- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.541
Ay kaçırmışım yazmaya geliyorum sonra kayboluyorumHadi bu aksam bulusalım burda muhabbet edelim :)
Taşınma da Allah yardımcın olsun canım bende burdan kopunca tartı aldı başını gitti en baştaki kilomdayım desem durumu anlatmış olurumGünaydın kizlar bu arada
Gece uyuyamadim. Sabah da erkenden kalkti benim kiz cok uykusuzum su an.
Siz nasilsiniz? tartilar ne alemde?
Uyku sevmeyen çocuklar doğurmuşuz demekki
Valla ben iyiyim kahvaltı yapıyoruz tartıldım ama söylemicem size diger sezona kadar süpriz olsun bakalım hedefime erisebilicekmiyim
Tek kelimeyle fenalardayımKızlar tatildemsiniz durumlar nasıl
Dolu yerden baksak 1 kilo verince 3 kilo dizlerin yükünden vermiş olabilirizKizlar bugun ne ogrendim.
1 kilo aldigimiz zaman bileklerimize 1.5 kilo, dizlerimize 3 kilo yuk biniyomus. 1 kilo diyip azimsamayin diyodu bi diyetisyen.
Emek verdin o kadar zay etme yazıktır bende kacamak yapıyorum ama kucuk zararsız kacamaklarTek kelimeyle fenalardayım
ya tamam ya devam
Bak bak menüme bak orda her öğün baklava sütlaç dönüyorduEmek verdin o kadar zay etme yazıktır bende kacamak yapıyorum ama kucuk zararsız kacamaklaral ver al ver daha cok yıpranıyoruz ...devam devam daha tamm demeye cok var
Sagol canim allah razi olsun.Taşınma da Allah yardımcın olsun canım bende burdan kopunca tartı aldı başını gitti en baştaki kilomdayım desem durumu anlatmış olurum
Birakma birakma. Gel birlikte toparlayalim bence. Napsak da ciksak su moddan acaba.Baya aldım bi ben aldım sanırım aslında düzene sokmak istiyorum erteliyorum yiyorum böyle olmicak nası başlıyım ki yeni sezona diye yarışmayı bırakmayı düşündüm hala düşünüyorum açıkçası sonra artıyla başlasam ne olucak ki tekrar azmedip inerim diyorum
Aynen canim. Benim ayaklarim cok agrirdi kilo vermeden once. Mahvoluyodum. Kilo verdikce rahatladi vallaDolu yerden baksak 1 kilo verince 3 kilo dizlerin yükünden vermiş olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?