Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Hafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)

iyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsın

Abla ben menümü ayarladım Pazartesi mi bildircez sana menümüzü bide bende PC yok yüklerken nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum

Hafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)
Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yani

Ama biz karı-koca iftarda hakikaten birşey yiyemiyoruz. Ancak evde kıymalı pidemi yapar buzluğa atarım her gün çorba yanına hazır olur. Bize yeter

Aynen canım buzluktan bir şeyler ayarlarsın :)Bende yiyemiyorum geçen yıl 3 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum:)

iyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsın
Bizim o arkadaşlarımızla yemek ya da temizlik sorunumuz hiç olmadı, sürekli beraberiz zaten. İşin şakası, bana takılmayı seviyorlar. Ama çıldırmıyorum diye deliriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…