- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.261
Deli ya kahkaha attırdın. Eee kimin arkadasisin :)Kıız don nasıl mühim olmaz:) benim totom ayrı bir cumhuriyet bağımsız yaşıyor :))
Kabak pırasa brokoli neyine yetmiyor:) İki haftada bile kurtulursun yarışma bitiminde 68 olursunUnuttum bileeee
Kabak neyime yetmiyor
En az 2 hafta yemeliyim
O düğme kapanacaklkk
Ahhhhh nerdeeeeeeDeli ya kahkaha attırdın. Eee kimin arkadasisin :)
Kabak pırasa brokoli neyine yetmiyor:) İki haftada bile kurtulursun yarışma bitiminde 68 olursun
Geçmiş olsun cizyycim. Üzerinde baya ağırlaştı.Selam kızlar 2 gündür yoktum Çarşamba günü iş yerinde ağırlaştım eve babam getirdi çarşamabadan beri yatıyorum yemek denen bişey yok ilaçlardan önce bişeyler atıştırıyorum sadece aranıza tekrar aktif dönmek için çabalıyorum kuzular kendimi bi toparlayayım daha aktif olacağım nolur kusura bakmayın A AklinYolu1 benim durumumu az çok biliyor her şey üstüyse geldi bide bu rahatsızlık beni bitirdi toparlandınız an en aktif halimle burdayım
Sen benim kanatlarımın altındasın. Neee lafff beee :) kilodan korkma o senden korksun.Ahhhhh nerdeeeeee
Hazirana ancak olur
Bedava white chocolate mocha dagitiyorlarmis alsana :)Selam kizlar menüm
Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
Oglen
Patates yemeği ( 3 YK)
Yoğurt
Akşam
Izgara et
Salata
kokulusabun
Yarım yedim zaten canımKuzuu muzu iptal et bir aüre
Eğer çok canın çekerse böl yarısını ye
Fakat menün için öpüyorum seni
Sevgili diyet severleeerr
Muhteşem bir tarifle karşınızdayım az önce Türk kahvesi yapcaktım misafirler için kendime de tarçın koyup öyle deneyim dedim....Muhteşem oldu kesinlikle tam bize göre . Süper iştah kesici
Tavsiye ederim.
Öğlen 5 kaşık haşlanmış buğday ve nohut biraz haşhaş ve birazda ceviz yedim.
Bol su ve türk kahvesi
Korkkkun bendennnSen benim kanatlarımın altındasın. Neee lafff beee :) kilodan korkma o senden korksun.
:)
Ne yemişsin arkadaş :)Slm menümü yazıp kaçayım 1 şubat menü
kokulusabun
Sabah 1 elma kadar karnabahar haşlama 5kaşık yoğurt 1 yumurta 1 tk chia 6 fıstık 5 badem (ne yemişim arkadaş)
Yarım litre yeşilçay
Akşam 3yk kıymalı sebze 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
Ara kahve olur sade
Tek-tek sayınca çok oluyor halbuki hepsi 1 kaseye sığıyor :))))Ne yemişsin arkadaş :)
Tek-tek sayınca çok oluyor halbuki hepsi 1 kaseye sığıyor :))))
Ben de seni ve hobbylerini ozledim.
Ben yarin mecburen pizza yiycem cunku arkadas Italyan ayip olur.Slm kizlar nasil gidiyor diyet haftaya hedefin altinda oluruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?