Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Bu topik daha 2.sayfadayken simdi gelir numara/cı demiştim, gelmiş de nerelere gitmiş minnoş.
Mütemadiyen +18 konularının hepsinde, soru ne olursa olsun, asla cevap niteliğinde olmayan; 'aşırı becerikli kocam' yorumu var. Hani soru libido nasıl anlaşılır mesela...
Cevap; benim kocam cok becerikli
Soru; isteksiz koca ile ne yapmalıyım..
Cevap; benimki valla yüs kere bin kere...
Sonra da sordular söyledim diyo. Soruları algilayamiyo minnoş. Napsin, hayatta tek tutunduğu daldan dalıyor konuya, kıyamam 🤗
Neyse arkadaşlar alay etmeyin, hiç unutmam bi arkadaş da boyle alay etmişti, soora çoklu orgazm yetmezligindenfghjsbdjejdbej...

Bu topik daha 2.sayfadayken simdi gelir numara/cı demiştim, gelmiş de nerelere gitmiş minnoş.
Mütemadiyen +18 konularının hepsinde, soru ne olursa olsun, asla cevap niteliğinde olmayan; 'aşırı becerikli kocam' yorumu var. Hani soru libido nasıl anlaşılır mesela...
Cevap; benim kocam cok becerikli
Soru; isteksiz koca ile ne yapmalıyım..
Cevap; benimki valla yüs kere bin kere...
Sonra da sordular söyledim diyo. Soruları algilayamiyo minnoş. Napsin, hayatta tek tutunduğu daldan dalıyor konuya, kıyamam 🤗
Neyse arkadaşlar alay etmeyin, hiç unutmam bi arkadaş da boyle alay etmişti, soora çoklu orgazm yetmezligindenfghjsbdjejdbej...
ama açtığı konularda da 15 senedir kocasının kendisiyle alakası yok , adam zerre yanına yaklaşmıyo ve sürekli başka kadınlarla o burda bana yapıyo diye anlattıklarını yapıyo adam :KK70: :KK70:

Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir 😂
Çok sakin ve uyumlu erkek arkadaşım ama bir yerden kurtarıyoruz sanırım. Geçende metal müzik dinleyen erkeklerde testosteronun daha yüksek olduğunu okudum. :KK8: :21:

Önce 1 saat yalar sonra 20 dakika yapar 😉🤗
Anladım, tese
Çok sakin ve uyumlu erkek arkadaşım ama bir yerden kurtarıyoruz sanırım. Geçende metal müzik dinleyen erkeklerde testosteronun daha yüksek olduğunu okudum. :KK8: :21:
Valla bizi kekliyorlar diye düşünüyorum artık zannımca 😂😂 Siz baya yerden kurtarıyormuşsunuz zaten okuyorum yorumlarınızı :KK73:

Çiğ et falan mı yediyolar napıyolar anlamadım? 😂
Peki evlenmeden önce kocası isteksiz gözüküp, sürpriz bi şekilde çok istekli çıkan hiç yok mu? Yani oradan bi şeyler yakalayabilir miyiz diye şeyettim 🙄
Ben varım ya. Evlenmeden önce çok o taraklarda bezi yok gibi görünürdü evlendikten sonra herşey değişti. Seneler ilerledikçe daha da değişiyor :/
Hiç böyle olacağını düşünmemiştim şans demekki bu işler. Sporcular in libidosu yüksek oluyor diye biliyorum ama bı değerlendir istersen :))

Bu cümle biraz üzmedi desem yalan olur:KK43: çünkü ben kendimi etkileyici buluyorum... bir defasında çok istekliyim diye zorladı ama malesef sertlşmedii
Uzulmeni istemedim cnm dogrudur.. bazi erkekler malesef sertlesme sorunu yasayabiliyor.. tedaviye basvursa?

bunu anlamak için cinsi bir münasebet lazım zannımca.
ha bi de şahsi görüşüm, diline çok vurmuşsa bu işler, muhtemelen başka yerinde yaprak kıpırdamadığındandır..
Havlayan köpek ısırmaz misali. Buna çok katılıyorum 👍

ama açtığı konularda da 15 senedir kocasının kendisiyle alakası yok , adam zerre yanına yaklaşmıyo ve sürekli başka kadınlarla o burda bana yapıyo diye anlattıklarını yapıyo adam :KK70: :KK70:
Ya kocasi cok istemis hep gelmis gelmis bu istememiş, yillarca hep asiri becerikliymis ama bunun ilgisi yokmuş, sonra adam baskalarina yetenegini sergilemis, bu da yakalamis, sonrası iste kiymetli oldu, gocami gaybetmiimm, yeteneklerinden ben de faideleneyim, allam ne becerikli, ne çoklu derken tum basliklarda bilirkişi 🤣🤣🤣

Ya kocasi cok istemis hep gelmis gelmis bu istememiş, yillarca hep asiri becerikliymis ama bunun ilgisi yokmuş, sonra adam baskalarina yetenegini sergilemis, bu da yakalamis, sonrası iste kiymetli oldu, gocami gaybetmiimm, yeteneklerinden ben de faideleneyim, allam ne becerikli, ne çoklu derken tum basliklarda bilirkişi 🤣🤣🤣
sürekli cinsellikte bak hala cinsellik topiğine bakıyo :KK70: :KK70: :KK70:

Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin. 😬

sürekli cinsellikte bak hala cinsellik topiğine bakıyo :KK70: :KK70: :KK70:
Bir şeyler öğrenmeliyim, kendime ne katabilirim, benim gibi durumda olanlari nasıl rahatlatabilirim diye bakıyorsa amenna ama i ih, anca aslan kaplan🤣
Ya uğraşmayın artık yazık. Dile kolay 15 yıl. Evliliği bile hasar almış bu mevzulardan. Elleşmeyin. 😬
Valla uzun bir sure elleşilmedi ama arkadaş benim denk geldigim, bakabildigim her basligin altinda alakali alakasiz oyle cevap verilir mi allasen🤣 sorununa saygi duyuyoruz da, hem cevabi burda degil, hem de ne ara bilirkişi oldu😂 neyse dilerim cok mutlu olsun, boyle yazislarinin zemini yine mutsuzluk elbette... 🤗

X