- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.461
Cok gecmiş olsun 68 cok degil hemen ıyı olursunuz insallahİyi geceler kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Tam iyi oldum diyorum hop tekrar tepetaklak gidiyorum.
Günümün yarışı uyuyarak diğer yarısı da ev çocuk yemek arasında geçiyor. Halsiz olduğum için işlerim çok uzun sürüyorçok sıkıcı...
Dirençli bi hastalıkmışkan değerlerim de düşük olduğu için toparlayamıyorum. Takviyelerle devam ediyorum şimdilik. İyi olur olmaz geleceğim inşallah.
Kilo durumuna gelince baya baya yiyorum. Pazar günü 68 kilo çıktım. Su içemiyorum her yolu denediğim halde
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Ben de tartida gorsem de zayiflamis hissetmiyorum malesef bi turlu. Senin yine iyiymis. Yagdan gidiyodur, inceliyosundur. Tartida gorunen de odemdir bence. Canini sıkma. Sıkınca daha fena oluyo
İyi geceler kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Günümün yarışı uyuyarak diğer yarısı da ev çocuk yemek arasında geçiyor. Halsiz olduğum için işlerim çok uzun sürüyorçok sıkıcı...
Dirençli bi hastalıkmışkan değerlerim de düşük olduğu için toparlayamıyorum. Takviyelerle devam ediyorum şimdilik. İyi olur olmaz geleceğim inşallah.
Kilo durumuna gelince baya baya yiyorum. Pazar günü 68 kilo çıktım. Su içemiyorum her yolu denediğim halde
İyi geceler kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bende de aynı umutsuzluk mutsuzluk
Kısır döngü
Evet sanki sudan gitmiş gibi hissediyo insan ama iradeliysen şuan bozma güzel veriyosun
Artıdayım ama hani hic dikkat edesim de yok bilmiyorum boyle bi serseri stilNiye canim hayirdir? Artida misin?
Of cok o da ya bayar beni. Ben de iki icerim muhtemelen. Cabuk sıkılıyorum cunkuGunde 750 ml diyor 3 kupa yapar ben sımdılik 2 içiyorum yesil cayda içtiğim için 2 tılya 2 yesil cay
Evet aynen oyle oluyo malesef. Atlatir insallah hemen.Bizde iyi olduk şukur aman eşinde iyi olsun yoksa tekrar donup durur bu hastalık
Benim cocuk izin verse yazcam da bu ara bi telefon tablet takintisi basladi. Babannesigilde iki kucuk cocuk var malum, ellerinde telefon surekli. Orda bi basladi hala unutturmaya calisiyorum. Elimizde gordugu an almak istiyo. İsin kotusu ekrani da acik olsun istiyo. Onun icin cok telefonla ilgilenmemeye calisiyoruz hanimefendi uyanikken.En azından menu yazın 1 mesaj 1 mesajdırgunaydın yazın nasılsınız yazın bugun hava guneslı yada yagmurlu aksam ne yemek yapayım yazın
Once iyilesmeye bak canim su an kilonu dusunme. Zaten kan degerlerin dusuk bi de kilom artmasin diye takarsan hic toparlayamazsin. İyilesince hallederiz onumuzdeki sezon. Tekrar gecmis olsun, ozledikİyi geceler kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Öyledir bence canim eger zayifladigini hissediyosan. Ölçüm yaptin mi hic fark var mi? Veya kiyafetlerin falan bollasti mi?Öylemi dersin canım böyle giderse moral bozuklugundan yemege sarıcam diye korkuyorum biraz motive oldum suan :))
Valla aynen oyle benim de ya. Bahar gelince millet ay yaz geliyo diyete girmem lazim der benim istah aldi basini gitti. Guzel havalarda asiri bi seyler yiyesim geliyo benim demek ki. Boyle her gun ayri bi kek birek corek muhallebi falan yapip yapip yiyesim varArtıdayım ama hani hic dikkat edesim de yok bilmiyorum boyle bi serseri stil
Guzellesemedi de boyle acayip bi sıcak bi soğuk acayip biseyValla aynen oyle benim de ya. Bahar gelince millet ay yaz geliyo diyete girmem lazim der benim istah aldi basini gitti. Guzel havalarda asiri bi seyler yiyesim geliyo benim demek ki. Boyle her gun ayri bi kek birek corek muhallebi falan yapip yapip yiyesim var
Öyledir bence canim eger zayifladigini hissediyosan. Ölçüm yaptin mi hic fark var mi? Veya kiyafetlerin falan bollasti mi?
Bi de bagirsak sorunun varsa o da cok etkiliyo tartiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?