- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
-
- Konu Sahibi bombycinus
yolda gördüğü kadınlara dik dik bakmak olsa olsa abazalık ve tacizdir. Hatta sapıklıktır. O tiplerden kaçarak uzaklaşın.Yolda gördüğü kadınlara dik dik bakmasından anlayabilirsiniz bence.
Waov.. okudum ve acayip kiskandim felan yani..Topigi azcik okuyunca anlayacaksınhaaa amaa kiskanabilirsin bastan uyarayım
BiliyordumWaov.. okudum ve acayip kiskandim felan yani..
yolda gördüğü kadınlara dik dik bakmak olsa olsa abazalık ve tacizdir. Hatta sapıklıktır. O tiplerden kaçarak uzaklaşın.
Millet aylarca seks yapamadık boyu su cm girmez yetmez diyor kabahat değil.. Belkide yalanma hasretindekiler yalandım dedim diyemi saldırdı???
Nerden biliyorsun öyle oldugunu neler becerdiğini yoksa aldattığı kadın senmisin???N Number gitmişsin ama yazacaklarım vardı,
Hoş bayram bayram bunlari okuduğuma pişman oldum ama, herkese hayırlı bayramlar,
Kocam becerikli diyorsun, eğer becerikli ise niçin 15 sene boyunca senin inadını kırıp seni sexe ısındıramadı ?
Bir de en az bir saat yalayıp ancak boşaltıyorsa yine becerikli olduğu anlamına gelmez, bir saatte en az 6 kere orgazm olman gerekirdi
Klitoral orgazmda bir kere olduğun zaman hassasiyet olur ve devam edemezsin, bir saat devam ettiğine göre o sürede orgazm olamadığın anlamına gelir
Seviyen yeraltına inmişıyk midem bulandı. bu nasıl bir seviyesizlik yaa..
banlanmışsınız ama durmaz dışarıdan okursunuz.
şu devirde kadınlar birlik olup şiddete kafa tutarken bir kadının böyle iğrenç bir muhabbetle başka kadınlara saldırması gerçekten aklımın alamadığı ve asla da alamayacağı birşey.
Sanıyo ki bir tek kocasında var ondan.Böyle birinin bu forumda yeri nasıl oluyor anlamıyorum. Tacizlerinden gına geldi artık. Forum herkese açık ama fırsat buldukça da insanları rahatsız etmeye hakkı yok. Midemi bulandırıyor artık
Artık gelemez kk ya sanirim boyle saygiszca yorum yapmaya devam etmis yazıkBöyle birinin bu forumda yeri nasıl oluyor anlamıyorum. Tacizlerinden gına geldi artık. Forum herkese açık ama fırsat buldukça da insanları rahatsız etmeye hakkı yok. Midemi bulandırıyor artık
Oral yapan tek erkek kendi kocası sanıyor haspamNerden biliyorsun öyle oldugunu neler becerdiğini yoksa aldattığı kadın senmisin???
Seviyen yeraltına inmiş
Böyle birinin bu forumda yeri nasıl oluyor anlamıyorum. Tacizlerinden gına geldi artık. Forum herkese açık ama fırsat buldukça da insanları rahatsız etmeye hakkı yok. Midemi bulandırıyor artık
Ay inşallah. Her yerde onun seks hayatını okumaktan gına geldi.bana da senin seviyen yeraltına inmiş yazmış. sanki yatak odamı açıp özelimi yazan benim.
allah akıl fikir versin. umarım girişi tamamen yasaklanır.
Öz,hakiki ?Hakiki
Baştan oku o zamanHay yeree gire nasıl da kaçırmışım bu konuyu ..
Öz,hakiki ?