- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.041
Ramazandan ümitliyim. Normalde sahur yapmadan oruç tutarım. Ama bu yıl sahur yapmayı planlıyorum kısmetse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canım. İyiyim ben. Sen nasilsin? Atlatabildin mi biraz hastaligi?Kızlar günaydın nasılsınız
Gecmisi okuyup cevap vere vere gel bence. Baya yazmis olursunNe yazsam ki
Tutar niye tutmasin ki canim. Hic icmemekten iyidir. Ramazan gelmis olmasa sogan ye icin yanar suya dayanirsin derim de o da olmaz artikSu içmek için yöntem lazım bana var mı öneriniz. Şu aromalı sulardan yapsam normal suyun yerini tutar mı acaba
Tecrubem yok ama senin bana onerdigin karanfil de ise yaramiyor mu canim?Bitmeyen bi boğaz ağrım var birde... alerji konusunda acemiyim tecrübeliler bana bi yol gösterin ayol bu nasıl olacak böyle.
Zannedersiniz bir bıçak var ilaç vermiyor doktor gargara ve sprey dışında tahriş için onlarda.
Anlık rahatlama sağlıyor sonra yine aynı
Evet canm devam ediyorumSabah aksam mi icceksin?
Akşam sarmayalım da tatlıyaAksam gec vakte kalmadiktan sonra gun icinde eriyip gidiyo bence ya. Ben de basladom kahvalti sonrasi tatli yemeye iyice de alistim. Belki ramazanda kurtulurum o olaydan