- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.581
Her gün zor oluyor be gülümGunluk 15 yazsaydınız coktan bitmişti
Devletin diyetisyeni duzenli takip etmiyo ya onun icin devlete gidesim yok. Ozele de devamli gitmem gerekcek. Bi iki haftaya ramazan baslicak. Diyetisyenin listesini uygulayamam diye dusunuyorum canim.Diyetisyene gitmişmiydin böyle uzun süre yerinde sayıyorsan faydası dokunabilir
Telafi ediyorum diye saldım birde açıkçası pek de rahatsız etmiyor kilom 60 ve üzeri ediyo ama normal duruyorum kilolu değil o yüzden salıyorum, 52 53le hortlak oluyo suratım 55 56 iyi bana ama dalınca kaçıyor ucu
Ben de sen kadar olmasa da tatliyi seviyorum. Cok canim isteyince gunduz kahvalti sonrasi yiyorum. Sen de ayni oyle yap . Buraya da habire gel ki sürekli gaza gelmis olBuraya geldim yine gaza geldim bırakmicam yarın başlıyorum ama çok da kasmicam dayanabildiğim kadar tatlı yok ama baktım canım istiyor akşam saldırmamak için gündüz tadımlık alırım yoksa bitter o bu kesmiyo
Motivasyon kaynaklarım tükendi başlayıp oluruna bırakıcam
Evet o his cok guzel. Benim su an giydigim pantolon dusmeye basladi yavastan belimden. Cok mutlu oluyorum o düştükçeBazen tartı düşmüyor ama o hafifleme pantolona rahat girme hissi de çok güzel
Ne ara attin agzina kizŞuan ağzımda olanları mı
Bizim yerimize de yaz bari600 kusur yazmısım
Son kilolar yapısıyo ya üstüne insanın ben sahsen birakmadım devam ediyorumDemek ki hepımızde bahar tembelliği oldu bende ıkı ılerı bir gerı devam ediyorum son üç kilo gitmiyor ....
Aynen oyle. Mesaj sayisi yetmiyo, kilo desen veremiyoz. Kovulcaz bu gidisleYaz yaz bari motive olalım yoksa sonumuz hayrola
Gunluk 15 bile yazamadik demek ki ya. Ayip bize. Hepimiz bi bosladik burayi galiba.Gunluk 15 yazsaydınız coktan bitmişti
Ay kaçırmışım yazmaya geliyorum sonra kayboluyorum
Eksilerde misinbende ters sürpriz yapıcam
21 Nisan menüm
Tam bir zararlı liste örneği
Sabah
1 fırın sütlaç
Akşam
Makarna
Beşamel soslu tavuk patates
Kola
Gece
1paket kadar yapar karışık bisküviler yerim kesin
Siyah çay
Sarellam @Muttapa7555
Boş boş yazıyorum kusura bakmayın genel amaç mesaj sayımı doldurmam lazım bi yandan da muhabbet
Evet o da var devamlıDevletin diyetisyeni duzenli takip etmiyo ya onun icin devlete gidesim yok. Ozele de devamli gitmem gerekcek. Bi iki haftaya ramazan baslicak. Diyetisyenin listesini uygulayamam diye dusunuyorum canim.
Bence de sana 52 53 az olur. Boyun var çünkü. Su an kacsin? Cok kasmadan dikkat edince hedefine ulasirsin.
Evet gündüz yemek daha iyi bi çözm kasmadan denicem bir deBen de sen kadar olmasa da tatliyi seviyorum. Cok canim isteyince gunduz kahvalti sonrasi yiyorum. Sen de ayni oyle yap . Buraya da habire gel ki sürekli gaza gelmis ol
Oh ne güzel bende de incelme olmuştu geri aldım şuan yine sıkıyor ama giydiğim beden hep aynıEvet o his cok guzel. Benim su an giydigim pantolon dusmeye basladi yavastan belimden. Cok mutlu oluyorum o düştükçe
Bu işler böle konu kaçamak olunca af yokNe ara attin agzina kiz
Güncel yazan kilomun güncel olmamasıAynen oyle. Mesaj sayisi yetmiyo, kilo desen veremiyoz. Kovulcaz bu gidisle
Yeni sezona başlarken utanç içinde olucamOlsun ya zaten yeni sezona az kaldı kuzum o zaman toplarız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?