- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.061
Sen ciddisinEvrt dayanmak zor oluyor ilk gündeen gerçi
Öyle valla bu başkanın komplosu tamamen çok azimli birini bana rakip seçtiNaz sıkı tutsan iyi olur işizinnia disiplinlidir bu konuda :)
Rakibin menüsünü görünce aç gezdim diyecektim ama vaz geçtimNaz kurabiyeden kaçıyordur kaptan gözünü korkuttu:))
kokulusabun
Sabah: 1 yumurta
Ara: yarım bardak kefir
Öğle : etli kereviz yemeği salata
Akşam : 3 tane köfte 3 kaşık bulgur 1 kase yoğurt
Ben ödem suyu yapıyorum o iyi geliyo aslında 1 kırmızı elma ve çubuk tarçını kaynatıp 2 gün boyunca içiyorum..
su grubunda çok az gezegenim var maalesef onu bahane edemiyorum
bugün 61.6 çıktım sevgiliSarellam ,
Bu arada benim rakip iştah açıyo itiraz ediyorum
Allah ım en kazık rakip bana gelmişbu nasıl mönü ben kahvaltıda sınırsız börek ve tereyağ ceviz badem zeytin yedim.. Ve 7 de de üç yemek kaşığı kabuska üç yemek kaşığı yoğurt bugünü kapatıyorum inşallah. 
T Tarhanacorbasi
@pretty_rose
renklisemsiye
Sizin taktikler neler kilo vermede,burçlar neydi aranızda su burcu varsa suçu ona atın kesin ondan kilo alıyorsunuzdur.
Hoş ben pek anlamam burçtan bu kadarını da kaptandan öğrendim :))
CanımmSen ciddisinnerde bu başkan A AklinYolu1 yaktın beni yaktın
Öyle valla bu başkanın komplosu tamamen çok azimli birini bana rakip seçti
Rakibin menüsünü görünce aç gezdim diyecektim ama vaz geçtimben bildiğin baya güzel götürüyormuşum ya yemekleri
Ama bugün valla aç gezdim kendimce
60 dan 49 a düşme sırrım ekmek yememek ve asla şekeri ağzıma sürmemek olmuştu ve tabi bi de kocişime hasrettim bi yaşında bebemle onun da etkisi var .Bol Türk kahvesi ve yanına bir hurma yerdim. Eyy gidin okuldaki kahvenin yanına Bile bitter de olsa gıdım yemezdim...
65 ile doğurdum ikinciyim kızımın 40ında 56 kiloydum tabi sonra emziriyorum diye abandım yemeğe günde en az yatım ekmek akşam çayın yanına hep kek pasta börek derken 61 oldum geri.. Bebek altı ayını doldurunca da artık durdedim kendime başladım işte geçen hafta
Inşallah eski azmimle devam ederim sayenizde
Vay anasını 2 bebe doğurmuşsun aynı kilolardayız öyle mi :-( benim de max kilom 61-62 oldu. Ben 30 yaşımdayım henüz çocuk yok. Ama eğer yapıcaksam öncesinde iyicene zayıflamış olmak istiyorum açıkçası. Hiç 60ın üstüne de çıkmamıştım o beni çok üzdü.
Bu arada sana müjde kayınvalidem uzakta dedim nazar mı attın naptın
Eşim tutturdu haftasonu gidelim diye görmeye. Yandım ben. Tam bir içanadolu kadını kayınvalidem beni azıcık besleyecek
Nazar nazar diye dua ettim içimdentutmuş
Sağol canım ben de 32 yaşındayım... Nere gitceniz kız gayseri mantısı mı yapıvercek gaynanan
Elleri dert görmesin bana torun versin diye dayar da dayar artık
Niğdeye falan yakın minnak bir ilçehem ne mantı yapar sorma ya yicem artık Allah affetsin yanıma da verir ben gelince devam ederim
Hayır pes etmek yok, pes etmek yok...Mümkünse altıdan önce ye mantını... Gelince düelloya devam lütfen.. Yoksa ikinci dünya savaşında almanyanın yenilmesi gb sen yenildin diye beni de yenildi sayarlar
Ayni ben:)Canımm
Ben sabırlı ve inat biriyim
Yeri gelir öküz gibi yer
Yeri gelir kıtlığa girmiş gibi yerken sporcu gibi spor yaparım
Nihayetinde kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak
Tabii herhalimiz ile güzeliz
Fakat sağlıksız oluyorus kilo aldıkça
Gün gelecek 36 beden pantolona veya elbiseye girmek için değil
Tansiyonunu şekerini düzene sokmak için zayıflayacaksın
Önce sağlığın kuzum
Her fazla 1 kilo seni hastalıklara 1 adım yaklaştırıyor
Verdiğin her 1 kilo ise sağlıkla uzun yıllar geçirmene adım attırıyor
Ben hala okuldayım 2 saat sonra evdeyimNerdesiniz yavvvvv
Yatıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?