- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.141
Kısır mı demişimKisir dedin dimi.Bile bile mi yapiyorsun. Canim istemisti bugun.
Iyi geceler mevhibe.
R leri soyleyemiyorum ben.Aman Allahımmmm nasıl gözümden kaçmııış
Bunu sana hiiç yakıştıramadım luckyciim
Söyleyemeyince klavyeden de söktüysen demekR leri soyleyemiyorum ben.
Bir aclik var , bir de acliktan gebermek var. Tam sinirdayiz.Kısır mı demişim
Açlıktan ne yaptığımı bilmiyorum ki
Laptoptan kolay yanlis yapmam, telefonun gazabina ugradim.Söyleyemeyince klavyeden de söktüysen demek
Hele öyle de, yoksa benim tanıdığım lucky yapmaz öyle yanlışlarLaptoptan kolay yanlis yapmam, telefonun gazabina ugradim.
Ben o sira cok actim, iki biskuvi vardi yanimda nakit yoktu. Latteleri kartla odedim ama yemegi kartla odeyemezdim.Hele öyle de, yoksa benim tanıdığım lucky yapmaz öyle yanlışlar
Yoksa birileri hesabını mı çaldı
Ulen açlıktan düştüğümüz hallere bakBen o sira cok actim, iki biskuvi vardi yanimda nakit yoktu. Latteleri kartla odedim ama yemegi kartla odeyemezdim.
Patates kizartmasi ve pizza vardi yine. Onlari alsam , uyuyan devi uyandirmis olurdum.Ulen açlıktan düştüğümüz hallere bak
Latteleri geri verip yerine yemek alaydın baari
Eyvallah hocam.Neyse o deve hiç elleme bırak uyusun
Bende gidip yatiiim en iyisi
Sanada iyi geceler
Ben gordum begendim yazi hatasi diye dalga gecmedimSabah setifika yazmisim. Tam dalga gecilecek mesajmis. Kacirdiniz sab.
Terbiyesizlik edilmedigi surece , benimle istediginiz kadar dalga gecebilirsiniz.Ben gordum begendim yazi hatasi diye dalga gecmedimhuyunu suyunuda bilmiyorum :)
Iyi geceler ilk sayfadaki kurallarimizi okudun mu.Merhaba gruba katılmak için biraz geç oldu sanırım ama böyle motive edici aktif bir grup arıyordum bu başlığı gördüm katılmak istiyorum bu yazı istediğim vücut formunda gecirmek istiyorum beni de alırsanız çok sevinirim:)
Evet okudum arayı kapatmak için bütün sayfaları da okumaya niyetliyimIyi geceler ilk sayfadaki kurallarimizi okudun mu.
Vay o kadar kararlisin demek. Bu gece gel basla o zaman .Evet okudum arayı kapatmak için bütün sayfaları da okumaya niyetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?