- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.221
Peki. O nickinin bende engelli oldugundan haberin var mi? Bosuna engeli basmam ben giu.Evetttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki. O nickinin bende engelli oldugundan haberin var mi? Bosuna engeli basmam ben giu.Evetttt
Arastirirken bir yerlerde okuyorum. Aklimda kaliyor. Cok bos bilgi var kafamda cokkk.Yavv geçen 68 oşduğımda yaptım bunu
Şimdi düğmeşer ilikşemmiyor
ben inat edip kıyafet almamıitım kilo berene kadar eskiden
Çok haklısın
AaaaPeki. O nickinin bende engelli oldugundan haberin var mi? Bosuna engeli basmam ben giu.
Bir kaç makalede sen yazmalısın fikrimceArastirirken bir yerlerde okuyorum. Aklimda kaliyor. Cok bos bilgi var kafamda cokkk.
Temizlik yaparken guzel diyet kitaplarim cikti ortaya.
Ben cok iyi hatirliyorum bana yapilan iyiligi de unutmam kotulugu de.Aaaa
Şaşırdım
İnan hatırlamıyorum sebebini
Ama haklısındır valla
Bu aralar kimse sevmiyor beni
Teşekkürler haklısınBen cok iyi hatirliyorum bana yapilan iyiligi de unutmam kotulugu de.
Sana ozel mesaj atacaktim ama ozel mesaj kutun kapaliydi. O yuzden buradan yazdim.
Sevip sevmemekle alakasi yok sadece durusla alakasi var.
ALL_STaR a katilip neden gittigini de biliyorsun. Benim sana o zaman kal deyip cevap vermedigini de...
Istedigin yere gidebilirsin ama burasi sana kapali uzgunum.
Gunaydin gunaydinnn.
Fakirligin gozu kor olsun.
Iyi gidiyordun be semsiye buna cok sevinecek.
Ne bicim nickler bulmussunuz, kisalta kisalta semsiye tarhana diye kisaltiyorum.
He yaa biraz uzaniim dedim uyuyup kalmışım :))Gunaydin . Sab dayanamadi gitti yatti.
Takipteyim
Bende verdim herşeyi şimdi kıçıma giyecek don yok :)))Zeyna her 5 kilo verdiginde kiyafetlerini ihtiyaci olana ver.
Yine ihtiyacim olur diye saklama. Bilincalti kotu etkileniyormus.
40 beden kotlarimi topladim ben. Ya ihtiyaci olan birilerine ya da isteyen bir arkadasima verecegim.
Bende verdim herşeyi şimdi kıçıma giyecek don yok :)))
Ben düğmeyle ılık arasına lastik diktim düğmeyi ona geçiriyorum :)))
Kuzuu muzu iptal et bir aüreBugünün menüsü
kokulusabun
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Çemen
1dilim ekmek
Çay
Sade kahve
Yulaflı muz
Yeşil çay