak is yapmak.Kolay gelsin kolınecekleri yavaş yavaş toplasan cok yorulmazsınız burayada cuma yanı bugun yagmur var diyor güzel sıcak hava dedim yerleri actım halıları gönderdim umarım sogumaz
İnsallah hepimiz aliriz bu emeklerin karsiligini canim. Ramazan oncesi azicik daha veriyim diye biraz ugrasiyorum iste. Cunku uzun sure acliktan sonra freni patlamis kamyon gibi gidiyorum benMenun bir kac gundur güzel gidiyor inşallah karşiliğinı alırsın
Ben cok duzenli kullanmiyorum ya unuttugum oluyo aralarda. Ama ona ragmen iyi geldi gibi hissediyorum.Tilya cayı sende yaradımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?