Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Dıştan Bakılarak Anlaşılacak Bir Durum Değil Bence . Libidolu Erkek Haz Peşindedir , Farklı Fantaziler ve Fetish Denemek İster . İşi Bitirmeyi Değil , Uzatmaya entegredir . Kendisi Değil Partnerinin Aldığı Zevke ve Hazlarına Göre Hareket Eder. Kısacası Geminin Kaptanları her zaman onlardır .

Millet aylarca seks yapamadık boyu su cm girmez yetmez diyor kabahat değil.. Belkide yalanma hasretindekiler yalandım dedim diyemi saldırdı???

ıyk midem bulandı. bu nasıl bir seviyesizlik yaa..
banlanmışsınız ama durmaz dışarıdan okursunuz.
şu devirde kadınlar birlik olup şiddete kafa tutarken bir kadının böyle iğrenç bir muhabbetle başka kadınlara saldırması gerçekten aklımın alamadığı ve asla da alamayacağı birşey.

Nerden biliyorsun öyle oldugunu neler becerdiğini yoksa aldattığı kadın senmisin???

Seviyen yeraltına inmiş

Böyle birinin bu forumda yeri nasıl oluyor anlamıyorum. Tacizlerinden gına geldi artık. Forum herkese açık ama fırsat buldukça da insanları rahatsız etmeye hakkı yok. Midemi bulandırıyor artık
Sanıyo ki bir tek kocasında var ondan.

Böyle birinin bu forumda yeri nasıl oluyor anlamıyorum. Tacizlerinden gına geldi artık. Forum herkese açık ama fırsat buldukça da insanları rahatsız etmeye hakkı yok. Midemi bulandırıyor artık
Artık gelemez kk ya sanirim boyle saygiszca yorum yapmaya devam etmis yazık

bana da senin seviyen yeraltına inmiş yazmış. sanki yatak odamı açıp özelimi yazan benim.
allah akıl fikir versin. umarım girişi tamamen yasaklanır.

yıllarca istekli sağlklı erkeklere abaza, sapık muamelesi yaptık seven sevdiğini dokunmaz gibi saçmalıklar türettik şimdi de erkek nesli cinsel isteğini kaybetti adeta. kendi kendimize yazık ettik yani evet erkekler de hak etti biraz ama evliliklerde bu kadar cinsel sorun pek hayırlı değil..
libidolu erkeği anlamak için biraz cinsel konularda konuşmak fantezilerini öğrenmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…