- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.781
Benimde 200 eksikAyyy benim daha çok eksiğim var mesaj da
Aa evet ilaclardan kaynakli da olabilirBen gecede su içerim uyku arasında bile anlamış degilim ilaçları ara ara içiyordum 2 haftadır duzenli içtim. ilaçlar yaptı kanımca
İyi olmana sevindim canim. Merak etmistim hastaligin cok uzun sürdü diye. Gecmis olsun tekrar. Alerji basa belaSelam kızlar. Nasılsınız ben çok şükür daha iyiyim. Alerjik tetiklediği için hastalığı atlatamıyor muşum.
İlaçları kesti doktor alerjiyle devam ediyorum sadece.
Birde hormon testlerimde sorun çıktı. Kadın doğuma yönlendirdi. Haftaya ona gideceğim
Havalar cok fena gecen hafta burda kar yagdi. Nisanin ortasinda ne kari diyo insan ama iste oluyo demek ki. Cocuklar da terle sogu derken daha cabuk kapiyolar malesef. Tekrar gecmis olsun canim. Kolestrol de insallah kilo verince duzene girerBiri benim kaç mesaj kalmış söyleyebilir mi acaba. Ben buralar da değilken 2 kes küçük oğlan 2 kez de büyük oğlan hastalandı. Çok şükür onlar iyileşti. Benim de iyi olacak inşallah.
Hah birde kolestrol çıktı şahane bir durum. Sanırım kilomla alakalı
Hepsi ust uste gelmis ya. Ama vesile olmus iste ortaya cikmasina demek ki.Ne bilim ya anlamadım bakalım gideceğim tekrar şu hormon işini ayarladıktan sonra onlarla ilgileneceğiz.
Kuru oksurukse bas ucuna buz koymak iyi geliyomus canim. Havayi nemlendiriyomus. Gecmis olsun size de.Geçmiş olsun canim
Bi iyilesemedik bu sene
Benim kızda öksürük duruyo tıkandı kaldi cocuk butun gece köh köy oksurdu
Benim de cok eksigim var. Hesaplamiyorum bile moralim bozulur diye.Benimde 200 eksik
Hadi hep beraber asilalimda bitsin
Hadi bakalim iyi gelir insallah. Ramazan oncesi bi detox iyi gelir hepimize sanki.Yeni bi detoks buldum salı günü denicem ona gore haber veririm sizede denersiniz
Sıvı ama oglen salata yiyosun yapalabilinir
Kuru degilde geniz akıntısı esas o da gıcık yapiyo isteKuru oksurukse bas ucuna buz koymak iyi geliyomus canim. Havayi nemlendiriyomus. Gecmis olsun size de.
Senin benden az 144 mesajın kalmisBenim de cok eksigim var. Hesaplamiyorum bile moralim bozulur diye.
Gelin artik da yazisalim bitsin mesaj kotasi.
Aynen bi de regl olcam zaten bakalim 2gun diyo ama ne zaman olurum 10gun duruyo zati orucun basını kacircamHadi bakalim iyi gelir insallah. Ramazan oncesi bi detox iyi gelir hepimize sanki.
7gunlukmuydu sanki daha fazlaydı200 abs challenge 4.gun de tamam. Buraya da her gun yazmak motive etti beni. Kaldi 3 gun. Bakalim nasi bi fark olucak. Pek umudum yok su anki halimden dolayi ama..
Ona malesef bildigim hic cozum yok ilactan baska. Pekmez iyi geliyo genelde. Baska da bilmiyorum canim. Gecmis olsun minnaka.Kuru degilde geniz akıntısı esas o da gıcık yapiyo iste
Gunde en az 20 mesaj demek oluyo o daSenin benden az 144 mesajın kalmis
Basini kacirinca da insan bi turlu adapte olamiyor ramazan mi gelmis oruc mu tutuluyomus garip oluyo.Aynen bi de regl olcam zaten bakalim 2gun diyo ama ne zaman olurum 10gun duruyo zati orucun basını kacircam
Videoda gördüğüm 7 gunluk yapiyodu. Nasi toparlandi ama karni. Gerci o 200 taneyi birden yapiyo. Ben aralarda mola vermek zorunda kaliyorum cunku spor yaparken patates gibiyim7gunlukmuydu sanki daha fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?