- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.121
Biterdesodalı fikrini sevemedim bigun denicem ama o zmaan kadar limon soda devamOlur bence yogurtla maydonuzu blendirla suyu ekle yine blendirla 1 litre yap gun icinde biter zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biterdesodalı fikrini sevemedim bigun denicem ama o zmaan kadar limon soda devamOlur bence yogurtla maydonuzu blendirla suyu ekle yine blendirla 1 litre yap gun icinde biter zaten
Ben de koçum yarışma sonu hedefi bu sezon için mi 5.sezon dahil mi
Benle uğraşmaktan baska işin yok mu senin4 mesaji bir mesaj olarak yaziyorsun da ondan. nyx gibi yap
Bak
La
Va
Ben şu an sporKızlar merhaba internet problemi yaşadım telefondan giriyorum ama hallettim neler yapıyorsunuz arayı kapatmam lazım
Zayıf tribi bu oluyo işte gıcık eder etrafındaki insanlarıCetvelle bekliyor olacagim.
Komik olan su halimi bile bazen kilolu buluyorum. 38 beden buyuk geliyor. 78 iken hic mi farketmedim.
BuBen şu an spor
Sen
Bak
La
Va
Ya
Baş
La
An
Ca
Bi
Ter
Şaka maka 3.sezon bende durakladım yerimde sayıyorum zayıflama moduna giremedim birazda memnunum halimden, yarışma gazına 52 diyorum, inşallah toparlarım bari 55 göreyim bu sezon3. Sezon biraz esnek bir yarisma cunku 2 sezon da size bikkinlik geldi. Biraz anlayisli olmak gerek. Kizmam sadece doverim.
He he herşeyi çok biliyon zaten yok armut suyu yok maydanoz tozu bu ne arkadaşSen var ya neyse.
Su an denedigim icecek, yine kendi urunum.
Bir kupa maden suyu , iki limon, yarim cay bardagi saf elma , armut , salatalik suyu.
Ve bol maydanoz tozu.
Burda spora yüklenmemiz gerekiyor yağlar eriyince incelme oluyo o zaman tartıyı çok kasmıyoruz sadece diyet olmuyor spor şartDemek ki iyice fark ediliyo zayifladigin.
Bana benimki tartin azaliyo ama hic goruntude fark yok dedi
Bi de çubuk gibi birilerini gordukce boyle mi olcan sen simdi be hic guzel degil bu halin cok guzel diyip duruyo. Ama ben kendimi hic mutlu hissetmiyorum boyle diyorum ben de
Aynen sporsuz olmuyoBurda spora yüklenmemiz gerekiyor yağlar eriyince incelme oluyo o zaman tartıyı çok kasmıyoruz sadece diyet olmuyor spor şart
Saha disilarla baska careniz yok.İnsallah bomba gibi baslariz
Hem hamburger yiyorsun hem eksi bekliyorsun .Günaydın
Hadi bakalim neler bekliyor bizi tabiki dün yediğim hamburger bana + olarak döndü bugun dikkatli gidicem
Aksam evdekiler balık yicek bende kabak yapicam firinda domates soslu flan yanında bol salata
Selamlar. Dun kizi yine doktora goturduk. Serum takildi kuzuma. Ben ilk serumumu dogum yapcagimda aldim. Cocukcagiz 1 yasindayken basladi. Umarim tekrar etmez.
beni kan tutar. Damar yolu falan acilirken babasi tuttu ama sonrasinda bana gelmek istedi cocuk. Serumu bagladilar gitmedi. Cpcugun eline bastirdilar falan plastigin oldugu yere. Ay yazarken bile kotu oldum. Dun mahvoldum gercekten ne menu yazmayi hatirlayabildim ne bi sey. Gitti yine kupa
Yas pasta canim yas pasta beni tek korkutan o.Olur olur. İpin ucunu birakmadikca olur bence
Gelebildigim zaman geliyorum kiz , naz mi yapacagim ama internet baglantisini ancak hallederim.Gel kaptan ♥
Niyekine.Sana kupa yok ben onu @Ikra meyra vericem
Ben seviyorum bu markayi.Boylesini buldum ben ya
Yok be oteki turlu ben kasikla geziyorum.Bende şimdi soda limon yaptim attim içine bi tutam ama bilemedim parça parça ağzına geliyo insanın kucuk olsa iyi olcakmis hazir alayim en iyisi
Yok emzirirken icmesin mevhibe.Cok gecmis olsun prensese
Yesilcay emzirenler cocuk 1 yasina gelince icebirsin 2 kupa yeterliymis arastirdim 1 yas diyor bilginize
Soda zaten kopuruyor. Blender etkisi yaratiyor. Blender ile olsaydi usenirdim yapmaya.Blendrla suyla sonra sodayi ekle yada ayranla maydonuzu blendirla
mesaji once ben bitirdim 500 yaparak menude A AklinYolu1 olsun
Ben kolayi biraktigimdan beri buyuk yardimcim ama herkesin hosuna gitmiyor.Bende ayranla soda nasil olur bilmiyorum deneyesim yok yani
kuru maydanoz bu ellere ufalanıp kalın sapları çıkardım ama inceler var tabi bilemedim
Senin metoyla alakasi yok , bazi yiyecekler var , onlardan uzak durmak gerek ya da haftada bir. Boyle cekiyorsun sonucunu.Hamburgerin yaninda 13bin adımım vardi
Benim meto bana haksızlık ediyo sabit çıksam iyi veya +200 falan boyle herseferinde sar başa