- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
-
- Konu Sahibi bombycinus
Bu yorum beni üzdü. Resmen kuş öldü beybi.şimdi de erkek nesli cinsel isteğini kaybetti adeta. kendi kendimize yazık ettik
O kadar sayfa oldu Hala libidolu erkekleri Nasıl anlayacağımızı bir Allah'ın kulu anlatmadı beBi el atın da anlayalım işte, yok mudur bunun bi ipucusu, belirtisi... biraz taktik verin be güzel ablalalarım
Test sürüşünü denesinlerO kadar sayfa oldu Hala libidolu erkekleri Nasıl anlayacağımızı bir Allah'ın kulu anlatmadı be
bir kaç tecrübemi paylaşarak size yardımcı olayım.evli ve libidosu düşük bi bayanım eşim ise hakiki dediğiniz cinsenten gerçekten çok zorlanıyorum benim açımdan bakarsanız, belki onun açısından da öyledir o yüzden anlayabiliyorum endişenizi. eşimden önce böyle birkaç kişi ile görüşmüştüm ikisi ile sevgili oldum kısa süreli. örneklendirerek anlatayım çok masum yanyana otururken bile etkilendiğini görürsünüz size alık alık bakar vücüt dili önemli takip edin.gece telefon görüşmeleri hep erotizm e kayar. zaten çok muzdarip ise bu işten arkadaş tutamaz kendini size hemen açık eder. bir polis ile görüşmüştüm mesela daha ikinci görüşmemizde bu itiraf etmişti, doktor bi sevgilim oldu ki kendimde doktorum yani birçok konuya vakıfım bunun farkında normal biyolojik bir süreç olduğunu düşünürek çok açık konuşurdu vs. kendi eşim dışardan çok beyefendi biridir hayatta anlaşılmaz öyle biri olduğu ama tel konuşmalarımızda 5.dk dan sonra her yol erotizm çıkardı. Bazen çok şaşırıdım bu adam o adam mı diye. bu anlattıklarımdan biri yoksa normal bi adamla görüşüyorsun demektir bence o da çok kötü değil asıl hiç bu konulara giremeyen den kork işte orda problem vardır.Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu garib kardeşinize
ben biraz uzun bi cevap verdim umarım yardımcı olur daha ayrıntı istersen cevaplarımO kadar sayfa oldu Hala libidolu erkekleri Nasıl anlayacağımızı bir Allah'ın kulu anlatmadı be
Deneyerek...Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu garib kardeşinize
Genelde de boğa burcu olurlarAnlayamazsinnnnnn. Bunlar önce boğa gibi olup sonra sönen tipler. Insani şoke edenlerden
Boğa burçlarına laf yokGenelde de boğa burcu olurlar
Boğa burçlarına çok lafım var da içimde kalsın bir başlarsam susmam çünküBoğa burçlarına laf yok
Bende de var onlardan, acaba hepsi gerçekten aynı mıGenelde de boğa burcu olurlar
Ben nişanlıyken denemiştim bikere böyle bir konuyu daha açmıştık arkadaşlarla aramızda bir gün sinemada elimi attım ovaladım biraz pat diye elime boşaldı öküz eve kadar indirmedi sonra karar verdim tabi ama şimdi 3 yıl geçtü hala aynımı :)))))) agzımdan bırakmasan gene yumusak gene yumusak eskısı gıbı olmuyorYani o kadar da ileri gitmeden nasıl anlarım bilemiyorum. Sonuçta bi laf vardır söylemek istemiyorum tahmin edersiniz. O raddeye gelip de "aaa iyi ben bir bakıp da çıkacaktım zaten byee" denmez herhalde
oha 5 yıl dokunmayanda ne bileyim şimdi tövbe ya 5 gün beklese normalde parçalaması gerek yahuYani bi konu var bdv de şu an. Kadın 5 yıldır 1 kez seviştik diyor. Bazı kadınlar da benim kocam öpück atsam bırakmaz diyor. İkinci gruptaki tip erkekleri nasıl anlayacağız, hiç mi yolu yoktur