Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Squat yaparım, macun falan yerim, erkeğimi boynu bükük komam ben her türlü ya

Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.

Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.
Çiğ et falan mı yediyolar napıyolar anlamadım?
Peki evlenmeden önce kocası isteksiz gözüküp, sürpriz bi şekilde çok istekli çıkan hiç yok mu? Yani oradan bi şeyler yakalayabilir miyiz diye şeyettim

Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir
Bu dogru olabilir esim cok sakin biridir valla libido icin sinirli kavgaci erkekte cekilmez bi gozumuz mor ama iyi sevisiyoruz mu diyelim

Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir
Kellerin de yüksek derler. Bir de konu sahibi libidolu 9 cm yeter mi sence? Bir de o kısım var di mi? C Calcifer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…