-
- Konu Sahibi bombycinus
Komedyen mi mesleğinSenin gibi koca meraklısı değilim üzgünüm ağlaama bak hayalinde bile göremeyeceğin erkekleri reddettim dur kıçımı kaşıyayım nazarın değer
Yok ürologKomedyen mi mesleğin
Birde koca sevgili partner aramıyorsun da ne arıyorsun bayan mı? Ne kadar ağlasan da sana bakmamSenin gibi koca meraklısı değilim üzgünüm ağlaama bak hayalinde bile göremeyeceğin erkekleri reddettim dur kıçımı kaşıyayım nazarın değer
Tipim değilsindir benim standartlarım yüksek asfgbnBirde koca sevgili partner aramıyorsun da ne arıyorsun bayan mı? Ne kadar ağlasan da sana bakmam
Lezbiyen arama yeri değil burasıTipim değilsindir benim standartlarım yüksek asfgbn
Bencede başka kapıya trolllLezbiyen arama yeri değil burası
Şikayet ettim tipim değilsin demek lezbiyenim demek hem nerden tipimi gördün böyle karekter de kadını hiç bir cinsiyet istemez gerçiTamda onu diycektim başka kapıya trolll
of hayır ya seksolog seksologYok ürolog
Bayan da dedim kadında kime ne yaaa İkisi de var TürkçedeSene olmus 2020 hala baaaayaaann diyenler var yaçok itici geliyor
ya nasıl kadın olduğunu anlıyolar üyenin bilmiyorum ama ya gerçekten evet kadın ama sağlam troll ya da bunlar burayı trolluyolar biri arayınca siteden kadın olan bakıyo evet benim falan diyo.
Pis iftira atan kendisi öyledirya nasıl kadın olduğunu anlıyolar üyenin bilmiyorum ama ya gerçekten evet kadın ama sağlam troll ya da bunlar burayı trolluyolar biri arayınca siteden kadın olan bakıyo evet benim falan diyo.
Elinize dilinize belinize vurmuş maşallahHer dakika elime alıyorum diyorsun yani
Genelde biz "KADINLAR" bayan denmesinden hoşlanmayız ondan belirtmek istedimBayan da dedim kadında kime ne yaaa İkisi de var Türkçede
çelik ayna çeliiiik ayynaaaPis iftira atan kendisi öyledir
Çanakta çömlek patladıçelik ayna çeliiiik ayynaaa