- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi bombycinus
Pardon kim kiminle uğraşıyor hanımefendi. Bize seks hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatan o.Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin.
Ya kocasi cok istemis hep gelmis gelmis bu istememiş, yillarca hep asiri becerikliymis ama bunun ilgisi yokmuş, sonra adam baskalarina yetenegini sergilemis, bu da yakalamis, sonrası iste kiymetli oldu, gocami gaybetmiimm, yeteneklerinden ben de faideleneyim, allam ne becerikli, ne çoklu derken tum basliklarda bilirkişi
sürekli cinsellikte bak hala cinsellik topiğine bakıyo
Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin.
Hepinizi şikayet ettim uğraşmayın demeniz bile dalga geçerek Hiç mi aile terbiyesi almadınız bilmiyorum ki Allah ıslah etsin.. Evet 15 sene isteksiz dim evet ozaman yapamadığımı catır catır şimdi yapıyorum da size giren ne yoksa eşimin aldattığı ucuz kadınlar siz misiniz? Giren o mu? Bu kıskançlık ondan mı geliyor Ben diyorum en az bir saat yalar, kadın eşimin ilanında yazdığı iki saat yalarımı ordan almıs 2 saat yalarmıs diyor terbiyesize bak ordaki ilanı okuduğunu agzından kacırıyor.. Senin gibisine ne denir biliyor musun!!!!Bir şeyler öğrenmeliyim, kendime ne katabilirim, benim gibi durumda olanlari nasıl rahatlatabilirim diye bakıyorsa amenna ama i ih, anca aslan kaplan
Valla uzun bir sure elleşilmedi ama arkadaş benim denk geldigim, bakabildigim her basligin altinda alakali alakasiz oyle cevap verilir mi allasensorununa saygi duyuyoruz da, hem cevabi burda degil, hem de ne ara bilirkişi oldu neyse dilerim cok mutlu olsun, boyle yazislarinin zemini yine mutsuzluk elbette...
Baldan tatlıymış öyle diyor eşim
Bu forumda bir cok kadın cm sine kadar herseyi anlatıyor da beni enaz 1 saat yaladı demem mi battı ucuzPardon kim kiminle uğraşıyor hanımefendi. Bize seks hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatan o.
Ciddiye alan olmaz inşallah
Sana öyle diyen yokmu diye çatladın nazar etme ne olur ara senin de olur belki
Nimetle kıyaslama baldan soğutma insanı. Ayrıca bal mevzundan bağımsız olarak iğrençsinSana öyle diyen yokmu diye çatladın nazar etme ne olur ara senin de olur belki
Bu bir deyim cahil sanamı soracam ne yazacağımı!!! Şikayet ettimNimetle kıyaslama baldan soğutma insanı. Ayrıca bal mevzundan bağımsız olarak iğrençsin
Eski konusunu okudum da, tahmin ettiğim gibi. Kocası aldatmış defalarca, 15 yıl isteksiz olduğu için kendini hatalı görmüş affetmiş. Yıllaaaaar sonra bulmuş toz kondurur mu?Pardon kim kiminle uğraşıyor hanımefendi. Bize seks hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatan o.
Ciddiye alan olmaz inşallah
İşi zor yav. Umarım yakınları kadıncağızın durumunu farkeder de tedaviye başlatır.N Number gitmişsin ama yazacaklarım vardı,
Hoş bayram bayram bunlari okuduğuma pişman oldum ama, herkese hayırlı bayramlar,
Kocam becerikli diyorsun, eğer becerikli ise niçin 15 sene boyunca senin inadını kırıp seni sexe ısındıramadı ?
Bir de en az bir saat yalayıp ancak boşaltıyorsa yine becerikli olduğu anlamına gelmez, bir saatte en az 6 kere orgazm olman gerekirdi
Klitoral orgazmda bir kere olduğun zaman hassasiyet olur ve devam edemezsin, bir saat devam ettiğine göre o sürede orgazm olamadığın anlamına gelir
Mehlikacıım öpüyorum çok. Hayırlı bayramlar. Bilgilendirici yazını okuyup faydalananlar olacaktır muhakkak.N Number gitmişsin ama yazacaklarım vardı,
Hoş bayram bayram bunlari okuduğuma pişman oldum ama, herkese hayırlı bayramlar,
Kocam becerikli diyorsun, eğer becerikli ise niçin 15 sene boyunca senin inadını kırıp seni sexe ısındıramadı ?
Bir de en az bir saat yalayıp ancak boşaltıyorsa yine becerikli olduğu anlamına gelmez, bir saatte en az 6 kere orgazm olman gerekirdi
Klitoral orgazmda bir kere olduğun zaman hassasiyet olur ve devam edemezsin, bir saat devam ettiğine göre o sürede orgazm olamadığın anlamına gelir
Ben de öptümMehlikacıım öpüyorum çok. Hayırlı bayramlar. Bilgilendirici yazını okuyup faydalananlar olacaktır muhakkak.
hangisi o yaaBu topik daha 2.sayfadayken simdi gelir numara/cı demiştim, gelmiş de nerelere gitmiş minnoş.
Mütemadiyen +18 konularının hepsinde, soru ne olursa olsun, asla cevap niteliğinde olmayan; 'aşırı becerikli kocam' yorumu var. Hani soru libido nasıl anlaşılır mesela...
Cevap; benim kocam cok becerikli
Soru; isteksiz koca ile ne yapmalıyım..
Cevap; benimki valla yüs kere bin kere...
Sonra da sordular söyledim diyo. Soruları algilayamiyo minnoş. Napsin, hayatta tek tutunduğu daldan dalıyor konuya, kıyamam
Neyse arkadaşlar alay etmeyin, hiç unutmam bi arkadaş da boyle alay etmişti, soora çoklu orgazm yetmezligindenfghjsbdjejdbej...
Topigi azcik okuyunca anlayacaksınhangisi o yaa