- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.021
Bunun da ilk 4 hareketini yaparim her gun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık yaz geldı sutlu tatlılar yenir serin serin ohh mis eline saglıkİnternetten aldim ben de.
1 litre süt
1 su bardagindan 3 4 parmak eksik seker
1 yumurta sarisi
2 yemek kasigi nisasta (bugday veya misir fark etmez)
2 yemek kasigi un
Muhallebi yapiliyor. Pisince 5 dakika sonra 1 paket krema ekleyip mikserle cirpiliyor.
Muhallebisi boyle.
Bebe biskuvisi veya burcak ezilip muhallebinin arasina veya uzerine dokuluyor.
Araya da muz veya cilek koyuluyor. Cilek cok guzel oldu.
Eki Görüntüle 2265367
Bu da görüntüsü. Alinti tabi
Carsamba gunu A AklinYolu1 geliyor tabi işi bittiyse hemde foto da paylaşacakÇoğunuz biliyosunuzdur zaten bayadir meshur bi tatli. Ben ilk defa yaptim yedim. Zayiflama konusuna da bi guzel tarif yazdim
Neden? Cunku mesaj sayim 500 olmadi. Cunku gelmiyonuz
3 gün geçti hala aynıOoo Nyx1 146 kalmis
Tahmin alayımVaaaay iddiali aciklamalaaar
Bama da ters etki yapıyor ya konusmam lazm diye birden girip yazayım diyorum kalıyorMesaj olayi olmasa cok daha sessiz kalirdi bence burasi
Evet benim de yüzüm çöker mesela kilo verdikçe, sporla desteklememiz şart hele doğumdan sonra vücut eskisi gibi olmuyorAslinda tek bi yerden alip vermek de iyi mi bilemedim. Benim vucut da cok garip. Kilo alinca yüzüm bi toparlaniyo. Gidi falan cikiyo ama boynumun alti hic degismez. Kemikler falan ortada hep. Gogus cok yok. Karnim var. Kollarim da var. Basen bacak zaten ohooo. Her taraftan aliyorum galiba ben.
Yeni bi sayfa acman en mantiklisi. Su kadar vermistim filan diye diye devam etmeye calisirsan iyice moralin bozulur zaten.
Canim benim bildigim kafein de iyi gelmiyo migrene. İctigin yesilcaylar da tetikliyo olmasin?4 mayıs menum canım istemedi miğren vardı acaba hergunmu olsun migren yani kilo vereyim sonra migren hiç ugramasın dermişim saat 15 de yedim
15 de 1 yumurta 10 yesil zeytin tuzu alınmış ekmek 2 kupa cay
17.30 da 2 tane ceviz 3 gunkurusu 300 cc su
19 da yarım porsiyon tavuklu bezelye havuç
Ekmek
20 de yesil cay
Acık cay icerim
Yesil cay içerim
Sarellam Muttapa7555
58le gelirsin gibiTahmin alayım
Aynen oyle. Kilo al ver de iyice deforme oluyo vucut. Bi de benim etim normalde de cok yumusak malesef. Hic sıkı degilim. Bi arkadasim vardi kiloluydu ama eti sertti mesela bıngıl bıngıl degildi. Ben o kadar kilolu olsam icimde titresim var gibi olur her tarafim ayri oynarEvet benim de yüzüm çöker mesela kilo verdikçe, sporla desteklememiz şart hele doğumdan sonra vücut eskisi gibi olmuyor
Yok canım içmediğim gunlerde oluyor yesil caya 10 gun kadar ara vermiştim tekrar başladım canımCanim benim bildigim kafein de iyi gelmiyo migrene. İctigin yesilcaylar da tetikliyo olmasin?