• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kıız don nasıl mühim olmaz:) benim totom ayrı bir cumhuriyet bağımsız yaşıyor :))
Deli ya kahkaha attırdın. Eee kimin arkadasisin :)

Unuttum bileeee
Kabak neyime yetmiyor
En az 2 hafta yemeliyim
O düğme kapanacaklkk:KK76:
Kabak pırasa brokoli neyine yetmiyor:) İki haftada bile kurtulursun yarışma bitiminde 68 olursun

Selam kızlar 2 gündür yoktum Çarşamba günü iş yerinde ağırlaştım eve babam getirdi çarşamabadan beri yatıyorum yemek denen bişey yok ilaçlardan önce bişeyler atıştırıyorum sadece aranıza tekrar aktif dönmek için çabalıyorum kuzular kendimi bi toparlayayım daha aktif olacağım nolur kusura bakmayın A AklinYolu1 benim durumumu az çok biliyor her şey üstüyse geldi bide bu rahatsızlık beni bitirdi toparlandınız an en aktif halimle burdayım
Geçmiş olsun cizyycim. Üzerinde baya ağırlaştı.

Biliyorum durumlarını ve takma diyorum. Her şey olacağına varır.

Aktifligi şu sıra takma. Uygun olduğunda gelirsin.

Sevgili diyet severleeerr:KK45::KK45:

Muhteşem bir tarifle karşınızdayım az önce Türk kahvesi yapcaktım misafirler için kendime de tarçın koyup öyle deneyim dedim.... :KK53::KK53:Muhteşem oldu:kusmuk: kesinlikle tam bize göre . Süper iştah kesici :oha:
Tavsiye ederim.

Öğlen 5 kaşık haşlanmış buğday ve nohut biraz haşhaş ve birazda ceviz yedim.

Bol su ve türk kahvesi:KK53:

Sevgili diyet severleeerr:KK45::KK45:

Muhteşem bir tarifle karşınızdayım az önce Türk kahvesi yapcaktım misafirler için kendime de tarçın koyup öyle deneyim dedim.... :KK53::KK53:Muhteşem oldu:kusmuk: kesinlikle tam bize göre . Süper iştah kesici :oha:
Tavsiye ederim.

Öğlen 5 kaşık haşlanmış buğday ve nohut biraz haşhaş ve birazda ceviz yedim.

Bol su ve türk kahvesi:KK53:

Haydaaaaaa niye böyle şeyler yapıyon sen şimdi :KK53:

Slm menümü yazıp kaçayım 1 şubat menü
kokulusabun kokulusabun
Sabah 1 elma kadar karnabahar haşlama 5kaşık yoğurt 1 yumurta 1 tk chia 6 fıstık 5 badem (ne yemişim arkadaş)
Yarım litre yeşilçay
Akşam 3yk kıymalı sebze 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
Ara kahve olur sade
Ne yemişsin arkadaş :)

A AklinYolu1 nasılsın başkanım topigi özledim İnan :KK66:
Ben de seni ve hobbylerini ozledim. :KK53:

Misafirim gitsin sen , irmak ve pg nin kilo verme grafigini yapacagim. Sen disinda ikisi de iyi kilo verdi . o hobbylerle bile bes kilo verdin :KK70:Tam baslayacaktin ki , simdi kilo almani istiyoruz. :KK19:

Back