ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Evrt dayanmak zor oluyor ilk gündeen gerçi
Sen ciddisin nerde bu başkan A AklinYolu1 yaktın beni yaktın
Naz sıkı tutsan iyi olur işi zinnia disiplinlidir bu konuda :)
Öyle valla bu başkanın komplosu tamamen çok azimli birini bana rakip seçti
Naz kurabiyeden kaçıyordur kaptan gözünü korkuttu:))
Rakibin menüsünü görünce aç gezdim diyecektim ama vaz geçtim ben bildiğin baya güzel götürüyormuşum ya yemekleri
Ama bugün valla aç gezdim kendimce

kokulusabun
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Maydanoz
Çay
1dilim ekmek

Yarım kase sütlaç (oğlum yedirdi yoksa yemezdim)

Sade kahve

Akşam
1tabak karnabahar yemeği
Yoğurt
Bol bol su içildi
Ve çok hareketli bir gündü sütlaçı yakmışımdır umarım

kokulusabun

Sabah: 1 yumurta
Ara: yarım bardak kefir
Öğle : etli kereviz yemeği salata
Akşam : 3 tane köfte 3 kaşık bulgur 1 kase yoğurt

Allah ım en kazık rakip bana gelmiş bu nasıl mönüben kahvaltıda sınırsız börek ve tereyağ ceviz badem zeytin yedim.. Ve 7 de de üç yemek kaşığı kabuska üç yemek kaşığı yoğurt bugünü kapatıyorum inşallah. 

Çikolata en sevdiğim ama kızımın ismine itafen sarella

Bende yarın sabah tartılıp söylücem bu hafta kabak detoksu yapabilirim kork benden

Sen benden çok kilo verirmişsin atarom kendimi.
Ya abarttım biraz sanırım dengelicem artık. Bugün çok düştü enerjim.

60 dan 49 a düşme sırrım ekmek yememek ve asla şekeri ağzıma sürmemek olmuştu ve tabi bi de kocişime hasrettim bi yaşında bebemle onun da etkisi var . Bol Türk kahvesi ve yanına bir hurma yerdim. Eyy gidin okuldaki kahvenin yanına Bile bitter de olsa gıdım yemezdim...

65 ile doğurdum ikinciyim kızımın 40ında 56 kiloydum tabi sonra emziriyorum diye abandım yemeğe günde en az yatım ekmek akşam çayın yanına hep kek pasta börek derken 61 oldum geri.. Bebek altı ayını doldurunca da artık dur dedim kendime başladım işte geçen hafta

Inşallah eski azmimle devam ederim sayenizde

Canımm
Ben sabırlı ve inat biriyim
Yeri gelir öküz gibi yer
Yeri gelir kıtlığa girmiş gibi yerken sporcu gibi spor yaparım

Nihayetinde kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak

Tabii herhalimiz ile güzeliz
Fakat sağlıksız oluyorus kilo aldıkça
Gün gelecek 36 beden pantolona veya elbiseye girmek için değil
Tansiyonunu şekerini düzene sokmak için zayıflayacaksın

Önce sağlığın kuzum
Her fazla 1 kilo seni hastalıklara 1 adım yaklaştırıyor

Verdiğin her 1 kilo ise sağlıkla uzun yıllar geçirmene adım attırıyor

Vay anasını 2 bebe doğurmuşsun aynı kilolardayız öyle mi :-( benim de max kilom 61-62 oldu. Ben 30 yaşımdayım henüz çocuk yok. Ama eğer yapıcaksam öncesinde iyicene zayıflamış olmak istiyorum açıkçası. Hiç 60ın üstüne de çıkmamıştım o beni çok üzdü.

Bu arada sana müjde kayınvalidem uzakta dedim nazar mı attın naptın

Eşim tutturdu haftasonu gidelim diye görmeye. Yandım ben. Tam bir içanadolu kadını kayınvalidem beni azıcık besleyecek

Nazar nazar diye dua ettim içimden tutmuş

Sağol canım ben de 32 yaşındayım... Nere gitceniz kız gayseri mantısı mı yapıvercek gaynanan

Elleri dert görmesin bana torun versin diye dayar da dayar artık

Nazar nazar diye dua ettim içimden tutmuş

Sağol canım ben de 32 yaşındayım... Nere gitceniz kız gayseri mantısı mı yapıvercek gaynanan

Elleri dert görmesin bana torun versin diye dayar da dayar artık

Niğdeye falan yakın minnak bir ilçe hem ne mantı yapar sorma ya yicem artık Allah affetsin yanıma da verir ben gelince devam ederim

Niğdeye falan yakın minnak bir ilçe hem ne mantı yapar sorma ya yicem artık Allah affetsin yanıma da verir ben gelince devam ederim

Hayır pes etmek yok, pes etmek yok... Mümkünse altıdan önce ye mantını... Gelince düelloya devam lütfen.. Yoksa ikinci dünya savaşında almanyanın yenilmesi gb sen yenildin diye beni de yenildi sayarlar

Hayır pes etmek yok, pes etmek yok... Mümkünse altıdan önce ye mantını... Gelince düelloya devam lütfen.. Yoksa ikinci dünya savaşında almanyanın yenilmesi gb sen yenildin diye beni de yenildi sayarlar

Yok yok senin bugün yediğin ekmeklere falan eşitlenicem sadece söz

Bu
Ayni ben:)

İyi geceler kizlaar. Nasilsiniz?

Bildiginiz uzre annemler bizde. Bence misafirle yenir icilir. Onun icin cok kisamadim. Yok yok yemem diyodum kendimce. İlk basta hastaligin da etkisiyle cok yiyemedim de ama bugun acisi cikti biraz annemler yarin sabah donecekler. Ben de duzenime donucem insallah. Sporu da bi an once eklemek istiyorum hayatima. Zayif olmakla fit olmak ayni sey degil cunku.
Girizgahimi yaptiktan sonra menume geciyorum

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Ceyrek simit
Sekersiz cay

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
4 kofte
Salata
2 tane patates kizartmasi
Ay bunu diyet topigine yazarken cok utaniyorum
Kaymakli ekmek kadayifi 2 catal

Yatmadan zerdecalli yogurt yicem.yarin da limonlu suya abanirim artik

Bugun boyle gecen son gunum bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…