- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.161
Evet bu kota olayi olmadan once kendi adima konusuyum etliye sütlüye karışmıyodum pek. Oyle olunca da kenardan kenardan takip etmekle kaliyodum. Simdi cogu mesaja kendimce cevap verdigim icin hem kendimi takimla kaynasmis hissediyorum hem motivasyonum da artiyo. Bu yandan cok guzel oldu bence 500 mesaj kotasi. Ama dedigin gibi hastalik durumundan kaynakli yazamayinca da takimdan cikarilsam cok bozulurum.Yok yani bizim takimda kalan 7 kisi var. Hastalik veya gecerli bir sebeple 500 mesaji yazmadilar diye 4. sezona almayacak miyiz. Oyle sey olmaz.
Yalniz 500 mesaj kotasi olmadan once ;
Ben az gelecegim dedigim halde
12
Siz
1, 2
nyx
0 mesaj yazmisti.
Itiraf edeyim cok merak ediyorum.
Ne resmiiiHala aklimda yarin yapabilirsem resim gondericem.
Yok kiz yogurt maydonuzu blendirlicak sonra soda ekleyip icicek ben oyle yapip iciyordum ama taze maydonozlaSoda zaten kopuruyor. Blender etkisi yaratiyor. Blender ile olsaydi usenirdim yapmaya.
Ahaha havalara bak.
Iste 2. HatanAman iste biseye sarasım var kime neye sarsam şaşırdım
Ben biyerden başlayıp spora abanayim en iyisi
Ramazanda geliyo gecen sene cok guzel geçmişti bu senede oyle olur insallah tam 1ay var onumuzde bakalim neler olacak ama gerçekten yerinde saymak kadar kötüsü yok
Yazmadi diye kimseyi takimdan cikarmadim ml .Evet bu kota olayi olmadan once kendi adima konusuyum etliye sütlüye karışmıyodum pek. Oyle olunca da kenardan kenardan takip etmekle kaliyodum. Simdi cogu mesaja kendimce cevap verdigim icin hem kendimi takimla kaynasmis hissediyorum hem motivasyonum da artiyo. Bu yandan cok guzel oldu bence 500 mesaj kotasi. Ama dedigin gibi hastalik durumundan kaynakli yazamayinca da takimdan cikarilsam cok bozulurum.
Valla ben de merak ettim bak simdi nasi olur diye
Aynen bi ileri bi geri cok kotu. Ben ramazandan korkuyorum bakalim nasi olucak. Genelde uzun sureli acliktan sonra yemeklere saldiran türüm ben. Bi de benim koca ramazanda izin rapor baglayip ailelerin orda gecirmeyi istiyo. Bakalim nolcak.Aman iste biseye sarasım var kime neye sarsam şaşırdım
Ben biyerden başlayıp spora abanayim en iyisi
Ramazanda geliyo gecen sene cok guzel geçmişti bu senede oyle olur insallah tam 1ay var onumuzde bakalim neler olacak ama gerçekten yerinde saymak kadar kötüsü yok
Gidiyi ogul gidiyi.Ee yazıyız yazıyız gitmiii bu kilolar
Yazınca gitmicekmidi
Yok kiz yogurt maydonuzu blendirlicak sonra soda ekleyip icicek ben oyle yapip iciyordum ama taze maydonozla
Yok anacum ne havasi senin gibi 52 miyiz hava aticam
Slm hanimlar nasilsiniz
Ayrana maydonuzu ekle blendirla
Ben yapiydim 1 dkk almiyor bugun taze maydonoz aldim bende yapip ama yogurtsuz yapip iciyordum guzel oluyorduGidiyi ogul gidiyi.
Hava atacak duruma gelmedim daha.
Uzun is yogurdu koy, uzerine maydanoz ekle , uzerine maden suyu karistir.
Blenderi yikamasi peki.Ben yapiydim 1 dkk almiyor bugun taze maydonoz aldim bende yapip ama yogurtsuz yapip iciyordum guzel oluyordu
1 bardak su yarim limon kabuguyla 10 dal maydonoz 1 dilim zencefil yoksa 1 cay kasik toz zencefil bilendirlayip 1 maden suyu bosaltip hupletiyordum
Gi de cek ya gi de cek yada gidecekSu an isim var odevi biraktim da geldim.
Yarin yine ugrarim bir ara.
Iyi geceler. O kilolar gidecek merak etmeyin.
Eee baska wc gitme o zaman ordada cok is varBlenderi yikamasi peki.
Sen ayranlı dene beğenirsen bende denicemBu aldıgım kuru maydanozu eklicem bakalım tadını sevcegimi dusunuyorum
Gi de cek ya gi de cek yada gidecek
Kolay gelsin canimcim
Eee baska wc gitme o zaman ordada cok is var
Gelebildigim zaman geliyorum kiz , naz mi yapacagim ama internet baglantisini ancak hallederim.
Niyekine.
Biraz iyi olduk bugun yarin daha iyi olucagiz insallahBu aldıgım kuru maydanozu eklicem bakalım tadını sevcegimi dusunuyorum
Sen ayranlı dene beğenirsen bende denicem
Ben zaten senin yazdıklarına cevap atsam mesajım tamamlanırBen cok nadir girdigim halde 192 filan olmustu yarin 400 u gecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?