Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin.
Pardon kim kiminle uğraşıyor hanımefendi. Bize seks hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatan o.
Ciddiye alan olmaz inşallah

[/QUOTE]
sürekli cinsellikte bak hala cinsellik topiğine bakıyo
Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin.
Hepinizi şikayet ettim uğraşmayın demeniz bile dalga geçerek Hiç mi aile terbiyesi almadınız bilmiyorum ki Allah ıslah etsin.. Evet 15 sene isteksiz dim evet ozaman yapamadığımı catır catır şimdi yapıyorum da size giren ne yoksa eşimin aldattığı ucuz kadınlar siz misiniz? Giren o mu? Bu kıskançlık ondan mı geliyor Ben diyorum en az bir saat yalar, kadın eşimin ilanında yazdığı iki saat yalarımı ordan almıs 2 saat yalarmıs diyor terbiyesize bak ordaki ilanı okuduğunu agzından kacırıyor.. Senin gibisine ne denir biliyor musun!!!!

Pardon kim kiminle uğraşıyor hanımefendi. Bize seks hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatan o.
Bu forumda bir cok kadın cm sine kadar herseyi anlatıyor da beni enaz 1 saat yaladı demem mi battı ucuz

Hepinizi şikayet ettim uğraşmayın demeniz bile dalga geçerek Hiç mi aile terbiyesi almadınız bilmiyorum ki Allah ıslah etsin.. Evet 15 sene isteksiz dim evet ozaman yapamadığımı catır catır şimdi yapıyorum da size giren ne yoksa eşimin aldattığı ucuz kadınlar siz misiniz? Giren o mu? Bu kıskançlık ondan mı geliyor Ben diyorum en az bir saat yalar, kadın eşimin ilanında yazdığı iki saat yalarımı ordan almıs 2 saat yalarmıs diyor terbiyesize bak ordaki ilanı okuduğunu agzından kacırıyor.. Senin gibisine ne denir biliyor musun!!!!
[/QUOTE]
Yazık........

Eski konusunu okudum da, tahmin ettiğim gibi. Kocası aldatmış defalarca, 15 yıl isteksiz olduğu için kendini hatalı görmüş affetmiş. Yıllaaaaar sonra bulmuş toz kondurur mu? O da olmasa boşardı adamı heralde. Hasılı kelam, herifinde övülecek tek ora kalmış.

N Number gitmişsin ama yazacaklarım vardı,
Hoş bayram bayram bunlari okuduğuma pişman oldum ama, herkese hayırlı bayramlar,

Kocam becerikli diyorsun, eğer becerikli ise niçin 15 sene boyunca senin inadını kırıp seni sexe ısındıramadı ?

Bir de en az bir saat yalayıp ancak boşaltıyorsa yine becerikli olduğu anlamına gelmez, bir saatte en az 6 kere orgazm olman gerekirdi

Klitoral orgazmda bir kere olduğun zaman hassasiyet olur ve devam edemezsin, bir saat devam ettiğine göre o sürede orgazm olamadığın anlamına gelir

İşi zor yav. Umarım yakınları kadıncağızın durumunu farkeder de tedaviye başlatır.

Mehlikacıım öpüyorum çok. Hayırlı bayramlar. Bilgilendirici yazını okuyup faydalananlar olacaktır muhakkak.

Tövbe yarabbim insan oral der en azından, ifade biçimi ve kullanılan kelimeler o kadar mühim ki... Bayram da kurban bayramı, İnek gibi dilini yüzüne yabışdırmış bir saat salya sümük akıtan adam canlanıyor gözümde tövbe yarabbim. Bu arada, erkek olabilir mi diye sormuştum yönetim aramış, kadınmış kendisi.

[/QUOTE]
Inan sorun yaşadıkların değil ve kendi adima söyleyeyim dalga gecmiyorum yaşadıklarınla. Helal olsun, tadını çıkar için aliyorsa. Ancak be güzelim, konuyla alakalı alakasiz her topiğe kocam cok iyi diye yazmandaki amaç tam olarak ne? Baktim insanlar bir idare etti 2 idare etti belli ki yetmiyor yazdikca yazdın her topiğe. Senin yazdiklarin herhangi bir seye cevap degil, insanlar faydalanmiyor ki, sadece durum bildirimi yapıyorsun, eee tamam sonra? Bu bize ne katti? Ha ama şunu dersen kabul bak, yıllardır çok skntilar yasadim, simdi bas bas bagirasim var yaşasın sevismek oh beee filan desen valla kabul. Ama yok oyle değil. Belki de cidden destege ihtiyacın var. Şey, bir de ilani sen kendin yazmistin konunda, acik ve net olarak, belki unutmussundur dedim. Bir de terbiye konusunu karıştırıyor olabilir misin? Sevgiler

nisanliyken pek cogu evlendiklerinde su izledikleri videolardaki gibi memelerle, popolarla karsilasacagini, karsisindaki kadinin erkeksizlikten ölmüs gibi 7/24 üzerine atlayacagini, onun bir sey yapmasina gerek olmadigini saniyor.

evlenince bakiyor ki oyle suni bir vucut yok. kadini kivama getirmek icin emek vermek gerek.. cinsellikten soguyup tekrar kendi kendine is gormeye dönüyor.

cok azinin derdi saglik problemi. cocugunun derdi ise psikolojik ve beklentilerin bosa cikmasi..

hangisi o yaa

Libidosu yuksek olan belli etmiyor bence, diger libidosu yuksek sandiklarimiz da yani cinsellikle yakin gibi gorunen kisiler kendindeki boslugu doldurma cabasi gibi bir sey oldugundan oyleymis gorunuyor.
Bu konuda sıkıntisi olmayan kendine guvenen kisi niye bagira bagira libidom yuksek der gibi hareketler yapsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…