- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi bombycinus
Buna hayatta inanmam.Mesela, ağırlıkla squat hareketi çalışan erkeklerin testesteron hormonu artıyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez
Resmen içimden geçenleri okumuşsunuz.Bende libidolu bir kadın olarak sümsüğün birine düşmekten çok korkuyorumEvet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize
Bilmiyorum çoğunluk böylemi.. Eşim 15 sene sonra bile ilk günden daha çok kaplan gibi azgın ve becerikli.. Ben uzun süre ihmal etmeme ve ona bekar hayatındanda beter sekssiz hayat yasatmama rağmen kaybetme korkusundan düzelince her gün ruhumu gün aşırı da vücudumu doyuruyor, lütfen hergün olsa desem onuda yapacak.. Erkek diye gecinen erkeklikden bi haber kadının sevilmeye arzulanmaya ihtiyacı olduğundan habersiz sözde erkekler kaybetme korkusu yasamıyormu anlamıyorum Yada kadınlar bu korkuyu az hissettirse bunlar düzelmez mi???Anlayamazsınız.
Evlenmeden önce orada burada, fırsatı olan her anda adeta kaplan olanlar, evlenince süt dökmüşe dönüyor.
Bu türlerin doğası bu, kendini aşırı gösterip sonra eleğini duvara asıyorlar.
Kaplan gibi azgın ve berecikliBilmiyorum çoğunluk böylemi.. Eşim 15 sene sonra bile ilk günden daha çok kaplan gibi azgın ve becerikli.. Ben uzun süre ihmal etmeme ve ona bekar hayatındanda beter sekssiz hayat yasatmama rağmen kaybetme korkusundan düzelince her gün ruhumu gün aşırı da vücudumu doyuruyor, lütfen hergün olsa desem onuda yapacak.. Erkek diye gecinen erkeklikden bi haber kadının sevilmeye arzulanmaya ihtiyacı olduğundan habersiz sözde erkekler kaybetme korkusu yasamıyormu anlamıyorum Yada kadınlar bu korkuyu az hissettirse bunlar düzelmez mi???
Öyle değil kaplan gibi azgın ve becerikliKaplan gibi azgın ve berecikli
Adamin yuzune bakarak elinize madeni parayi aliyosunuz avucunuzun icinde tutarken icinizden libido mibido diyosunuz 3 defa sonra atin parayi havaya yazı gelirse tamamm libidodur o turaysa mibido sanssssEvet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize
Üzerine su döküp sonra silin. Bakalım hareketlenme var mı ?Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize
Eşinizle aranız düzel di mi ?Bilmiyorum çoğunluk böylemi.. Eşim 15 sene sonra bile ilk günden daha çok kaplan gibi azgın ve becerikli.. Ben uzun süre ihmal etmeme ve ona bekar hayatındanda beter sekssiz hayat yasatmama rağmen kaybetme korkusundan düzelince her gün ruhumu gün aşırı da vücudumu doyuruyor, lütfen hergün olsa desem onuda yapacak.. Erkek diye gecinen erkeklikden bi haber kadının sevilmeye arzulanmaya ihtiyacı olduğundan habersiz sözde erkekler kaybetme korkusu yasamıyormu anlamıyorum Yada kadınlar bu korkuyu az hissettirse bunlar düzelmez mi???
Sihirli asanı kirala bence. İyi gelir elde edersinSihirli assanla dokun anlaşılır hangisi daha libidolu tövbe tövbediyelimki libidosu tavan zamanla değişmiyecenin garantisi yok ki
Ben de bi şüphye düştüm. Yoksa gelecekteki eş adayım için spor salonlarını göz hapsine almayı düşünmeye başlamıştım.Buna hayatta inanmam.
Ağırlıklı alaturka tuvalet kullanan tek milletiz, bizim erkeklerin coşmuş olması lazımdı
Elbet squat değil ama bayağı kas çalıştırıyor işte.
Sihirli asanı kirala bence. İyi gelir elde edersin
Evet çok şükürEşinizle aranız düzel di mi ?
Sevindim sizin adınıza. İnşallah hiç bozulmaz aranızEvet çok şükür
Teşekkürler canımSevindim sizin adınıza. İnşallah hiç bozulmaz aranız
ZuhahahahahahaKaplan gibi azgın ve berecikli