Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Sen fazlasın sen kimsin Mune den be diğer site yöneticilerinin yerinde mi gözün?? Sen kimsin ki onaylı üyeye git dersin???
Sana verdikleri onayı geri almaları çok mu güç sanıyosun? Edepsizlik yap, küfür et. Bir sürü şey eee seni mi haklı görecekler sanıyosun?

Nerde edepsizlik yaptım küfür ettim Kendinle mi karıştırdın sen???
Bak burda sana yazanlar sana 5 10 gömlek fazla. Hata bu kadar fazla yazmamızdı. Seviyeyi bu kadar yerin dibine sokacağını bilemedik. İleri geri konuştuğun üye kaç yıllık üye bi bak istersen.

Bak burda sana yazanlar sana 5 10 gömlek fazla. Hata bu kadar fazla yazmamızdı. Seviyeyi bu kadar yerin dibine sokacağını bilemedik. İleri geri konuştuğun üye kaç yıllık üye bi bak istersen.
Arkadaşları ile toplanıo bir üyeye saldırmak mıdır yani Nededim de bağırmaya basladınız sadece libidosu olmayan erkekler yazarken eşim cok şükür tam tersi dedim neresi battı size anlamadım fesatlık kıskançlık yapmayın

Altını çize çize anlattık. Keşke duvara konuşsaymışız.

Şikayet ettim siz kimsiniz haddinizi bilin
Et. Banlanmam gerekirse banlanırım.
Siteden uzaklaştırma almamla mı korkutacaksınız beni, buradaki insanları?
Senin kocanın seni kadar yaladığını okumak zorunda değil kimse.
Şakayla karışık uyardılar anlamadın, kızdılar anlamadın.
Ne yapalım pankart mı açalım?
Yeter

Ben her gün burdayım yasak yemedikçe hiç kimseye hakaret etmeden saldıranlara cevap verdim iyi yaptım ama nerden cıktı ona bakın lütfen Mune Herkese iyi geceler İyi bayramlar Saygılarımla
Ben bişey yapmadım deyip muneyi etiketleyerek sıyrılamazsın. Okuyacak olanları. Çok şükür zekâsı seni kaça katlarr.

Ben her gün burdayım yasak yemedikçe hiç kimseye hakaret etmeden saldıranlara cevap verdim iyi yaptım ama nerden cıktı ona bakın lütfen Mune Herkese iyi geceler İyi bayramlar Saygılarımla
Gayet hakaret ettiniz

Millet aylarca seks yapamadık boyu su cm girmez yetmez diyor kabahat değil.. Belkide yalanma hasretindekiler yalandım dedim diyemi saldırdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…