Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Olmayan adamını saatlerce öven de ben burda gördüm boşlukları böyle dolduruyorsun duygu tatmini falan mı ? Bak yaslandım anlat dinliyorum
Bir sey yazsam agzının payını alırdın cok kötü ama değmez senin için ileri zekalı için ceza almaya!!!

İki saat demedim enaz bir saat dedim Umarım senin de öyle adamın olur canım
En az 1 demek 2 nin içinde demek.
Benim de en büyük hayalim buydu zaten. Kafasından koca çizen senaryo uyduran bir vatandaşın sallamasyon cinselliği. Bayılırım böyle şeylere 2 saat hemde Of of sabahlar olmasın ketçap mayonez de olsun

kışkırtmak için ters ters şeyler yazıyorsun, işine geldiği şekilde cevaplar veriyorsun. Teşhircilik seviyesinde cinsel hayatına dair olduğunu iddia ettiğin detaylar veriyorsun, sexting mi yapıyoruz forum mu okuyoruz belli değil.
şakayla karışık uyarıldın ama hala ısrar kelam ters gidiyorsun.
Ne yapayım aynı üslupla sana ne cahil sensin falan mı diyeyim? O kitabı okuduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Şekilli şemalı izlemen için link bıraktım buna bakmamış kişi onu asla okumamıştır. ayrıca pdfleri mevcut yani okumak isteyen varsa iki aramayla bulup indirebilir. Hele Arap atı gibi sonradan açıldığını iddia eden biri bu videoları kesin izlerdi. Hepsini izlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…