- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.561
canım 24 martta 152 mesaj yazmışin simdi 482 guncel 652 oldumu tamamdırBenim mesaj sayım kactır acaba nasıl bakıcam :)Ikra meyra
Geldim ben bebeden firsat buldukca yazarim
Diyetisyene gitmişmiydin böyle uzun süre yerinde sayıyorsan faydası dokunabilirSagol canim allah razi olsun.
Oyy nettinnn. Neden oyle oldu ki kuzum ya? Gel sen buralara sık sık. Gelmeyince alip basini gidiyo valla. Ben de cok artilara cikmadim ama veremiyorum da. Surekli ayni sayiyi gormekten yildim artik.
Bence menundeki gece biskuvileri iptal etBuraya ugradım anında motive oldum şuan diyet moduna girebilirim
Burdan çıkınca kesin geçer
Buraya geldim yine gaza geldim bırakmicam yarın başlıyorum ama çok da kasmicam dayanabildiğim kadar tatlı yok ama baktım canım istiyor akşam saldırmamak için gündüz tadımlık alırım yoksa bitter o bu kesmiyoBirakma birakma. Gel birlikte toparlayalim bence. Napsak da ciksak su moddan acaba.
Bazen tartı düşmüyor ama o hafifleme pantolona rahat girme hissi de çok güzelAynen canim. Benim ayaklarim cok agrirdi kilo vermeden once. Mahvoluyodum. Kilo verdikce rahatladi valla
Şuan ağzımda olanları mıBence menundeki gece biskuvileri iptal et
Onerisi olan varsa ben de alirimYabancı komedi veya romantik film önerileriniz var mı kafa dağıtmalık bişey izlemek istiyorum
Sen nası bu kadar yazıyon öyle böyle derken çoktan bitirmişsinCcanım 24 martta 152 mesaj yazmışin simdi 482 guncel 652 oldumu tamamdır
Önceki sayfada bi menü var o berbat bi menü işteSlm iyi pazarlar
21 nisan menum berbat gibi
Uyandım gunkurulu su gunkuruyuda yedim
12 de yumurta zeytın peynir 1 cay kasık cilek receli salatalık ekmek
Acık cay
16 da yogurtlu ananas tarcın ceviz
18.30 da kısır salata sekersiz kola ☺
Acık cay içildi
Ananas cayı içeçem
Sade nescafe içecem
Sarellam Muttapa7555
Bridget Jones seçtim izlememiştim sevdimOnerisi olan varsa ben de alirim
Yaz yaz bari motive olalım yoksa sonumuz hayrolaGeldim ben bebeden firsat buldukca yazarim
800 yazdım sanırım bakım son zamanlarda yazmıyorum pek 3-4 yazıp cıkıyorumSen nası bu kadar yazıyon öyle böyle derken çoktan bitirmişsin
600 kusur yazmısımSen nası bu kadar yazıyon öyle böyle derken çoktan bitirmişsin
Maşallah maşallah800 yazdım sanırım bakım son zamanlarda yazmıyorum pek 3-4 yazıp cıkıyorum
O da olur darısı başımıza600 kusur yazmısım
Gunluk 15 mesaj yazsaydınız coktan bitmiştiO da olur darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?