Libidolu erkek nasıl anlaşılır

çiftleştikten sonra erkeğini yiyen örümceğe dönüşecem galiba

Karadul

Şaka değil, gerçekten anlayamazsınız.
7 sene sevişip, üzerine evlenip, horlama sesi dinleyenlerdenim ben.
Bekarken daha düzenli bir cinsel hayatımız vardı, o derece

Acaba evlilik erkeklerde psikolojik olarak bir şeyleri mi öldürüyo? Yani o zaman ben boşuna hiç beklemeyim, gençken her şeyin tadını çıkaraym, zaten evlenince de gün yüzü görülmüyormuş mu diyim?

Ben böyle bir örnekken, bu gözler günde 9 u okudu kk da.
Benim iki ayıma eşit sayıyı, millet günde deviriyormuş.

Eğer cinsel yaşama düşkün bir kadınsanız yaşayın gitsin yani, sizin kararınız.
Öyle bir hobim yok ama olsa fena olmaz diyorsanız hazır olana kadar bekleyin.
Ben hiçbir dürtüye ket vurulmaması kanaatindeyim, başkasına zarar vermedikçe bir insan, hayatında istediği her şeyi yapabilmeli.

Günde 9 da biraz şov bence
Yani fiziksel olarak çok hazır olduğumu hissediyorum ama insan faktörüi de var. O kadar çok güvenilmez insan var ki, insan her şeyi düşünmek zorunda Türkiye'de malesef :'(

Evlenmeden once kaplan olan kocam lafta yani. Şoyle yapıcam böyle yapıcam diyen kocam...

Evlenince adam utangac bir şey oldu. Tamam yapsak yapıyoruz da.. hani ne desem o şey yok. Enerji mi derler. Gerci ben vajinismustum belki ben azalttım onun şeyini de. Of bilemiyorum bence kumar. Anlaşılmıyor libido mibido.

İçlerine dede kaçıyor.
Evi yan gelip yatmak ile kodlayıp, babaları ne yapıyorda evde onu yapıyorlar.
Atladıkları nokta babaları 50 ve üzeri yaş

Galiba avlanma iç güdüsünü kapatıyolar. Erkeklik hormonları mı düşüyor nedir? Çıksın iki bıldırcın keklik meklik avlasınlar da bi kendilerine gelsinler.

Geçmiş olsun. Demek ki arsız olmak lazım biraz, hep not alıyorum bunları

Mesela, ağırlıkla squat hareketi çalışan erkeklerin testesteron hormonu artıyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…