- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
-
- Konu Sahibi bombycinus
Benden yana sıkıntı yok bence yaaa, ben okeyim her türlü benceYok canim. Yasin belli ki kucuk. Bosver. Her sey yolunu bulup gider. Libidolu erkek libidosuz kadin iliskisi de zor. Kendini tecavuze ugruyor gibi hissedersin.
Seviş gitsin ne şey ettin kendini bu kadar yavValla bu saatten sonra bana libidosuz bi erkek düşerse, çok büyük isyan ederim ya, çok acılar çektim
Hala da çekiyorum.....
Seviş gitsin ne şey ettin kendini bu kadar yav
Sen iyi değilsinŞöyle bi bakıp da çıkayım derken, hep daha iyisini aramaya başlarım diye korkuyorum
Anlayamazsınız.
Evlenmeden önde orada burada, fırsatı olan her anda adeta kaplan olanlar, evlenince süt dökmüşe dönüyor.
Bu türlerin doğası bu, kendini aşırı gösterip sonra eleğini duvara asıyorlar.
Dua et libidosu patlayan biri gelsinÖf ya valla öfff, ben yıllarca boşuna mı bu yırtıcı kediyi gelecek kocam için ehlileştirmeye çalıştım??!!
Napim? Bekliyoruz işteSen iyi değilsin
Karadulçiftleştikten sonra erkeğini yiyen örümceğe dönüşecem galiba
Bekle beklersen anlarsınNapim? Bekliyoruz işte
Karadul
Şaka değil, gerçekten anlayamazsınız.
7 sene sevişip, üzerine evlenip, horlama sesi dinleyenlerdenim ben.
Bekarken daha düzenli bir cinsel hayatımız vardı, o derece
Bence zamanla yoruluyor olabilir mi erkeklerKaradul
Şaka değil, gerçekten anlayamazsınız.
7 sene sevişip, üzerine evlenip, horlama sesi dinleyenlerdenim ben.
Bekarken daha düzenli bir cinsel hayatımız vardı, o derece
İçlerine dede kaçıyor.Bence zamanla yoruluyor olabilir mi erkekler
Ben böyle bir örnekken, bu gözler günde 9 u okudu kk da.Acaba evlilik erkeklerde psikolojik olarak bir şeyleri mi öldürüyo? Yani o zaman ben boşuna hiç beklemeyim, gençken her şeyin tadını çıkaraym, zaten evlenince de gün yüzü görülmüyormuş mu diyim?
Günde 9 da biraz şov benceBen böyle bir örnekken, bu gözler günde 9 u okudu kk da.
Benim iki ayıma eşit sayıyı, millet günde deviriyormuş.
Eğer cinsel yaşama düşkün bir kadınsanız yaşayın gitsin yani, sizin kararınız.
Öyle bir hobim yok ama olsa fena olmaz diyorsanız hazır olana kadar bekleyin.
Ben hiçbir dürtüye ket vurulmaması kanaatindeyim, başkasına zarar vermedikçe bir insan, hayatında istediği her şeyi yapabilmeli.
İçlerine dede kaçıyor.
Evi yan gelip yatmak ile kodlayıp, babaları ne yapıyorda evde onu yapıyorlar.
Atladıkları nokta babaları 50 ve üzeri yaş
Evlenmeden once kaplan olan kocamlafta yani. Şoyle yapıcam böyle yapıcam diyen kocam...
Evlenince adam utangac bir şey oldu. Tamam yapsak yapıyoruz da.. hani ne desem o şey yok. Enerji mi derler. Gerci ben vajinismustum belki ben azalttım onun şeyini de. Of bilemiyorumbence kumar. Anlaşılmıyor libido mibido.