- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.501
Bende olucamAdet olcam kuzum ondan tatlı yiyip duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olucamAdet olcam kuzum ondan tatlı yiyip duruyorum
Selam kızlar uzak kaldım diyet modu sıfır
Bende olucam
Günaydın Hayırlı kandiller
Regl oldum oruc tuttum ezana 3 saat vardı regl oldumOlsam bu istek gecer aslinda bakalım
Regl oldum oruc tuttum ezana 3 saat vardı regl oldum
19 nisan menum regl oldum saat 16 civarı yedim yedim
16.30 da yogurtlu ananas tarcın ceviz
18 de antep fıstıgı ezmesı limonlu su
19.30 da 1 kase mercimek corbası salata yarım tabak makarna 5 tatlı kasık irmik helvası
21 de(karşık cerez) yer fıstıgı antep fıstıgı cekirdek soda
(İçecekler)
Yesıl cay
sıyah cay
limonlu su
Çok acıkmışım
Sarellam Muttapa7555
1 adet yedim resimdeki kadardı antep fıstıgı ezmesi
Eki Görüntüle 2260439
Ay okuyamiyorum bile ya. Elime aliyorum telefonu. Benim kiz basliyo istemeye. Geri birakiyorum mecbur.Gel gel okuyup okuyup kacma Moon Light
Selam kizlaaaar. Hadi asilalim artik. Ramazan oncesi ne kadar versek kar bence. Cunku ben ramazanda o aclikla baya bi yiyorum iftarda.
Malesef bu tasinma psikolojisi beni mahvetti. Hicbi duzen yok su an evde. Ne ev isi yapasim var ne yemek ne spor. Cok garip bi haldeyim. Önümüzde birsuru olasilik var. Es goturulen, goturulemeyen, goturulurse esyali aparta gidilen, lojmana gidilen vs vs. Elli tane muhtemel olay var. Esyalari ona gore ayarlamak lazim. Ben de ramazan oncesi ufaktan toparlanmayi istiyorum. Ama nerden baslicam neye gore toparlanicam kafamda elli cesit sey var.
Ay okuyamiyorum bile ya. Elime aliyorum telefonu. Benim kiz basliyo istemeye. Geri birakiyorum mecbur.
Amin canim sagol allah razi olsun. Cidden baya zorlaniyorum. Mayista belli olacak ama mayisin kaçı bilmiyorum.Çok zor ya allah yardımcınız olsun kuzum ne zaman belli olur tam olarak :)
Burdan kopmamaya calış yoksa artı geliyo cidden
Ayy size de mi geldi hastalik ya tüh. Gecmis olsun kuzucuga. İnsallah atlatir hemen canim.Benimki de aynı grip oldu bide ustune iyice huysuz :/
14 gun kaldı ramazana sanırım .zor işin canım allah kolaylık versinSelam kizlaaaar. Hadi asilalim artik. Ramazan oncesi ne kadar versek kar bence. Cunku ben ramazanda o aclikla baya bi yiyorum iftarda.
Malesef bu tasinma psikolojisi beni mahvetti. Hicbi duzen yok su an evde. Ne ev isi yapasim var ne yemek ne spor. Cok garip bi haldeyim. Önümüzde birsuru olasilik var. Es goturulen, goturulemeyen, goturulurse esyali aparta gidilen, lojmana gidilen vs vs. Elli tane muhtemel olay var. Esyalari ona gore ayarlamak lazim. Ben de ramazan oncesi ufaktan toparlanmayi istiyorum. Ama nerden baslicam neye gore toparlanicam kafamda elli cesit sey var.