Libidolu erkek nasıl anlaşılır

gariban kardeş evlenmeden nasıl anlaşılacak ki

Hakiki öz hakiki libido

bunu anlamak için cinsi bir münasebet lazım zannımca.
ha bi de şahsi görüşüm, diline çok vurmuşsa bu işler, muhtemelen başka yerinde yaprak kıpırdamadığındandır..

Yani o kadar da ileri gitmeden nasıl anlarım bilemiyorum. Sonuçta bi laf vardır söylemek istemiyorum tahmin edersiniz. O raddeye gelip de "aaa iyi ben bir bakıp da çıkacaktım zaten byee" denmez herhalde

Yani o kadar da ileri gitmeden nasıl anlarım bilemiyorum. Sonuçta bi laf vardır söylemek istemiyorum tahmin edersiniz. O raddeye gelip de "aaa iyi ben bir bakıp da çıkacaktım zaten byee" denmez herhalde

ben pek ihtimal veremiyorum :) neticede libidonun gücü olay anında anlaşılır bana göre.
bir seks gurusu değilim ama icraati görmeden ne dense boştur diye düşünüyorum :)

Maalesef bunu Evlenmeden anlayamazsın evlendikten sonra şöyle bir iki sene geçince o adam bu muydu diye bazen düşüneceksin

Yani bi konu var bdv de şu an. Kadın 5 yıldır 1 kez seviştik diyor. Bazı kadınlar da benim kocam öpück atsam bırakmaz diyor. İkinci gruptaki tip erkekleri nasıl anlayacağız, hiç mi yolu yoktur
Sihirli assanla dokun anlaşılır hangisi daha libidolu tövbe tövbe diyelimki libidosu tavan zamanla değişmiyecenin garantisi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…