-
- Konu Sahibi bombycinus
Sen kimsin ya site yöneticisimi? Terbiyesizliğin de haddi var ya. İSTERSEN SEN S.GİT
Sen fazlasın sen kimsin
Sana verdikleri onayı geri almaları çok mu güç sanıyosun? Edepsizlik yap, küfür et. Bir sürü şey eee seni mi haklı görecekler sanıyosun?Sen fazlasın sen kimsinMune den be diğer site yöneticilerinin yerinde mi gözün?? Sen kimsin ki onaylı üyeye git dersin???
Nerde edepsizlik yaptım küfür ettim Kendinle mi karıştırdın sen???Sana verdikleri onayı geri almaları çok mu güç sanıyosun? Edepsizlik yap, küfür et. Bir sürü şey eee seni mi haklı görecekler sanıyosun?
Bak burda sana yazanlar sana 5 10 gömlek fazla. Hata bu kadar fazla yazmamızdı. Seviyeyi bu kadar yerin dibine sokacağını bilemedik. İleri geri konuştuğun üye kaç yıllık üye bi bak istersen.Nerde edepsizlik yaptım küfür ettim Kendinle mi karıştırdın sen???
Ben worshipSen fazlasın sen kimsinMune den be diğer site yöneticilerinin yerinde mi gözün?? Sen kimsin ki onaylı üyeye git dersin???
Arkadaşları ile toplanıo bir üyeye saldırmak mıdır yani Nededim de bağırmaya basladınız sadece libidosu olmayan erkekler yazarken eşim cok şükür tam tersi dedim neresi battı size anlamadım fesatlık kıskançlık yapmayınBak burda sana yazanlar sana 5 10 gömlek fazla. Hata bu kadar fazla yazmamızdı. Seviyeyi bu kadar yerin dibine sokacağını bilemedik. İleri geri konuştuğun üye kaç yıllık üye bi bak istersen.
Şikayet ettim siz kimsiniz haddinizi bilinBen worship
Git bu mahalleden
Altını çize çize anlattık. Keşke duvara konuşsaymışız.Arkadaşları ile toplanıo bir üyeye saldırmak mıdır yani Nededim de bağırmaya basladınız sadece libidosu olmayan erkekler yazarken eşim cok şükür tam tersi dedim neresi battı size anlamadım fesatlık kıskançlık yapmayın
Et. Banlanmam gerekirse banlanırım.Şikayet ettim siz kimsiniz haddinizi bilin
Ben bişey yapmadım deyip muneyi etiketleyerek sıyrılamazsın. Okuyacak olanları. Çok şükür zekâsı seni kaça katlarr.Ben her gün burdayım yasak yemedikçe hiç kimseye hakaret etmeden saldıranlara cevap verdim iyi yaptım ama nerden cıktı ona bakın lütfenMune Herkese iyi geceler İyi bayramlar Saygılarımla
Gayet hakaret ettinizBen her gün burdayım yasak yemedikçe hiç kimseye hakaret etmeden saldıranlara cevap verdim iyi yaptım ama nerden cıktı ona bakın lütfenMune Herkese iyi geceler İyi bayramlar Saygılarımla
Millet aylarca seks yapamadık boyu su cm girmez yetmez diyor kabahat değil.. Belkide yalanma hasretindekiler yalandım dedim diyemi saldırdı???Et. Banlanmam gerekirse banlanırım.
Siteden uzaklaştırma almamla mı korkutacaksınız beni, buradaki insanları?
Senin kocanın seni kadar yaladığını okumak zorunda değil kimse.
Şakayla karışık uyardılar anlamadın, kızdılar anlamadın.
Ne yapalım pankart mı açalım?
Yeter
Araya nokta koyunca küfür olmuyor mu sanıyorsunuz gerçektenSen kimsin ya site yöneticisimi? Terbiyesizliğin de haddi var ya. İSTERSEN SEN S.GİT
Ettiği küfürü şikayet ettim etmesemde yazdıkları okuncakGayet hakaret ettiniz
Amiyane konuşmada çıta arşa çıkarıldı bravo.Millet aylarca seks yapamadık boyu su cm girmez yetmez diyor kabahat değil.. Belkide yalanma hasretindekiler yalandım dedim diyemi saldırdı???
Bende seni şikayet ettim hadsiz nerde küfür etmişim yalan söyleme önce kendi söylediklerine bakEttiği küfürü şikayet ettim etmesemde yazdıkları okuncak