- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- Konu Sahibi bombycinus
Kabus...Maalesef bunu Evlenmeden anlayamazsın evlendikten sonra şöyle bir iki sene geçince o adam bu muydu diye bazen düşüneceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabus...Maalesef bunu Evlenmeden anlayamazsın evlendikten sonra şöyle bir iki sene geçince o adam bu muydu diye bazen düşüneceksin
Yırtıcı kedi şubatta geçtiÖf ya valla öfff, ben yıllarca boşuna mı bu yırtıcı kediyi gelecek kocam için ehlileştirmeye çalıştım??!!
Valla bu saatten sonra bana libidosuz bi erkek düşerse, çok büyük isyan ederim ya, çok acılar çektimYırtıcı kedi şubatta geçti
KesinlikleKabus...
Evlenmeden yapılmıyor mu bu işlergariban kardeş evlenmeden nasıl anlaşılacak ki
Bir libido için etme eyleme diyecemde haksız da sayılmazsınValla bu saatten sonra bana libidosuz bi erkek düşerse, çok büyük isyan ederim ya, çok acılar çektim
Denemek isteyene mani olmayız elbetteEvlenmeden yapılmıyor mu bu işler
Konu sahibi merak etme anlarsın
Allasen ne acısı?Valla bu saatten sonra bana libidosuz bi erkek düşerse, çok büyük isyan ederim ya, çok acılar çektim
Hala da çekiyorum.....
Hoş denedikte ne olduDenemek isteyene mani olmayız elbette
Abaza dedik ötekileştirdik, kaçtık, alay ettik. Demek yanlış yapmışız....Abaza derler ordan anlarsın
Geçmiş olsun denmek ki denemesende olurmuşHoş denedikte ne oldu
Evlenmeden yapılmıyor mu bu işler
Konu sahibi merak etme anlarsın
İnşallah şikayet eden kişi olurum ya. Psikolojim bozuldu bu konuları okumaktanEvlenince de libidosu cok diye sikayet edersin
Erkekler var da libidosu olmayan kadinlar yok mu? Bence en buyuk problem kadin erkek iliskilerinde bu. İki tarafda birbirini anlamiyor.
Hoş denedikte ne oldu
Libido yoksa napsan cıks ben her gün nasıl sıkıştırıyorum herifi mi agzını yediğimin uyuZuValla 5 yildir evliyim en az 2 gunde bir iliskimiz olur... bazen 2 gunu beklemeyiz bile. Burda herseyi erkege birakmicaksin arada sen yaklas arada esin ozmn libido hic sonmez :)
Yok canim. Yasin belli ki kucuk. Bosver. Her sey yolunu bulup gider. Libidolu erkek libidosuz kadin iliskisi de zor. Kendini tecavuze ugruyor gibi hissedersin.İnşallah şikayet eden kişi olurum ya. Psikolojim bozuldu bu konuları okumaktan
Libido yoksa napsan cıks ben her gün nasıl sıkıştırıyorum herifi mi agzını yediğimin uyuZu