Aynen öyle canımYenmiyor ki canım, neden sürekli dolaba sok çıkar yapıp ziyan edelim. Zaten 16-17 saat niyetli olunca, sudan başka birşeyi mide almıyor. Hele benim gibi sahurda çaydan başka bir şey midesine girmeyen insan, çorbadan başka bir şey yiyemiyor.❤
Bu aralar hayır, elimi eteğimi hepten çektim çünkühehe anladım, olacak o kadar. Elinden geldigince yaparsın.Kayınvalide görümcen yemek falan getirmiyor mu?
Aynen benim cevaplar nişanlı iken eşim dedi ki sucuklu kuru fasulye yapmayı biliyor musun dedi
Kurufasulye yi bul da sucuğu eksik kalsın dedim
Hatırlamıyorumhangi kategoriydi o
Senden iş mi bekliyorlar. Sen ne yapsan veriyorsun oysakiBu aralar hayır, elimi eteğimi hepten çektim çünkü
Fakat eşim yokken iftarda tek bırakmazlar beni, bundan eminim
Ramazan’da kalan kilolarımın 1/3 ünden kurtulurum sanırımİyi ne güzel ben 9 versem çok fena olur:)3-4 ten fazlası zarar:)
Hoşbuldum canım
Ben kaşığı tabagı hatırlıyorum, kategori aklımdan çıkmış. O kadar etkilendim demek ki.Hatırlamıyorum
İnşaallah canım çokta düşme yavaş yavaş vermen iyi:)Ramazan’da kalan kilolarımın 1/3 ünden kurtulurum sanırım
Bekliyorlar fakat Yasmin hep kocasıyla gezmedeSenden iş mi bekliyorlar. Sen ne yapsan veriyorsun oysaki
Peeh, boşver hayatını yaşa. Benim kayınvalide de yine tribe girdiBekliyorlar fakat Yasmin hep kocasıyla gezmede
Alıştırınca böyle oluyor demekki
Tabi işi bittiPeeh, boşver hayatını yaşa. Benim kayınvalide de yine tribe girdi
O benim elimde olmuyor canım, birde bu sene çalışıyorum, belki daha fazla bile gidebilir. Evde çay yanına ceviz, kuru üzüm hurma falan bulundurmam lazım. İyi aklıma geldi, eşim sipariş versinİnşaallah canım çokta düşme yavaş yavaş vermen iyi:)
Aynen tatlı niyetine güzel olur:)O benim elimde olmuyor canım, birde bu sene çalışıyorum, belki daha fazla bile gidebilir. Evde çay yanına ceviz, kuru üzüm hurma falan bulundurmam lazım. İyi aklıma geldi, eşim sipariş versin
Kocası toparlandı ya, senle işi kalmadı, ondandırPeeh, boşver hayatını yaşa. Benim kayınvalide de yine tribe girdi
Ne yapıyorsun canım
Aynen ya:)Kocası toparlandı ya, senle işi kalmadı, ondandır