Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Mesela, ağırlıkla squat hareketi çalışan erkeklerin testesteron hormonu artıyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez
Buna hayatta inanmam.
Ağırlıklı alaturka tuvalet kullanan tek milletiz, bizim erkeklerin coşmuş olması lazımdı
Elbet squat değil ama bayağı kas çalıştırıyor işte.

Resmen içimden geçenleri okumuşsunuz.Bende libidolu bir kadın olarak sümsüğün birine düşmekten çok korkuyorum

Bilmiyorum çoğunluk böylemi.. Eşim 15 sene sonra bile ilk günden daha çok kaplan gibi azgın ve becerikli.. Ben uzun süre ihmal etmeme ve ona bekar hayatındanda beter sekssiz hayat yasatmama rağmen kaybetme korkusundan düzelince her gün ruhumu gün aşırı da vücudumu doyuruyor, lütfen hergün olsa desem onuda yapacak.. Erkek diye gecinen erkeklikden bi haber kadının sevilmeye arzulanmaya ihtiyacı olduğundan habersiz sözde erkekler kaybetme korkusu yasamıyormu anlamıyorum Yada kadınlar bu korkuyu az hissettirse bunlar düzelmez mi???

Kaplan gibi azgın ve berecikli

Adamin yuzune bakarak elinize madeni parayi aliyosunuz avucunuzun icinde tutarken icinizden libido mibido diyosunuz 3 defa sonra atin parayi havaya yazı gelirse tamamm libidodur o turaysa mibido sanssss

Üzerine su döküp sonra silin. Bakalım hareketlenme var mı ?

Eşinizle aranız düzel di mi ?

Buna hayatta inanmam.
Ağırlıklı alaturka tuvalet kullanan tek milletiz, bizim erkeklerin coşmuş olması lazımdı
Elbet squat değil ama bayağı kas çalıştırıyor işte.
Ben de bi şüphye düştüm. Yoksa gelecekteki eş adayım için spor salonlarını göz hapsine almayı düşünmeye başlamıştım.

Evlenmeden once istekli evlendikten kısa bir sure sonra istekli . Sonrasinda bir baktim ki ben şok . Prno izlemeye başlamış canı sıkıldığı icin hayal kırıklığı yasadim . Cok uzuldum kendimi degersiz hissettim . Konuştuk uzuldugumu anladi birakti izlemeyi ve eski halinden eser kalmadi cunku izledikce beni istiyormus meger bunu anladim . Bu dahada üzücü . Prno gitti libido bitti . Izlemedigi icin mutluyum . Ama onlari izleyerek istegi arttigi icinde mutsuzum .

Evlenmeden önce libidosu yüksek olanlarda evlendikten sonra iş rutine bindiği için isteksizlik olabiliyor. Siz şuan kendinizi libidosu yüksek olarak tanımlıyorsunuz ama evlendikten sonra libidonuzun hep aynı seviyede kalacağının garantisi yok.
Libido olayı ruh haliyle ilgili. Birinin ailesiyle sorunu varsa,borcu varsa nasil bu kişinin libidosu yüksek olsun. Günden güne değişiklik gösteren bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…