Libidolu erkek nasıl anlaşılır

bir kaç tecrübemi paylaşarak size yardımcı olayım.evli ve libidosu düşük bi bayanım eşim ise hakiki dediğiniz cinsenten gerçekten çok zorlanıyorum benim açımdan bakarsanız, belki onun açısından da öyledir o yüzden anlayabiliyorum endişenizi. eşimden önce böyle birkaç kişi ile görüşmüştüm ikisi ile sevgili oldum kısa süreli. örneklendirerek anlatayım çok masum yanyana otururken bile etkilendiğini görürsünüz size alık alık bakar vücüt dili önemli takip edin.gece telefon görüşmeleri hep erotizm e kayar. zaten çok muzdarip ise bu işten arkadaş tutamaz kendini size hemen açık eder. bir polis ile görüşmüştüm mesela daha ikinci görüşmemizde bu itiraf etmişti, doktor bi sevgilim oldu ki kendimde doktorum yani birçok konuya vakıfım bunun farkında normal biyolojik bir süreç olduğunu düşünürek çok açık konuşurdu vs. kendi eşim dışardan çok beyefendi biridir hayatta anlaşılmaz öyle biri olduğu ama tel konuşmalarımızda 5.dk dan sonra her yol erotizm çıkardı. Bazen çok şaşırıdım bu adam o adam mı diye. bu anlattıklarımdan biri yoksa normal bi adamla görüşüyorsun demektir bence o da çok kötü değil asıl hiç bu konulara giremeyen den kork işte orda problem vardır.

Eşim bana nişanlıylen söylemişti. ' bak ben yemem içmem sex isterim.' demişti. Ben buradan anlamıştım. Zaten neyi sorarsam direkt söylüyor bana. Sonuç olarak uzun zamandır çok iyi anlaşıyoruz :)

Yani o kadar da ileri gitmeden nasıl anlarım bilemiyorum. Sonuçta bi laf vardır söylemek istemiyorum tahmin edersiniz. O raddeye gelip de "aaa iyi ben bir bakıp da çıkacaktım zaten byee" denmez herhalde
Ben nişanlıyken denemiştim bikere böyle bir konuyu daha açmıştık arkadaşlarla aramızda bir gün sinemada elimi attım ovaladım biraz pat diye elime boşaldı öküz eve kadar indirmedi sonra karar verdim tabi ama şimdi 3 yıl geçtü hala aynımı :)))))) agzımdan bırakmasan gene yumusak gene yumusak eskısı gıbı olmuyor

Yani bi konu var bdv de şu an. Kadın 5 yıldır 1 kez seviştik diyor. Bazı kadınlar da benim kocam öpück atsam bırakmaz diyor. İkinci gruptaki tip erkekleri nasıl anlayacağız, hiç mi yolu yoktur
oha 5 yıl dokunmayanda ne bileyim şimdi tövbe ya 5 gün beklese normalde parçalaması gerek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…