- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.521
Oyy gecmiş olsun prenseseBenimki de aynı grip oldu bide ustune iyice huysuz :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy gecmiş olsun prenseseBenimki de aynı grip oldu bide ustune iyice huysuz :/
Amin canim sagol allah razi olsun. Cidden baya zorlaniyorum. Mayista belli olacak ama mayisin kaçı bilmiyorum.
Uzak kalinca gercekten kilo aliyorum ben de. Bi de kuzenimin nişan düğün isi var insallah ramazan sonrasi. O zamana kadar da biraz versem iyi olur
Ayy size de mi geldi hastalik ya tüh. Gecmis olsun kuzucuga. İnsallah atlatir hemen canim.
Sagol bebeğim benimOyy gecmiş olsun prensese
Ay baya da az kalmis.14 gun kaldı ramazana sanırım .zor işin canım allah kolaylık versin
Detoks yapabilen biri degilim canim malesef ya.Hayat telaşı iste kuzum herkesin ayrı detoks falan yapsana hem siskinliginide alir
Hastayken bi de uykusuz oluyorlar iyice huysuzlasiyolar bu sefer. Kiyamam ya. Nane limon ihlamur filan icerse belki iyi gelir kuzumSagol canım insallah ya dün gece hic uyumadı
Günaydın kizlar bu arada
Gece uyuyamadim. Sabah da erkenden kalkti benim kiz cok uykusuzum su an.
Siz nasilsiniz? tartilar ne alemde?
Aynen ya evet hic uyumuyo bizimkilerUyku sevmeyen çocuklar doğurmuşuz demekki
Valla ben iyiyim kahvaltı yapıyoruz tartıldım ama söylemicem size diger sezona kadar süpriz olsun bakalım hedefime erisebilicekmiyim
Canim konu basliginin altinda takibi birak butonunun yaninda 3 nokta var. Oraya tikla. Kimler yazdi diye bi sey cikiyo. Ona da tikla. Orda cikiyo. Suan 480 gorunuyo senin mesaj sayin. İlk sayfada da baslarkenki sayi yaziyo. Ordan hesap edersinBenim mesaj sayım kactır acaba nasıl bakıcam :) Ikra meyra
Canim konu basliginin altinda takibi birak butonunun yaninda 3 nokta var. Oraya tikla. Kimler yazdi diye bi sey cikiyo. Ona da tikla. Orda cikiyo. Suan 480 gorunuyo senin mesaj sayin. İlk sayfada da baslarkenki sayi yaziyo. Ordan hesap edersin
Ben cevap veriyim dedim.Mesaj sayim artsin
Kızlar tatildemsiniz durumlar nasıl
Demek ki hepımızde bahar tembelliği oldu bende ıkı ılerı bir gerı devam ediyorum son üç kilo gitmiyor ....Evet biraz tatil modu sayılır sen napıyosun nasıl gidiyo
Yani tatil gibi bi sey oldu. Kendi adima konusuyum hic motivasyonum yok su siralar.Kızlar tatildemsiniz durumlar nasıl
Ramazanda vucudun sasirir belki daha kolay gider o zamanDemek ki hepımızde bahar tembelliği oldu bende ıkı ılerı bir gerı devam ediyorum son üç kilo gitmiyor ....
Ne demek canim rica ederimAa supermis kuzum valla öğrenmiş oldum cok sağol