- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.601
Kapanış da öyle olsun istedim bitmiş şansımaSabah açılış kötüymüş zaten
Altınotu kuşburnu ıhlamurYaz yaz kuzu hep yaz istersen sarkı söyle
Basla basla. Benim cay da gelcek bugun insallah artik. Ben de baslicam tilya cayima.Evet o da var devamlı
Evet gündüz yemek daha iyi bi çözm kasmadan denicem bir de
Gece oldu bıraya geldim yarın dikkat etmek istiyorum tilya çayıma da başlicam
Beden buyumediyse cok problem yok demek ki. Cok stres yapma canim. Yine verirsin. Dikkat ettigin zaman kolay veriyosun zaten. Boy da avantaj evetOh ne güzel bende de incelme olmuştu geri aldım şuan yine sıkıyor ama giydiğim beden hep aynı
Boy olduğu için kaldırıyorm sanırm
Guncel haline yaklasirsin hic degilseGüncel yazan kilomun güncel olmaması
Kendimizi atalım
Limonlu su iyi geliyo muydu sana canim onunla devam edebilirsinİyi günler hanımlar nasılsınız benimde tilya cayım bitti sparişte vermiyorum iş yok parayı tedarikli harcıyoruz
Yeni sezona başlarken utanç içinde olucam
Yogurt kurune ara vermiştim elimde malzeme var limonlu su ara ara yapıyorum basım dönüyor gibi oluyor bazen bende tekrar baslicam arada yada sadece akşam yemeği sonrası içerim bakalım hayırlısı arada yeşil cay içerim oda var elimdeLimonlu su iyi geliyo muydu sana canim onunla devam edebilirsin
Selam
Bende çok kötü durumdayım napicam bilmiyorum hic bisey yapamasimda yok nasil olcak bilmem
Baharatli sut denemediysen onu da deneyebilirsin canim. Karabiber zencefil zerdecal tarcin sut. Zor icilen bi sey ama faydasi var bazilarina.Yogurt kurune ara vermiştim elimde malzeme var limonlu su ara ara yapıyorum basım dönüyor gibi oluyor bazen bende tekrar baslicam arada yada sadece akşam yemeği sonrası içerim bakalım hayırlısı arada yeşil cay içerim oda var elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?